suntour Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Ahoj. Chci pořídit FM transmitter s bluetooth. Zasuvka 12V je mezi ručkou a sedačkou. FM transmitteru je na trhu hodne, ale jaký se mi pohodlně vejde do zásuvky 12V ve Fabii I. Nerad bych nějaký koupil a pak měl nějaký ovládacií prvky nedostupný. Máte nějaký FM trans. vyzkoušený ? Díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 (editace) vsetky sa tam vojdu a ziaden tam nebude dobry. zasuvka je zle umiestnena. bude vadit pri vsetkom. kup si radio s bt za 150€ a mas pokoj. alebo premiestni resp rozsir zasuvku. Editováno: 4. Září 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Mě by tam ani moc nezavázel mám tam loketku ale je to vůbec k něčemu dobré, myslím transmiter, podle mě to nebude lepší jak rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Já mám tento a vubec z toho nejsem nadšenej.Kvalita přehrávaní nic moc,jako by v tom furt šumí,a hučí.Takže se válí ve sklepě.A není to radiem,vyzkoušeno na více autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Ahojte chcel by som si kupit fm transmitter na prehravanie mp3 cez usb je to ozaj taka zla kvalita zvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Já si ho vyzkoušel v předchozím autě golf IV, protože jsem nechtěl měnit autorádio kvůli červenomodrému osvětlení, tak jsem si pořídil transmitter a na flashku si natáhl spousty muziky a naprostá spokojenost. Cena kolem 300,-, flashka 4GB za 200,-, pokud nejsi duc duc maniak, kterej potřebuje místo kufru repro, tak budeš spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Vdaka za nazor ide o to že autoradio mam 4r. a som s nim spokojny len mi chyba možnost pripojenia usb a možnosť kupi noveho autoradia si nechavam ako poslednu možnosť, Vedeli by ste doporučiť nejaky konkretny fm transmitter po osobnej skusenosti.(značku, model) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 mám ho a nepoužívám ho, jak zde bylo řečeno - nic moc kvalita, zásuvka je dost nešťastně umístěna, že ti to vadí. a když se dostaneš do míst se slabým signálem, moc si toho neposlechneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Tak s tímhle nemám zkušenost, u golfa byla zásuvka pod rádiem a jak jsem psal žádnej problém. Měl by mi to přinést ježíšek, nevím jak to bude ve fábce , ale pokud máš na rádiu a transmitteru jednu frekvenci, tak by neměl být problém se signálem, fakt nevím jak ve škůdce, podle kolegů(Vlasta a Standis)to asi nefunguje tak dobře, po vánocích vyzkouším a uvidím. V golfu jsem měl obyč sencor swm 100 a fakt mi nikdy nic nešumělo, občas se mi to seklo, tak jsem to vyndal ze zásuvky a dobrý, ale zase na druhou stranu, co čekat od sencoru za 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ja som kúpil FM transmitter fungel new za 5€,ďalej som kúpil v hypermarkete s 70 percentnou zľavou za 4€ 12V predlžovák,jeden koniec do 12V v aute a na druhej strane 3x 12V a USB a som max spokojný.Nevidím žiaden rozdiel ak si prehrám CD v Symphony alebo cez transmitter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 12V predlžovák,jeden koniec do 12V v aute a na druhej strane 3x 12V A kam ten predložovák natahuješ ? nepřekáží ti někde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 kimmi mysliš niečo taketo: http://www.12volt.sk/autoelektro/rozdvojky/7566.html "nelieta" to po aute pri jazde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 to kimmi: od ježíška jsem dostal transmitter, ale bohužel se peru s tím, že mi to hraje dobře, ale neustále to vypadává a znova si to hledá a hledá, někdy se to vrátí na stejnou skladbu, jindy ne, pak to nereaguje, takže to vyndám ze zásuvky a od znova.Přidávám se ke kolegům nahoře, pokud tam máš tu prodlužovačku a hraje ti to v poho, kde máš ten transmitter ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 mam ten isty transmitter co Vlasta a tiez ho radsej nepouzivam aby som si usetril nervy. mal som to aj v predlzovacke po radiom, aj na stredovom paneli, nic nepomohlo. za prve pri vacsich aglomeraciach a na rovine je problem najst frekvenciu ktora nie je rusena ziadnou rozhlasovou stanicou. pomerne dobre hra len v horskych dolinach kde je vdaka geografickym podmienkam nedostatocne pokrytie fm rozhasovym signalom. radiovy fm signal, taky slabucky ze o nom casto ani nevies ze existuje, je vzdy dostatocne silny na to, aby ti zarusil prijem transmittera. za druhe po 15-20 minutach prevadzky sa silno zahreje, zacne hucat a brumiet, to sa neda pocuvat. po vychladnuti zase ide 10-15 minut, viac nie. za tretie usekava dlhe skladby, maximalne hra asi 4 minuty, napr. 8 minutovu skladbu nikdy neprehral celu. za stvrte celkove stoji za hovno, skoda bolo 14 eur. drahsi by bol mozno lepsi, ale to potom fakt stoji za uvahu kupit si radsej radio s usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Mám tento FM transmitter: http://www.o-digital.com/wholesale-products/2101/2202-2/Car-MP3-FM-Transmitter-DT-C209-56797.html a tento 12V rozbočovač: http://www.supershop.sk/shop_item.php?id=9070667&jazyk=SK Ak používam iba transmitter tak ho mám klasicky v zapaľovači,trošku ho vyhnem aby nevadil ručnej brzde,ak používam navigáciu tak do zásuvky zapaľovača daám rozbočovač a ten umiestnim do priehradky pod rádiom a do toho dám transmitter a aj napájanie navi,resp.mobilu.Kábel vediem okolo ručky do.bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 v minulém autí viz foto... jsem měl tenhle http://www.alza.cz/s...ter-d106711.htm umístil jsem ho do volného prostoru v palubce. A bylo to v pohodě , měl jsem tam docela staré kazetové rádio pioneer - nalazeno na jednu frekvenci mel jsem to vždy pod posledním čudlem stanice na radiu a jelo to pořád, buď rádio nebo mp3ky z flashky a z toho upřímně u fabule vzhledem k umístění zásuvky si to nějak nedokáži představit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Ja som to vymyslel takto a je to dobre uz to mam 3 roky a som spokojný mam tam aj vypinac takže ho mozem Transmstter ma 2 GB tak nepotrebujem ani iny zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Já to měl v předchozím autě jako kolega Kmotak, ale ve fábce mi to zlobí. to kluvo: to si si vyrobil zásuvku s vypínačem ? Z té fotky není poznat jestli to máš v tom adaptéru nebo ho tam máš jen nějak přichycen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Já to měl v předchozím autě jako kolega Kmotak, ale ve fábce mi to zlobí. to kluvo: to si si vyrobil zásuvku s vypínačem ? Z té fotky není poznat jestli to máš v tom adaptéru nebo ho tam máš jen nějak přichycen ? ano zasuvku z vypinacom a mam to na pevno zasunute v kasliku pod radiom Editováno: 8. leden 2012, autor: kluvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Pro ty co mají kazeťák a mp3 přehrávač nebo mobil s 3,5mm jackem doporučuji toto řešení http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000NJY Je trochu slyšet mechanika, jak se točí ty kolečka, ale jinak je to ok. Po dvou letech se ta kazeta ohrála a blbla, takže jsem koupil novou, ale i tak lepší než kazety a pouštím si tam muziku z mobilu. Výhodu je i třeba to, že na rozdíl od FM transmitteru nepřijde člověk o dopravní hlášení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Tak se sencorem špatná zkušenost, ale teď mám v autě ten co má kolega "kluvo" a v pohodě. Hraje pěkně, není problém, že zásuvka je daleko, navíc má 2 GB paměť, takže nepotřebuju flashku, nabušil jsem ho na pc a zatím spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 mozna zkusit toto http://www.dealextre...usb-black-71981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 (editace) Koupi jsem tento a nevím jak uložit stanice.Nemáte s ním někdo skušenosti nebo návod na instalaci ? Pomůže mi někdo? Editováno: 22. Prosinec 2012, autor: oleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Návod u toho nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Nic k tomu nebylo a ještě jsem na to nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.