Přejít na obsah

Letní pneu R17


NoiseR

Doporučené příspěvky

Tak je fakt že na 4x4 je zadná náprava ťažšia,ale aj tak nevidím najmenší dôvod neriadiť sa tým,čo napíše výrobca.

Ak Škoda auto napíše 2,8,tak tam dám 2,8,asi vedia pečo,ak daju 2,3 dam 2,3

Ale inak neviem,kto je to Jiři Schwarz,ja sa riadim tabuľkou výrobcu

V návode to asi nie je iba na dvierkach nádrže

Pri plnom zaťažení to je jasné,všetko je vzadu

Ja mám 1,9TDI a hstím v predu 2,1 a v zadu 2,0 a je to super

beznzvufk8.png

Editováno: , autor: Nikita1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jiří Schwarz je autorem knihy vydavatelství Grada Automobily Škoda Octavia II, předpokládám, že opálil návod ze Škodovky a nevymýšlí nějaké novinky, ale mohu se mýlit. Zítra si pro jistotu naštuduji návod a štítek u nádrže. Tvoje tabulka je jak jsem zjistil v brožuře hustění na OII combi, to co jsem uváděl já je na OII 4x4 tak to vypadá, že to Schwarz opálil z návodu.

Editováno: , autor: alojz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
horsie pneu ako bridgestone turanza som nemal,a to som mal falkeny,sava,michelin,dunlop,matador,goodyear,su tiche ale na uplne hladkom asfalte,na tom hrubsom su katastrofalne hlucne

turanza je úplně základní model, myslím že ani v 225 45 17 se nevyrábí. I když já je měl v 16 na čtverkovým golfíkovi ale zas až tak hlučný mi nepřipadli jak píšeš....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

¨Naprostej souhlas Bridgestony myslim ze to jsou prave ty RA050 tak uz nikdy vic, mam je v prave v tom rozmeru a ted jdu do dunlopu.

O Dunlopech sem slysel ze nejsou moc kvalitni na vode...Ja mam pirelky a sem s nema nad miru spokojeny. Perfektne drzi na morku i na suchu.... lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První pneu r. 225/45/17 s kterým jsem koupil svou mírně jetou OII jsem měl Dunlop, protože byly strašně sjeté, koupil jsem z čistě ekonomických důvodů Barum Bravuris k mému údivu vyrobené ve Francii a zdají se mi být stejně hlučné jako ty Dunlopy. Při určité rychlosti 40-50Km/h se mi zdá že tak nějak zvláštně hučí, ale není to hrozné. V pneuservisu mi říkali, že to je normální, protože pneu tzv. "chytá vzduch" dík směrovému vzorku. Tak nevím ... Další pneu bych koupil už asi nějaké dražší, nejspíš Michelin a pak budu mít možnost to srovnat, ale i na těch Barumkách se dá v pohodě jezdit, nízký profil pěkně sedí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám 16" Bridgestony ER300 made in Italy .Jsou tiche, prikladne vedou stopu a spotreba temer jako na 15",cca 2dcl vic.Vetsi rozdil od 15"je nad 140km/h cca 5-7dcl.Jinak o nich ani nevim.

Chci vymenit narazniky na RS+krídlo,tak asi koupim znovu Bridge,ale tentokrat 17" Potenzy 050A,nebo Michelin PS2

no ved ja ich mam tiez made in italy,a katastrofa ta hlucnost,moje najhorsie pneu205/55/16 :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je sranda, že to vypadá že bridge jsou nevyrovnaná značka... Půlka lidí si je nemůže vynachválit, a půlka jim nepříjde na jméno :)

Je fakt že jsem měl dvoje bridge, ale ani jedny nebyly nade in poland nebo italy...

Editováno: , autor: Martin IV.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám dunlop sp sport 9000 225/40/18 a super. Tiché, na vodě i suchu super a vydržely mi 52.000 km... Nejlepší gumy co jsem kdy měl byly pirelli p zero rosso, ale 6000 kč/ks (3 roky zpět) je fakt dost... Nejhorší co mě kdy napadlo, tak vyzkoušet matador hectorra - jedním slovem děs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja proti Bridgestonkam 050A nic nemam, mam je na aute uz 42 000km a byly tiche, malo se opotrebovavali (momentalne vpredu 3mm a vzdau 5mm), nez jsem je nasadil znovu po zime, tehdy jsem zjistil ze jsou v protismeru z vnejska zoubkovaty (jedni rikaj ze to jsou tlumice, nekdo geometrie jinej ze je to gumou) a delaj hroznej randal.

Vcera jsem byl v autorizovanym servisu taky jsem se jich ptal a jen se pousmali a rekli at dam jinou znacku.. Tak jsem se rozhodl pro Ty Dunlopy sport maxxe TT a uvidime, snad uz to delat nebudou, pze na zimnich mam dunlopy teda v 16´´ a ty zoubky neudelaly.

Mozna jen vadnej kus (teda 4 kusy :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dá sa do technického preukazu zapísať tento rozmer pneumatiky 205/50 R17 pre Octávku II?Ide mi o to,ýe chcem použiť 17" kolá,ale 225/45 R17 sa mi zdá už trochu široká a rozdiel v priemere oproti základnej pneumatike 195/65 R15 tam takmer nie je.Máte už niekto takýto,alebo podobný atypický rozmer zlegalizovaný.Dík.

beznzvull2.png

Editováno: , autor: Nikita1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...