Přejít na obsah

POWER BOX O1 TDI


zdenouch

Doporučené příspěvky

Ahoj ,

rád bych vás poprosil o vaše zkušenosti s POWER BOXEM. Mám možnost jeden použitý koupit. Má ho z vás někdo? Dočetl jsem se na cimbu.cz

tzv. POWER - BOXem což je "mezikus" do elektrické instalace motoru, který dává nepravdivý signál řídící jednotce motoru o velikosti účinku turbodmychadla. Výsledky těchto opatření jsou v zásadě známé : 200 totálních havárií motorů v Německu a podle našich informací minimálně 4 u nás. Seřízená řídící jednotka reguluje jednotlivé veličiny kontinuálně a ve vzájemné závislosti, čímž nedochází k neduhům powerboxů jako je škubání, nadměrné kouření a hlavně výše zmíněné destrukci motorů.

Děkuji za vaše rady a připomínky.

zdenouch

O1 1.9 TDI 66 KW

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš svoje auto rád, tak takový kraviny nekupuj, radši přišetři a nech si udělat pořádnej čip. Je to něco podobnýho jako je teď na aukru, kouzelná krabička která jednotce simuluje pořád studenej motor, jednotka tam cpe víc paliva a tím má přidat koně, na konci to dopadne tak že bude totálně zakarbonovanej motor a taky spotřeba bude nehorázná. Cena toho zázraku je 200-250 a jediný co tam je tak pravděpodobně zalitej odpor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

mám pro vás jednu radu....... Pokud si někdo tento vehement koupí může se stát že mu to ŘJ nepobere tak bych do ní pustil víc proudu. když už auto nepojede tak je dobrý mít v autě dva kabely který se přehoděj přes sloupy nejlepe vysokého napětí které bejvá u silnice a připojit natvrdo k jednotce a uvídíte jak vám to potom bude lítat....... ani čert vás nechytí :D pro jistotu sem musim napsat že je to na vlastní zodpovědnost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kamaráde pokud ti můžu doporučit, tak na celý powerbox se přímo vy... Je to jenom krabička ve které je pod vrstvou pryskyřice zalétý jenom odpor dle typu auta a motoru. Nic jiného v tom není jen to, že se to snaží nakecat řídící jednotce motoru, že je motor studený a tak to přidá trochu paliva a posune "fóra". Je to něco jako když auto jede neustále na sitič. Spotřeba jde samozřejmě nahoru a motor do "kytiček". Dám ti tady jedno tel.č. na kámu, který dělá supr chiptuning a za supr cenu a to skoro na všechny auta. Přehraje ti software a když nebudeš spokojený tak ti ho přehraje zpět a vrátí ti prachy které tě to stálo. Já jsem za to dal litr a je to bomba. Vřele doporučuji. Tel je xxx xx xx xx. Zavolej mu a uvidíš. A powerbox doporučuji všem, kteří jsou padlí na hlavu. Tak hodně úspěchů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu skrytou reklamu jsem ti smazal. Jinak, jestli mas v aute cip za litr tak ses na hlavu padlej sam.
Uff, cena dobra ne?? Pan by musel udelat 160 aut po 1000,- aby si koupil ofiko kabel.. :smich:

Ja vytahl Box z audi 3.0TDI pred chipem. Majitel za nej dal 30tis, ted je pekne nasranej kdyz cuchnul k poradnemu chiptuningu motoru, ze utratil balik za nesmysl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...