Přejít na obsah

Problémy s forem


PTiCA

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Libore popravdě,za 1 den ti tu málokdy a málo kdo vyřeší nějaký problém s autem.Většina opravdových machrů a opravářů nemá čas hledět na fórech,tak jsou to tady většinou jen samé spekulace a někdy opravdu nesmyslné příspěvky.Jeden-dva dny by nevadilo,alespoň by se nováček zorientoval jak to chodí a nemuselo by se mu mazat,přesouvat témata.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdavím vospolok...

V to ráno, keď tu na fóre vypukol spamovací prúser, som sedel na hajzli a naživo sledoval, ako sa to celé začalo... Okamžite som ohlásil 2x spam, ale keďže to bolo v každom vlákne, nechal som to plávať... Vo výsledku sa stalo to, že som, zrejme za odmenu, dostal na svoj účet /stafa/ permanentný ban na prispievanie !!! Moja otázka znie: SÚDRUHOVIA, KURVA, PREČO PRÁVE JA???  Takže by som rád poprosil nejakého lucídneho moderátora, admina, alebo niekoho, kto velí tomuto chaosu, aby bol taký láskykotný a odblokoval mi účet /stafa/. Prisahám na Beutičkovu Čiernu perlu a 8 párov pawoukovych topánok, že ja tu spam nešírim !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@stafar alias  stafa  - za to se ti hluboce omlouvám, došlo k tomu díky nedopatření, neb jsem se na základě právě tvých oznámení toho spamera co nejrychleji zablokovat, aby zase nehltil desítkami příspěvků toto fórum. Ovšem jsem to dělal z mobilu a blbým kliknutím jsem toho spamera hodil tobě, namísto tomu, komu to správně patřilo. Snažil jsem se to napravit zpět, ale bohužel jsem si nebyl jist, zda tlačítko, které se tvářilo jako rušení uděleného banu ve skutečnosti funguje.

 

Takže vidím že tlačítko nefunguje, budu se snažit co nejrychleji celou situaci napravit 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...