PTiCA Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 @PistaTT Aktualne mame nejnovejsi verzi tapatalku a na iOS se mi sekce Superb III zobrazuje. Nevim kde muze byt problem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 pouzivam TT beta 8.0.1 build 2087 (problem bol aj s buildom 2085) bezim iOS beta 12.1.1 (myslim ze public beta release 3, build 16C5050a) nakoniec sa mi to podarilo vyriesit uplnym odinstalovanim TT a novou instalaciou (najnovsej beta verzie apky) vdaka za potvrdenie, ze na strane fora chyba nie je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Stále mi svítí, že mám 10 trestních bodů. Nelze hodnotit mé příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABroomster Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Dobrý den. Zadával jsem dotaz do fóra a omylem jsem ho dal do nespávné kategorie - mezi pravidla, oznamovna, návody. Nevím jak to smazat, nebo přesunout, tak jsem to zadal znovu správně. Do fabia2 a roomster, autohifi. Poradíte mi jak to napravit? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Smazal jsem to. Jinak lze špatně umístěný příspěvek/téma nahlásit pomocí funkce "Nahlásit příspěvek" - je v každém příspěvku na foru v jeho pravé horní části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.Kov Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Zdravím, mám dotaz ohledně zaplaceného členství na fóru, 12.2.2018 jsem odesílal platbu, pokud vím tak banka má převod tak dva dny, chápu že něco trvá nastavení, ale pořád se nemohu dostat do sekcí pro členy. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 No jestli to bylo V 17.02.2019 na 19:46, Tomas.Kov napsal: 12.2.2018 tak to je už celkem problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.Kov Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Já to neřeším, ale ty 400,- se mohli využít pak jinak, než na to že tu budu čekat měsíc, možná i dýl než se to členství aktivuje. Mě docela udivuje fakt, že na Škoda-virtto šlo do týdne, a tady čekám pomalu tři týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 @Tomas.Kov Napísal si dátum 12.2.2018. To nie sú 3 týždne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 V 2. 3. 2019 na 7:22, Tomas.Kov napsal: Já to neřeším, ale ty 400,- se mohli využít pak jinak, než na to že tu budu čekat měsíc, možná i dýl než se to členství aktivuje. Mě docela udivuje fakt, že na Škoda-virtto šlo do týdne, a tady čekám pomalu tři týdny. Tak už to máš nastavené, jen jsi to neplatil 12.2.2018, ale 12.2.2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.Kov Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Díky, už si uvědomuji, že jsem napsal blbost. Hold jsem nepočítal s tím že se tak cabnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Nefunguje mi "nepřečtený obsah", stejně jako zobrazení mnou založených témat či témat s mám příspěvkem - dělá to jen mně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Mně to také nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 A ještě nefunguje vyhledávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Měnilo se nějak vyhledávání nebo je špatně nastavené indexování? V nepřečteném obsahu se mi nezobrazuje téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 V 17. 4. 2019 na 17:40, Wittmann napsal: Nefunguje mi "nepřečtený obsah", stejně jako zobrazení mnou založených témat či témat s mám příspěvkem - dělá to jen mně? V 17. 4. 2019 na 17:57, Pawouk napsal: A ještě nefunguje vyhledávání. Zase to nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 opraveno 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 X uživatelů mi píše, že mi poslalo opakovaně nějakou soukromou zprávu a dorazila jen jedna...jak je to možné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Problém stále není vyřešen, dle sdělení dalšího člena fóra nelze ani opakovaně mi poslat zprávu v nově započaté konverzaci. Opětovně žádám o řešení problému, který trvá již několikátý měsíc. Hodnocení mých příspěvků rovněž nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ahoj. Nefunguji mi emotky - tvaricky - smajliky. Pise ze je nahravani Co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Mám také tento problem... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 ??? Mně to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Aktualizoval jsem forum. Zkuste to ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Stále jenom "Loading..." po kliknutí na tlačítko smajlíka, Chrome 76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.