coffin Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 (editace) Pokud máš 7 64 Start nebo Home tak to asi nerozchodíš. Pokud máš 7 64 Prof nebo Ultimade tak nainstaluj Windows Virtual Pc a pod to Windows XP Mode a pojede to. Já to taky tak mám. Druhá možnost je to že uděláš Format C, nainstaluješ XPčka a potom na to nainstaluješ 7 64 Při bootu ti to hodí tabulku jaké widle chceš spustit. Editováno: 19. Prosinec 2011, autor: coffin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 (editace) No nevím jak u start, home a prof. ale na ultimate mi to fičí bez jakých koliv problémů, stačí po nainstalování dát pravým na zástupce, zvolit vlastnosti a pak v kartě vybrat kompatibilitu tam zadat kompatibiliitu s xp sp3 a spouštět jako správce a jede. jinak vím že do ostatních w7 šel stáhnout nějaký opravný balík a pak šli spouštět programy z XP Editováno: 19. Prosinec 2011, autor: wiglegummi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Tak jsem to taky testnul ale mě to v 7 64 nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Nevím jak na WIN 7 64, ale na mém notebooku s WIN 7 Home Premium 32 jede jak Vag-com 304, tak 409. To ti nejde spustit? Vyskakuje nějaká chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 zdar chlapi! ak mas win 7 64 starter alebo home premium tak to 100% nerozbehas lebo su to zakladne balicky a nemaju podporu v xp mode skoro na ziadny program fungovat to bude len od prof vyzsie. nainstaluj si 32bit je to ovela jednoduchsie a pojde ti to aj s win starter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 No nevím jak u start, home a prof. ale na ultimate mi to fičí bez jakých koliv problémů, stačí po nainstalování dát pravým na zástupce, zvolit vlastnosti a pak v kartě vybrat kompatibilitu tam zadat kompatibiliitu s xp sp3 a spouštět jako správce a jede. jinak vím že do ostatních w7 šel stáhnout nějaký opravný balík a pak šli spouštět programy z XP Tak mam taky ultimate udělal jsem jak píšeš pak dam spustit jako spravce napíše jestli chci změny v počítači dam ano točí a nic nenabehne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas6001 Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Dobrý deň, prosil by som Vás o radu, aky kabel VAG kupit z tejto ponuky na aukre pre Fabiu 1,9Tdi 74kw 2002/12. http://aukro.sk/listing/user.php?us_id=12451598 Za radu vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Za tu Čínu na těch stránkach, zbytečně vyhozené peníze. Neda se to aktualizovat a pracuje to nepřesně. Možna radějí tohle: http://www.motordiag.cz/produkt/vag5053can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas6001 Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Nepresne hodnoty pre ten cina kabel alebo software? Nejaky VAG software mam 304cz, 409en nestaci potom uz len kabel? Notebook mam a je mi luto kupovat taku masinku pokial by som to mal obdobne. Nemam servis len pre domace ucely Dakujem http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) Já si koupil pro domací účely tohle: http://www.motordiag...om-2008-cz-plus Tak těžko radit. Ten kabel je nepřesny, ale pokud ti jde jen o vyčteni chyb a jejich smazáni, tak to stačí. Editováno: 17. Únor 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 na rok 2002 ti staci modry KKL kabel, a Vag 304 CZ, nebo 409 EN a tam ten problem, který uvádí VAG Bobo odpadá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Dobrý den. Rád bych se zeptal na funkčnost této diagnostky. Máte někdo zkušenost: Je to vůbec funkční? Není to nějaká totální levárna? Využíval bych to hlavně na Fabia I r.v.2004 modelový rok 2005! Bude to s ní komunikovat? Jde mi o základní funkce jako je čtení závad, reset výmeny oleje a podobné drobnosti... Díky za Vaše názory... D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Já mám řekl bych stejný kabel, ale černé barvy. Používám jej k plné spokojenosti se softem Vag-COM 304 CZ, mám ale MR 2002. Ten program normálně běží na Windows Vista s příslušnými ovladači bez problému. Jinak tady na fóru je o vagu a kabelech dost témat, stačí zahledat. PS: lepší je hledat přes google, vyhledavač tady na fóru není dle mě nic záživného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 V jedničkové fabce to pojede.. kvalitou sice není nic moc, ale na použití 2x za rok to stačí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 (editace) Díky za reakce. Jsem bohužel asi v koncích. Mám v nb WIN 7 Home Premium a ještě navíc 64bit. Podle toho co jsem zatím vyčetl je to ta nejhorší varianta. Windows XP mode tedy do nb asi nenarvu, teda narvu ale nezaktivuju. To je pech ;-) ... Možná ještě: Jaký je rozdíl mezi: http://aukro.cz/diagnostika-usb-kkl-vag-audi-skoda-vw-zaruka-i2698540506.html a http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL-USB ten z motordiagu by měl pod win7 64bit fungovat Díky ještě jdnou... Editováno: 15. Říjen 2012, autor: Dubák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Na 64 bitech tyhle staré VAG-COMy nepojedou.. ve virtuálce.. nemusí to ani být XP mode, stačí virtual PC, nebo vMWare atp.. a do nich nainstalovat XPčka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 (editace) Na 64 bitech tyhle staré VAG-COMy nepojedou.. ve virtuálce.. nemusí to ani být XP mode, stačí virtual PC, nebo vMWare atp.. a do nich nainstalovat XPčka.. o tomhle mi tvrdí , že právě bude... Rozšířili prý řadu ovladačů i na W7 64bit Editováno: 15. Říjen 2012, autor: Dubák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 S podobnym nebo stejnym kabelem mi na Win 7 64bit jede VCDS lite (je tam hodne zablokovanych funkci), plnou verzi by sis musel koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Nejde o ovladače.. nespustíš starý vag-com.. s vcds ti to pojede, tam už ty ovladače hrají roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Panové poradíte: Mám diagnostiku VAG-COM 304- OBD II. Nemůžu se spojit z řídící jednotkou motoru. Píše NELZE SESINCHRONIZOVAT. Třeba ale 03-ABS-Brzdy jde,taky 17- přístrojová deska i 46-centrální stah.oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Nikoho nenapadá včem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 špatný baud rate kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ahoj, měl bych dotaz. Mám v plánu si pořídit kabel pro komunikaci auta s pc. Zajímalo by mě co vše mohu dělat s kabelem za cca 300kč a 5000kč (myslím). Mám Fabii 1,4 MPI ve výbavě Classic rok 2001. Ale potřebuji například přenastavit servisní intervali, vymazat historii chybových hlášení apod. nějáké automatické zamykání po rozjezdu mé auto umět asi nebude :-D dočetl jsem se o nějákém KKL a HEX-CAN. HEX-CAN je, ale pro FII že? KKL pro FI? A poté tedy k základní otázce jaký je mezi nimi rozdíl kromě toho, že jeden je origo :-) a zda se vyplatí si ho koupit i za těch 300kč. Děkuji vám moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Na tvoje auto ti stačí kabel za 300kč, obyčejný KKL na který funguje max. verze VAG 409.1, ale nastavíš si tam všechno co potřebuješ, na novější auta už je dobré mít HEX-CAN ... mimochodem, příště hledat, je tady mraky informací na toto téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Takže kabel za 300kč je jen kopie a ve funčnosti se od originálu neliší (krom té verze a kvality), kdybych v budoucnu měnil ŘJ na komfortku, udělám tam i to zamykání a jiné vychytávky třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.