Michal T. Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 @Bohusdk Takže ani po přehrání stávajícího SW zvuk nešel a musí se měnit celá ŘJ sound systému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohusdk Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 před 38 minutami, Michal T. napsal: @Bohusdk Takže ani po přehrání stávajícího SW zvuk nešel a musí se měnit celá ŘJ sound systému? ne ne....zvu po přehrání softwaru normálně jede....jen mi bylo řečeno, že pro jistotu mi vymění ŘJ sound systému a rámci toho, pokud bude dostupný nový software, tak i toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 V autoservisu ŠA v Hranicích zatím žádnou aktualizaci softu nemají, poslední SW 0156. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 @Kolacek12 To jste tam byl někdy po tom, co jsem zde napsal to info od servisu? Já jim tam raději ještě napíšu, abych se ujistil, že je opravdu aktualizace i na starší HW. Jezdit zbytečně a pak zase všechno nastavovat do původního stavu se mi nehce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 @Michal T.Jj, byl jsem tam až po přečtení Vašeho příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 (editace) @Kolacek12 Tak mě ubezpečili, že nová verze je, jinak by mi to nepsali. 23. 7. tam jedu, tak uvidíme... Editováno: 13. Červenec 2021, autor: Michal T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Tak potom dejte vědět:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohusdk Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Já tam jedu 20.7.......dám tady pak info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Zdarec, mám HW H22, SW 0276 tvrdí mi, že je aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 @Koutnas6 Tady se ale jedná o aktualizaci SW 0156 na hardware Amundsenu ještě s označením H12. Ty máš už novější, pro který jsou jiné verze SW... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 @Michal T. Děkuju za informaci. Díky tobě neumřu blbej :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohusdk Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 před 9 hodinami, Michal T. napsal: @Kolacek12 Tak mě ubezpečili, že nová verze je, jinak by mi to nepsali. 23. 7. tam jedu, tak uvidíme... Co si od nové verze slibuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 @Bohusdk Tak nejvíc mě vadí: Ödpojování bezdrátového CarPlay při stisknutí MUTE nebo snížení hlasitosti na 0. Dělá to tak při 1 z 5 jízd. Po odpojení se naštěstí zase připojí, ale pokud dám MUTE znovu, vše se opakuje. Myslím, že pomůže 10s restart infotainmentu. Nevypozoroval jsem souvislosti... Výpadky komplet zvuku který není slyšet a nejde ovládat - to je známá chyba už přes rok stará. "Detaily" jako nějaké nefunkční volby v menu (zobrazení hodin, naučené vzorce chování v navigaci...). Prý by měla nová verze i omezit výpadky Connect služeb ve voze (zašedlý globus). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohusdk Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Takže dnešní servis....vyměněna řídící jednotka sound systému a ohledně nového softwaru mi bylo sděleno, že se na něm stále pracuje = zatím není k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 @BohusdkTak to jsem fakt zvědav, co mě čeká v pátek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 (editace) Docela problémy jak to tak čtu☹️ Mohu říct, že mě jede bolero bez jediného problému. Je fakt, že točím jen rádio, telefonování a flash na muziku. Zase máte origo navi což někdy závidím 👍 Editováno: 21. Červenec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 (editace) Zázraky se dějí a na amundsení železo H12 je už nová verze SW:0278 Zdá se, že většina na první pohled viditelných chyb (nefungující nějaké volby v nastavení) je pryč. Uvidíme, jak se to bude dlouhobě chovat. Každopádně to hned chtělo aktualizaci a objevily se tam nějaké věci, které nevím na co jsou. V dlaždicovém menu nic nového není: Další věc - možná i u starších HW půjde synchronizovat nastavení, nicméně mně to zatím píše, že je funkce dočasně nedostupná... Jediný problém zatím - občas se za jízdy ozval zvuk, jako když se spouští Siri a čeká na hlasový příkaz. Dělalo to sem tam i po odpojení telefonu, takže to bude něco v autě. Zítra mám delší jízdu kde bude již stažená online aktualizace, tak snad to bude zticha :D EDIT: Doplním ještě, že dle servisu bylo přehrávání SW skoro na celý den. Fajn je, že všechna nastavení zůstala zachována, jen bylo potřeba se znovu přihlásit do Škoda Connect. Editováno: 23. Červenec 2021, autor: Michal T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohusdk Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Paráda !! To je zajímavé, že mě 20.07. řekli, že soft není :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 (editace) Tak dnes systém po 170km bez problémů, tak snad to bude pokračovat. Čeho jsem si ještě všiml, tak v info o systému se změnilo číslo zařízení z 3V0035816A na 3V0035816C, což je zajímavé. Jinak to výše zmíněné "Siri" pípání bylo zřejmě způsobeno překračováním povolené rychlosti - zpětná analýza záznamů z kamery to potvrzuje a po vypnutí zvuků vestavěné navigace (která ale nebyla zapnutá) se to zdá být zatím zticha. Vylepšení co jsem zpozoroval - při couvání již není oblast s horním pohledem vlevo černá, ale je i zde vidět co se zde děje za autem. U SW 0156 se muselo šipečkou černé zakrytí skrýt, byť po čase mizelo samo. Info o vozidle už zobrazuje co a jak svítí: Jediné co je zatím s otazníkem je synchronizace profilu - v pondělí jde dotaz na infolinku. Jak to funguje vám, co máte verzi HW > H12? Funguje zobrazení hodin jako spořiče po 10s, stejně tak učení vzorců chování pro vestavěnou Navi. Teď ještě, aby po stisknutí MUTE nedocházelo k občasnému odpojení a znovupřipojení bezdrát. CarPlaye a budu spokojen. Naštěstí k tomu zatím nedošlo. Škodovko zatím díky :D Editováno: 24. Červenec 2021, autor: Michal T. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Jsem objednán na 30. 7., tak jsem zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 @Kolacek12 Tak pak prosim zkuste tu synchronizaci uz. profilu v nastaveni uzivatele. Infolinka radi 15s restart, a dale pripadne servis. Restart nepomaha a na servis nemam cas, takze by me zajimalo jak to bude fungovat ostatnim. Jinak zatim infotainment na 0278 verzi slape super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 @Michal T.OK, dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 (editace) Tak SW aktualizován na 0278 (H12), vše přesně tak, jak píše Michal. Jen ještě dva poznatky - v horní stavové liště se zobrazuje číslo silnice a název ulice (čísla silnice sem si nikdy nevšiml, až teď) i když není zapnutá navi, po navolení "HOME" se mi vždy zobrazí až druhá stránka, ne ta první, kde mám navolené své dlaždičky. Všechna nastavení zůstala zachována, i nakódované věci. Za mě palec hore:) Synchronizaci profilu sem zapomněl vyzkoušet, dám info. Editováno: 1. Srpen 2021, autor: Kolacek12 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 @Kolacek12 To preskoceni na druhou stranku Home jsem ted zkusil a deje se i u me. Jinak mam podezreni, ze novy SW rozhodil predavani rychlosti pro Waze skrze CarPlay. Rychlost nekdy dost osciluje. Ale treba Mapy.cz ji ukazuji spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Tak jsem zkoušel tu synchronizaci profilu a dopadl jsem stejně jako ty. A co se vlastně s čím synchronizuje? Profil v autě s něčím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.