miky1 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Psst to se nesmí :) Ale v SZ jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Mapy ktoré sú dostupné na stiahnutie cez stránku Škody sú pre novú radu navigácii MID. Mapy sa nedajú použiť pre navigcie Amundsen, Amundsen+ ani Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Pro navigaci Amundsen se nyní mapy dodávají už jenom na SD kartě, která je chráněná proti kopírování. http://www.navigace24.eu/eshop/skoda/K51-cd-navigace-amundsen Dříve se mapy prodávaly na CD, ze kterých se daly zkopírovat v přístroji na SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miky1 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Tak vyřešeno mapy už v navi sou, jen je teda škoda že nové mapy na kartě sou tak drahý, nu snad se časem někdo najde jak to vyřešit i jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schima Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Mohu poprosit o pomoc přes SZ? SD karta v RNS310 je nenávratně poškozena a potřeboval bych dostat data na novou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Ak je nenávratne poškodená, tak logicky z nej dáta nemôžeš dostať na novú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schima Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 No tím jsem myslel, zda-li lze z aktualizačního CD nahrát data na prázdnou SD, pardon, má chyba. Případně jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Poslední mapa, která vyšla na CD byla 2012. Z té by to šlo nahrát v Amundsenu na prázdnou SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simitu Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda vam take Amundsen(+) vydava po vypnuti (vytazeni klicku, Amundsen se vypne, display zhasne) takovy velmi jemny bzucivy / piskavy zvuk, slysim to jen, kdys se uchem priklonim uplne k panelu. ... ? Zvuk mi nevadi, jen se obavam, zda to necuca baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 74 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Ahoj,prosím poradíte mi.Vyměnil jsem telefon a nějak se jim nechce spolu stopro komunikovat. Mám amundsena+ a přestal mi zobrazovat poslední volané, přijaté,....hovory,musim každé číslo znovu hledat v seznamu, ten zobrazuje,nevíte někdo co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda vam take Amundsen(+) vydava po vypnuti (vytazeni klicku, Amundsen se vypne, display zhasne) takovy velmi jemny bzucivy / piskavy zvuk, slysim to jen, kdys se uchem priklonim uplne k panelu. ... ? Zvuk mi nevadi, jen se obavam, zda to necuca baterku. Ano stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Ahoj,prosím poradíte mi.Vyměnil jsem telefon a nějak se jim nechce spolu stopro komunikovat. Mám amundsena+ a přestal mi zobrazovat poslední volané, přijaté,....hovory,musim každé číslo znovu hledat v seznamu, ten zobrazuje,nevíte někdo co s tím. Skus na chvíli odpojit akumulátor ,nebo vytáhnout pojistku navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugoextreme Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Dobrý den. Mam ve svém před facelift roomu Amundsen zapojený přes převodník. Zajímalo by mě jestli a jak by se dalo dodělat MDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Nebude fungovat beha to po canu 2.0. Nepujde prihlasit do gateway. Na radiu mas preci sd kartu tak si myslim ze mdi je zbytecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 určitě? máš to odzkoušené? a co třeba to napojit mezi převodník a navi, hmmm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ano zkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Kluci, jsou tohle poslední dostupné mapy na Amundsenu+, nebo existují novější? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Existují novější, V6. Ovšem za tu cenu (5380,-) si můžeš pořídit skoro dvě jiné navigace s doživotní aktualizací map celé Evropy. http://www.navigace24.eu/eshop/skoda/K131-mapove-podklady-sd-karta-pro-navigaci-amundsen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Chlapci ať to nemusím celé číst, nebo hledat někde jinde. Umí současný model dodávaný do nových vozů USB nebo SD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sopolko Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Zdravim ,mam amundsena a pri zapnuti navigacie mi pise :prosim vlozte mediums navigacnimi daty.viete mi pomoct nemam ziadne cd ani sd kartu od toho da sa to niekde stiahnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 http://www.navigace24.eu/eshop/skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) Ahojte uvažujem nad kúpou Amundsena+ do mojej fabie II FL r.v 2012. Dnes som dostal fotky štítkou a potreboval by som identifikovať údaje zo štítka. Je potrebný nejaký rámik alebo mi to bude pasovať presne miesto swingu? Čo znamená MAC 00:00:00:00:00:00 Díki Editováno: 30. Březen 2016, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Misto swingu pasuje bez problemu jen vytahnout a dat amundsen. A ten MAC znamena ze to nema bluetooth kdyby mel tak tam budou cisla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Ze swingu bude pasovat, nulova mac adresa znamena ze nema integrovany BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) Díki,tomu vravím dobrá rada nad zlato,bez BT to ani nechcem. Myslel som si že všetky amundsen+-ky majú BT . Ešte raz vďaka... Ešte by ma zaujímala jedna vec,na jednom inzertnom portáli som našiel v ponuke Amundsen+ vraj kúpený v r.2015 aj štítok je tam priložený ale ma prekvapuje že tam nie je na čele hore nápis škoda auto a Amundsen+, je to v poriadku nie je to nejaká Čína alebo kópia? Editováno: 30. Březen 2016, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.