Přejít na obsah

Climatronic - závady, problémy


isquash

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím vás. mám otázku. Nevíte náhodou někdo jak má vypadat signál PWM do regulačního ventilu klimakompresoru? Hledal sem všude a nic sem nenašel.Jen to že by měl mít frekvenci 500 Hz. Ale jek má vypadat když má jet klima třeba na plný výkon to jsem nenašel. Jde o to že mi klima začne chladit až když je motor ohřátý na 90°C. A nevím jestli náhodou nemám špatný ovladač klimatizace. Díky za pomoc Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no základní nastavení jsem samozřejmě taky zkoušel. A zase žádná změna.Takže už může byt špatný jen ovladač klimatizace(řídící jednotka) a nebo regulační ventil v klimakompresoru. A to nevím jak to mam otestovat... nový ovladač ani kompresor se mi kupovat nechce jen tak abych to vyzkoušel. Máte někdo nějaký typ jak na to?

Editováno: , autor: sleepy01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zdravim. Při včerejší jízdě mi připadalo, že klimatizace v autě asi nechladí tak, jak by měla. Nedalo mi to a tak jsem ji hodil do "diagnostického režimu" a vyskočila na mě chyba(viz. fotka). Podle hledání se jedná o poruchu kompresoru. Tak se chci zeptat, zda je alespoň malá šance, že to nebude celým kompresorem, ale nějakou jeho součástkou(třeba ex. ventilem. nebo tak)? Četl jsem na foru, že se někomu objevila stejná chyba a bylo to jen ventilem. Dík za info. Octavia II RS Combi, 2.0TDi, 2007

post-42995-0-19658800-1368186076_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravíčko,


po výmene chladiča vody mi mechanik oznámil, že na neho vystriekla zmes z klimatizácie, že mám dieru v hadici - konkrétne tú plastovú časť - viď obrázok.


Nová stojí niečo cez 200€, je to tá kľukatá čo ide spredu až dozadu.


V autoservise mi povedali, že sa to musí vymeniť, ale nedá sa to nejak poriadne zaplátať? Veď je to len tá plastová časť. Radšej sa pýtam než zrobím blbosť.


Nemáte s tým skúsenosť?


 


Ďakujem


 


trubica.jpg


 


http://postimg.org/image/bppmsf9g5/


 


Pawouk - tak mi to sem prosím presuň. Ďakujem


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolím si použít toto téma, začalo mi jakoby cvakat ve ventilacnim systému, tady na fóru jsem se dočetl že stačí nastavit klimu na výchozí hodnoty klapek. Byl tu i popsán postup na FL, já však mám model 07 ,existuje nějaký takový postup i v mém případě?

díky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle základní nastavení mě také zajímá - někde kolem klimy/ventilace mi také klape, ale není to souvislé klapání - spíš hodně pravidelné zaklepání (vždy cca. 4x, jako když rychleji klepete na dveře) a pak je ticho... a občas se to zase ozve, hlavně když stojím na volnoběh (ale za jízdy to možná neslyším).

Bral jsem to jako normál... tušíte co to je? Pomůže to podržení ECON a ofuku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...