Delphin Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Pošli prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 (editace) Vhodné pre: Škoda Amundsen (MIB2), Seat Navi (MIB2), VW Discover Media2 (MIB2), Audi MMI ?-?-? (MIB2) # ECE AS(A1) 2022/23 15 GB VW portal: https://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/DiscoverMedia2_EU-AS_1810_V15.7z Editováno: 30. Listopad 2021, autor: cayc 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Stazeno, rozbaleno a po promazani jazyku se vejde i na 16GB SD kartu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Nz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashKA Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Ahoj vespolek. Řeším takovou zapeklitou věc. To že si v Amundsenu (MIB 3) nemůžu navolit výchozí jízdní režim a při každém startu to musím nastavit je opravdu opruz a jak jsem na fóru četl, asi to nemá řešení. Teď ale ta zapeklitost. Přestává mi rozumět Laura. Začalo to zlobit při ovládání telefonu a teď skrz Lauru nejsem schopen ani zadat adresu do navigace. Mám tam Českou republiku, řeknu Praha a Laura mě pokaždé přepne někam do Německa. Když bylo auto nové, tak jsem adresu zadal na první dobrou, byl jsem mile překvapen jak pěkně to funguje proti předchozímu Fordu a teď takový hapruz. Nevím jestli se to stalo po nějaké aktualizaci, ale je to prakticky nepoužitelné. Máte někdo podobnou zkušenost, případně informaci co by mohlo být příčinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Poprosím - je tohle poslední FW?? Sup 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Není. Poslední verze je MU0480. Pokud ale vše funguje, tak bych zbytečně neaktualizoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 (editace) odpojuje se mi AA - zkoušel jsem měnit kabely a furt to dělá Editováno: 16. Květen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Aha, chápu. No, nevím, co ta novější verze přináší, jen jsem si jí všiml na mibsolution nedávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 (editace) před 11 minutami, Krosta napsal: Není. Poslední verze je MU0480. Pokud ale vše funguje, tak bych zbytečně neaktualizoval odpojuje se mi AA - zkoušel jsem měnit kabely a furt to dělá Editováno: 1. Březen 2022, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 před 4 minutami, Krosta napsal: Aha, chápu. No, nevím, co ta novější verze přináší, jen jsem si jí všiml na mibsolution nedávno. kde to lze stáhnout - pro aktualizaci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 (editace) Na mibsolution.one Jméno: guest Heslo: guest Soubor: MST2_EU_SK_ZR_P0480T Aktualizace rádia nese riziko poškození jednotky, které vyžaduje odbornou opravu, stává se málokdy, ale raději na to upozorňuji. Jen posílám, kde je to dostupné, nepoužívám je. Mám Columbus, takže jsem Amundsen nikdy moc neřešil Editováno: 1. Březen 2022, autor: Krosta Odstranění odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 (editace) díky Editováno: 16. Květen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 @Krosta Pro příště bych doporučil neposílat přímý link, už na to jednou doplatili, vyhmatla je A*DI a byly z toho problémy... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Jinak mi se AA odpojoval taky a problém byl v ochozeném konektoru v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashKA Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Budu se trochu opakovat, ale Laura mi stále nerozumí po nějaké poslední loňské aktualizaci, ale týká se to navigace. Dnes jsem ji cvičně trápil pokusem zadat adresu a nerozumí mi vůbec nic. Na padesátý pokus o zadání "Praha", vyhodnotila něco jako práááháááá opět někde v Německu a následně prohlásila "s potěšením bojler". Jdu napsat do Škodovky, tohle je vážně na reklamaci, na novém autě to fungovalo. Teď už si dělá Laura z uživatele i legraci. Nikdo nic podobného s navigací neregistruje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 (editace) Resis vestavenou navigaci, nebo nejakou v Android aute? Me ted po nejake aktualizaci podobne blaboly rikaly google mapy v AA. Pomohlo odinstalovani aktualizaci, ale ne map, ale primo aplikace google. Editováno: 24. Duben 2022, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashKA Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 Řeším vestavěnou navigaci. Když vím, že jedu někam kde to vůbec neznám, tak si cíl připravím předem v mobilu a odešlu. To už docela funguje, ale když potřebuji třeba pár ulic do cíle kam si někdo v autě ještě vzpomene a nemám kde zastavit, zkusím hlasové ovládání a je to konečná. Prostě jak Laura říká "s potěšením bojler" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashKA Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 (editace) Hele, pod jakým nickem je tady "Já první" ze Superfora AutoRevue? https://garaz.autorevue.cz/memberlist.php?mode=viewprofile&u=154981 Nechápu proč copy&paste vynáší mé příspěvky na jiné fórum. Editováno: 24. Duben 2022, autor: FlashKA Doplnění obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 @FlashKA tak toto je dobra uchylacina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 před 4 hodinami, FlashKA napsal: Hele, pod jakým nickem je tady "Já první" ze Superfora AutoRevue? https://garaz.autorevue.cz/memberlist.php?mode=viewprofile&u=154981 Nechápu proč copy&paste vynáší mé příspěvky na jiné fórum. Já myslím že to je Husita, podle toho co píše na obě fóra. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 14. Květen 2022 Sdílet Vloženo 14. Květen 2022 https://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/DiscoverMedia2_EU-AS_1910_V16.7z Nové mapy 5/2022 verzia 1910. Ide to aj na 16GB kartu, vymazať ale všetky veci s názvom vw seat man plus všetko v zložke sds okrem vášho jazyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 5. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2022 už jste někdo zkoušel ten FW MST2_EU_SK_ZR_P0480T ? teď mám 0478T, hardware mám H25, půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 6. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2022 Myslím, že tam prakticky žádný rozdíl není a určitě to nestojí za risk. Každopádně pokud i tak by to někdo chtěl aktualizovat, tak hlavně vypnout aktualizaci části pro displej, jinak je nenávratně po něm. Myslim, že se to jmenuje ABT part při instalaci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 @Krosta můžeš to více rozvést? proč bude po displeji? nic jsem k tomuto tématu na internetu nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.