LukášCBR Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Dnes jsem si na tebe vzpomněl. U nás je ještě ráno mráz a zapínám rozmrazování. Nic podobného se mi tam neobjevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Třeba to je nějak mastné, kdo ví. Hlavně že normálně to nic nedělá. Jinak jsem s autem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Mám dotaz ohledně vyhřívaného předního skla. Koupil jsem starší auto, které má tlačítko na ohřev, které funguje a když ho zapnu, tak svítí a cvaká relé, ale nemám v okně, žádné drátky a okno se nevyhřívá. Je možné, že by to byla jen příprava, nebo předešlý majitel nechal okno vyměnit a nedal to s vyhříváním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Není žádná příprava. Pokud je tlačítko, ale ne sklo, bylo měněno za nevyhřívané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Asi tak. Nechej si ho vyměnit zpět za vyhřívané :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 To jsem si myslel, že ho nechal vyměnit za normální. To vyhřívané si tam nechám dát zpátky, když tam bylo a je všechno připravené kromě toho skla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 Nedělá se nějaké už náhodou nějaké neorigo sklo vyhřívané fólií a ne drátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 (editace) Ahojte, moj otec ma Octaviu 3 aj s vyhrevom predneho skla. Po zapnuti vyhrevu sa kontrolka rozsvieti a pocut zopnutie rele. Okna vsak nerozmrazuje. Okno bolo menene predchadzajucim majitelom. Precital som nejake diskusie ohladne toho kde moze byt problem a vyzera to tak, ze nie je zapojena spolocna kostra (vid foto). Vyzera tak ze staru kostru tam nechali. Co spravili s tym pasikom z noveho skla neviem, nie je ho tam vidno... Vie niekto povedat ci sa da tato stara kostra este nejako zapojit? (Teoreticky sa moze sa stat ze som ju ja potiahnutim za pasik odpojil?) Editováno: 7. leden 2021, autor: sato1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 nedá sa , ak nie je kostra z nového skla niekde pod tapacírom tak s tým nič neurobíš ... ak to niekto odrezal tak je debil , a je tam vôbec vyhrievané sklo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Ano urcite to nove je vyhrievane, jasne viditelne drotiky... ved to, ze pod tapacirom nie je poriadne vidiet... rozoberiem ked bude von teplejsie... ale ak ma niekto foto ako to tam cca. vyzera, budem rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 však foto si dal ty , presne ten pásik ide od okna , ak tam nie je schovaný a nezapojený tak ho niekto odtrhol a tým pádom bez nového okna si nepomôžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Opravdu má vyhrivane čelní sklo drátky? Já vyhrivane sklo mám a žádné dratky nevidím, vyroba 11/2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Pravdepodobne mas uz novsi typ - foliu... nejako tak tomu nadavaju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 O3 a O3 po FL měla výhřev za pomoci drátků. Fólii mezi vrstvami skla má až nová O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Přesně tak, mám O3FL, a jsou tam drátky. Za denního světlo se to špatně vidí, ale v noci, když je nějaké protisvětlo je rozeznatelná struktura drátků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 (editace) Jo a popravdě to v dešti v protisvětle trochu ruší výhled (alespoň v mém případě). Editováno: 29. leden 2021, autor: virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Máte pravdu asi už budu muset koupit brýle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch99 Vloženo 1. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2023 Ahoj, měl bych dotaz k vyhřívanému čelnímu sklu. Řeším teď první zimu s autem (2018), že hřeje jen jedna polovina. Kontroloval jsem pojistky a ty jsou v pořádku. Ale nikde jsem nenašel, zda když je sklo na dva okruhy tak jsou i dvě relé a kde. V originálním manuálu jsou pojistky 2 ale na podrobnějších popisech různých fórech jsem našel, že až od 2019. Má s tím někdo prosím zkušenost? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraH Vloženo 2. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2023 Dělá mě to samé a hřeje jen polovina před řidičem. Mám před face a pojistka by měla být jedna, ale když polovina hřeje, tak to asi pojistkou nebude. Zatím jsme na to nepřišel čím to je. Třeba někdo poradí jak to pořešit. Taky děkuji za případný tip jak postupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 Co viem, tak vyhrev celneho ma 2 osobitne konektory, 1 pre pravu a druhy pre lavu stranu. Su za plastom stieracov. Kostra by mala byt spolocna v hornej casti, nad spatakom Schema uvadza 3 poistky a 2 rele. Ak nepomaha vymena poistiek, skusil by som medzi sebou lrehodit rele. Ak ani to nepomoze, tak ostava spominany konektor pod plastom stieracov 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alhas Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 Mám Octu III 1,5DSG Style plus 2019 a mám bezpečně sklo s folií, žádný drátky, rozmrazuje vlastně ihned po zapnutí po celé ploše okna. Má dvě tlačítka na Climatr, jedno s fukarem.Bezva vychytávka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 No, ona ale OIII nikdy neměla výhřev skla s “fólií”, ale pouze drátky. Fólii má až OIV. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Nedalo sa ani nahradit? Uz na Passate B7 som mal sklo s foliou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_pavel Vloženo 14. Října Sdílet Vloženo 14. Října Dovolím si oživit toto téma. Budu měnit čelní sklo a chci dát vyhřívané, dodělával někdo tuto výbavu? Potřebuji spíš někoho najít, kdo by to dokázal zapojit a zprovoznit, ideálně někdo na Moravě.. v ŠA toto nedělají😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října V ŠA nedělají nic. Jen mění olej za 700 Kč/litr. To jim stačí. Nebude to prdel. Je potřeba tlačítko na klimatroniku, pojistky, relé na spínání výhřevu, celé to prodrátovat, to bude to nejhorší. . Docela výzva. Můžeš se do toho pustit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.