Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Pojedeme zase v hromadně? Nebo každý sólo. Posledně to bylo super. Neználek myslim,ze tak jak to bylo vyreseno minule to byl ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Takova vlozka ne k tematu..,, Pepino nebyl jsi nahodou vcera tj 4.5 kolem 7 hodiny vecerni u nemocnice na podlesi ? .. jo byl jsem tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 držte mi tam místečko, přijedu taky A možná přijedu i s kolegou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Pojedeme zase v hromadně? Nebo každý sólo. Posledně to bylo super. Neználek Samo ze treba delat strudl zadne solo akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Pre zahranicnych budu VIP miesta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 tak mám volno takže určitě dojedu taky už se těším a doufám že bude dobré počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Pre zahranicnych budu VIP miesta ? VIP místo ti rád zařídím. A to tak, že budeš stát přímo vedle mě!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 VIP místo ti rád zařídím. A to tak, že budeš stát přímo vedle mě!! Milane doufám že dorazíš a ukážeš všem leštící procedůry Horsta :palec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Milane doufám že dorazíš a ukážeš všem leštící procedůry Horsta :palec: Určitě dorazím se svou červenou hvězdou. Ale rozhodně zkus zařídit solidní počasí, ať potom nenusím celou káru znovu umývat... Aby bylo trochu srandy, tak můžu vzít i leštěnku MacBrite a k tomu trenky jako hadr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Určitě dorazím se svou červenou hvězdou. Ale rozhodně zkus zařídit solidní počasí, ať potom nenusím celou káru znovu umývat...Aby bylo trochu srandy, tak můžu vzít i leštěnku MacBrite a k tomu trenky jako hadr. Tesim se az rudou hvezdu zase uvidim A trenyrky samo nesmijou chybet Editováno: 8. Květen 2008, autor: Planeta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Určitě dorazím se svou červenou hvězdou. Ale rozhodně zkus zařídit solidní počasí, ať potom nenusím celou káru znovu umývat...Aby bylo trochu srandy, tak můžu vzít i leštěnku MacBrite a k tomu trenky jako hadr. Já tomu uvěřím, až bude stát 18.5. na ploše v Mošnově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Bady bylo by nejaky preview srazovky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) Pro Hrabě Fernéti: Zrovna jsem byl v Autowaku a viděl Tvou novou SPZ-ku.Tady se někdo připravuje zodpovědně. Editováno: 9. Květen 2008, autor: Davča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 takže lidičky, pomaličku bude opět týden do srazu, tak uděláme seznámek, at víme, na koho se těšíme ¨kdo není uveden tak se pište, budete doplnění, at vím kolik udělat srazovek + pro ty co nedostali minule BadyS carlos + kamoš Cosby Dave0401 Davča ?? dundee fanty francoa Grygy Hrabě Fernétti + kolega Jen Jeronymo jogofogo jonda kmin LuVirs maros Martinkk Milan II Motaaa Mr.Ham Neználek pechy48 pepinoTDi Petr Slíva pitris.k Planeta ponk ramatikl Rocky s-talker smreko + kolega Tazz7 Váša VitaP Woody = 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 přijedu+kámoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 uz sem napsany tak taky dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 to vipada opäť na slušný sraz ja možna prídem opäť aj s kolegom ako minule a možna aj s dvoma ešte uvidíme aky bude čas dúfam že nie ako mynule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Taky se přijedu podívat na ty vaše krasotinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Chtělo by to hodit na auto ,,NICK,, ať víme čí je auto nebo něco podobného. Minule jsem nevěděl kdo je kdo. Třeba hodit něco za sklo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 takže lidičky, pomaličku bude opět týden do srazu, tak uděláme seznámek, at víme, na koho se těšíme ¨kdo není uveden tak se pište, budete doplnění, at vím kolik udělat srazovek + pro ty co nedostali minule .... Hrabě Fernétti + kolega .... = 38 Se mnou počítej na 99,9 % a měl by se přidat i kolega z práce To si nejde nechat ujít !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanty Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Chtělo by to hodit na auto ,,NICK,, ať víme čí je auto nebo něco podobného. Minule jsem nevěděl kdo je kdo. Třeba hodit něco za sklo??? Dobrý nápad,za okno dám nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak jak to uděláme? Jako posledně, navrhuji sraz na prvním parkovišti na Rudné směr Ostrava od kruháče z Havířova je to parkoviště za žezničním mostem ve 12.30 ať chytneme ti co budou odjíždět z Frýdku(pokud pojedou v kupě. ) Doufám že nás bude více jak posledně. Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Já tomu uvěřím, až bude stát 18.5. na ploše v Mošnově Pokud bude tak super počasí jako o tomto víkendu, tak tam budu! Dnes jsem s rodinkou jel micince protáhnout šrouby a vyleštit kotouče. Byla to paráda... edit: do teď (v garáži je fajn teplo) jsem ještě dodělával menší vychytávku kabelu USB od rádia, abych byl na neděli redy! Přes týden toho času moc není... Tak že panáčci, moc na Vás těším. Hlavně na Tebe Víťo!!! Editováno: 11. Květen 2008, autor: Milan II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak jak to uděláme? Jako posledně, navrhuji sraz na prvním parkovišti na Rudné směr Ostrava od kruháče z Havířova je to parkoviště za žezničním mostem ve 12.30 ať chytneme ti co budou odjíždět z Frýdku(pokud pojedou v kupě. ) Doufám že nás bude více jak posledně. Neználek Souhlasím s tebou. Bylo by dobré sejít se tam jak minule. Mohlo by nás odjíždět víc. Petr Slíva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Dobrý nápad,za okno dám nick Tak povinně každý a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky