_Denis_ Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Vždy bych radši combi, ale uznávám že v případě OIV mě moc nezaujalo a ten lift, aspoň na fotkách, vypadá zajímavěji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Já mám rád zase LB. Navíc pro O IV z hlediska designu jasná volba. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 před 3 hodinami, beuticek napsal: Já mám rád zase LB. Navíc pro O IV z hlediska designu jasná volba. Souhlasím :). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 https://autobible.euro.cz/skoda-octavia-20-tdi-2020-vs-octavia-iii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 https://www.auto.cz/nova-skoda-octavia-slavi-prvni-velky-uspech-ve-svete-ziskala-cenu-za-design-133911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Jenom poznamka - red dot ziskala napr. i Fabia II pred faceliftem. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Test od Rasťo Chvály. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 (editace) Ja to beru jako pozitivni zpravu. Nemusela ziskat nic... Jinak Škodovka dostala cenu za design uz asi 14x. (btw. Red Dot Award vyhral i hrnek na kafe) Testy Rasto Chvaly se mi libi. V jinejch testech obcas ti kluci hrozne placaj... Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla? Editováno: 1. Duben 2020, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Ceník od 1.4.2020: nova-octavia-cenik.b426161e49c15ccdba844a00336391ed.pdf V příplatkové výbavě Akustická skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 před 11 hodinami, Martin Bednář napsal: Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla? To iste vravel Maros z Topspeed a co ja viem...take mazdy 3 maju asi este mensie brzdove svetla a neviem, ci sa niekto nad tym pozastavoval. Je pravda, ze O4 ma vacsie zadne svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní... Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 před 2 hodinami, Martab napsal: Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní... Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace. V jednom videu jsem viděl jak zapíná vyhřívané sedačky, bohužel nevím již kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 V nějakém testu jsem i viděl vyloženě příkaz: Nastav teplotu na x stupňů a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 To bylo ve videu Roadblogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Vzdyt i v tom videu vyse si nechava Rasto Chvala hlasove zvysit teplotu a zapnout vyhrivani sedacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Ano, Rasťo si zvýšil teplotu, ale jen příkazem "je mi zima", ale jednak mluví o tom, že se na displeji nemění čísla (přitom měl 22.5°C a po příkazu 23.5°C, ale chápu, že to mohl přehlédnout, nechci kritizovat), ve videu v čase 14:00. Ale není tam zmíněna možnost příkazem nastavit konkrétní teplotu. Ano, vyhřívání si zapnul (nicméně jde i vypnout, nastavit intenzitu výhřevu?), ale opět, je to jedno z mála videí, kde to je (obecně i psaných testů). Roablog je zase jedno z mála videí, kde nastavuje hlasově konkrétní teplotu. Toto však nemyslím jako kritiku daných videí, nebo novinářů, pokud se někde stala chyba, tak je to na straně PR oddělení ŠA. A nebo jsme jenom divný a považuji to za podstatné informace, když zmizeli fyzické tlačítka a má je nahradit display nebo Laura. Resp všude se řeší, jak zmizelo fyzické ovládání tlačítky a musí se šmatlat po display, přitom by Laura měla fungovat uspokojivě a ve finále třeba člověk nemusí kvůli tomu ani sundat ruku z volantu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Test 2.0 TDI 85kW Ambition: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 Ergo sedačky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 Podle CC je opěradlo totožné, sedák pak ve výchozí pozici kratší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 Nie su nahodou ergonomicke sedacky cele v kozi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 [mention]misor1994 [/mention] Taky bych řekl. Příjde mi, že sedák na fotce( viz.výše) nepůjde vysunout tak, jako tomu je u Ergo sedadel na fotce. Ty sedačky od [mention]Dixik2 [/mention] spíše vypadají jako obyč.style sedadla, akorát ve variantě kůže/látka. Popis z konfigurátoru, že se má jednat o kožené sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 Ano. Ja som si par dni dozadu konfiguroval auto a chcel som potah koza/suedia, ale ked som vybral ergonomicke sedadla, musel som to zrusit. Aj tak si ale myslim, ze tie obycajne sedadla vyzeraju celkm dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Ano, "ergo" by měla být jen celokožená. A minimálně teď jen v černém provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 ERGO sú len vždy celokožené vetrané aj klasické látkové sedačky sú fajn , podobne aj v scale 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Zrychlení verzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.