Přejít na obsah

Spotřeba 1.4 16V


Doporučené příspěvky

borci.. pokud hodne jezdite, hodte si to do plynu... dlouhodobe me vyjde 1km na LPG kolem 1.30-1.4 dle ceny LPG.. tady v brne ted stoji 15.90-16.90.. ted jsem bral za 560 korun a najel jsem na to 440 km... pohoda.. a to se s tim nemazu.. takze ja muzu LPG jen doporucit..

máš pravdu pred dvomi týždnami som si nechal namontiť LPG do Fll 1,4 s 59 L nádržou (čiže narvem tam nejakých 50 L +/-)dojazd okolo 700 km priemerka podla 3x tankovania 7,2l l/100 som spokojný s úsmevom na perách, haťapka Fl mi žere 6,3 pri takom istom štýle jazdy, skúšal som jazdiť aj dôchodcovským štýlom ale za tie 4 deci úspory mi to nestojí :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noho Kristova.... Jednak ten motor je absolutně syrovej a bude to trvat minimálně 20 000km, než si "sedne", druhak průměrka 6,8 litru/100km s najetýma 300km je absolutně nicneříkající údaj. Můžu ti říct, že ses s tím asi ještě nesvezl po dálnici ani moc necouráš po městě - to bys měl průměrku přes 7 litrů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ekkar:a víš co to jedině vyřeší............změna manželky :kol-24: já vím..to by bylo moc kruté...no musíš ukecávat ukecávat...dávat jí přičichnout k plynu doma občas až se jí to bude líbit :kol-47: já jezdím většinou delší trasy..kolem 50km...+silnice 1 třídy...tak myslím že tam budu dělat pěkné průměry jako s jedničkovou fabii:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No roomik žere aj trávu pri ceste... hnal som to z BB do NR po dialnici v kuse 130-150 len som sa modlil aby radary neboli spotreba 7,4 (to bol ešte benzín)a palubák mi ukazuje presne overené podla tankovania roomik s fabkou sa porovnávať nedá- odpor vzduchu, váha, prevody...

Editováno: , autor: tuttinko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pochopitelně když jedu do brna, tak musím jet i domů zpět :) Spotřeba je myšlena za celou cestu tam i zpět. Včetně courání se po Brně. Ale je to i o jezdeckém stylu, jezdit úsporně se rozhodně musí umět. Za 10.000 km, co jsem doposud najel mám spotřebu 6,3 l/100 km, což je u Roomsteru této motorizace špičková hodnota (viz. spritmonitor.de),  A to jezdím relativně krátké trasy, často po městě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...