Přejít na obsah

Angel eyes na Octavii 1


Danny1503

Doporučené příspěvky

móda nemóda, napodobovaly se AE z bavoráků, ted jsou moderní DA z audin, tak všechny auta budou mít DA jak na audinách. za pár let bude třeba zase něco jinýho moderní, tak to budou mít taky všechny auta. pokud se to ale někomu líbí, tak proč ne, na té stříbrné to fakt nevypadá zase až tak špatně a musím se přiznat, že jsem taky nad nima přemýšlel, ale odradila mě ta proklamovaná špatná svítivost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem viděl na černý oboje provedení a vypadalo to docela pěkně. Myslim, že komu ta malá svítivost ledek vadí, tak by se to asi dalo vyřešit... Viděl jsem na starý A3 a asi tam měl vyměněný ty LEDky, protože to svítilo jak sviňa. Ale asi to znamená rozlepit světla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tieto svetla sa mi vobec nepacia. Vypadaju ako keby padli na zem a niekto ich zlepil z troch casti, ktore k sebe absolutne nepasuju. A to ze to nesvieti je velka vada. Na auto by som si to kazdopadne nenamontoval. Origo je origo. Je to gýč a fake velky. Cele zle... :kol-132:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

myslím,že u těch černých měli ještě zatmavit i ten zbytek stačilo by začernit ten klobouček ono by se to opticky rozlezlo a bylo by to takový kompaktnější. Osobně bych spíš volill variantu kdyby udělali světla s čočkou bez mlhovek ve světle. A ve finále za cenu těhle jsem viděl nový origo xenony,jen si nejsem jist jestli i s výbojkama ,ale to je teď jedno.Ta stříbrná neboli čirá varianta těhle tuningů mi příjde hezčí.Ale světlo mi příjde zbytečně moc členěný. Celkově je to všechno jedno někomu se to líbí někomu ne aspon bude různorodost a nebudou všechny vypadat jak napodobeniny RS.

Editováno: , autor: skodik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

čaute našel jsem angel eyes na octavii r.v.2001 což znamená FACE svtěla jsou asi na obrázku ,kterej jsem našel na netu ale světla na obrázku kterej jsem stáhl nejsou na prodej je to pouze reklama na mračítka ktery jsou na nich, světla jsem našel na www.opticar.cz kolem 5000,- tak nějak by měly vypadat jak jsou na obrázku mají černy a stříbrny a tahaj se z německa od nikud jinud jsem je nenašel.

post-39130-1256663245_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...