Interiér
Dotazy a zkušenosti s interiérem
Podfóra
-
Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu
- 732 příspěvků
-
Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu
- 285 příspěvků
180 témat v tomto fóru
-
nevíte prosím jak vyměnit airbag spolujezdce?? jak vytáhnout tu krytku? díky za pomoc
-
- 1 odpověď
- 11,1tis zobrazení
-
-
ahoj, chtěl bych se zeptat čím vyčistit ten červenej bordel co zůstal na palubce po vystřelení airbagů?? zkoušl jsem vodu s jarem, a technický benzín, ale bojím se že by to mohlo něco ostřejšího porušit.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s výměnou těch bludiček v interiérovém světle ve stropě jak ve předu tak v zadu. Hledal jsem návod či zkušenosti a google mi bohužel neporadil. Co jsem si všiml je to tam uchycené pacičkama, ale nenašel jsem odvahu do toho nějak vážněji rýpat. Jedná se o FABII 2 před faceliftem.. Děkuji za ochotu poradit a pěkný den. Omlouvám se pokud se to tady jednou už řešilo..
-
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Pánové, prosímpěkně, mám na Roomsteru ošoupané ty stříbrné krytky madel a i kliky na otvírání dveří, a mám otázku: -dají se tyhle věci koupit samostatně? -jaká je asi cena? -dají se případně objednat i v černé barvě? To samé mřížky (výdechy) topení, mám origo stříbrné, a asi bych chtěl černé, dají se koupit a za kolik? Díky za odpovědi!
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravim priatelia. Mam takyto problem: 1) Na obidvoch zadnych dverach ako su tie male okna, tak dole ako je guma z vnutra mam na tom taku bielu vrstvu, jasne vidno, ze tam zateka. Foto 2) Na co je celnom prednom okne v strede skla taka ciarka? Zacina ako je spatne zrkadlo a dlha asi 30 cm, potom v skle dalej konci? Je to antena? Ci? 3) Pri vysokych rychlostiach, napr. od 80 kmh je pocut vietor - prievam z pravej strany, lavej strany ako su dvere vpredu pri ofukovach bocneho skla atd... Da sa s tym cosi spravit??? Dakujem za pomoc, rady.
-
- 4 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
dobry den vlastnim toto vozidlo viz v nazvu a potreboval bych poradit ohledne palubniho pocitace.jde mi hlavne o ukazatel zasoby paliva(kolik jeste ujedu km) potroze ho tam nemam zobrazenej jenom pocet ujetych km.tak jestli jde neco udelat aby se to tam ukazovalo dekuji
-
- 6 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, už delší dobu mně trápí plechové rezonance u spolujezdce dá se říct pod čelním sklem u palubky. Dělá mi to pouze na volnoběh. Je to jakoby tam nějakej plech vibroval. Vím že je to potíž u více fabií ale nikdo neví řešení. Nemáte někdo zkušenosti? Díky
-
- 2 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
Ahoj Mám problém se zaseknutým zadním středovým pásem. Nejde ani odvíjet ani navíjet. Je proste zaseklý v jedné poloze. Mohl byste mi nekdo poradit, jak se k tomu navíjecímu mechanismu dostanu? Nebo že by tam byla nějaká pojistka? Jedná se o fabii 2012 Díky za radu.
-
-
- 7 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
-
-
Dobrý deň prajem, Mám auto Škodu Fábiu II 51kW motor, Po naštartovaní auta v zime zapnem kúrenie na +max 28 stupňov celziu, po nejakom kilometry začne fúkať horúci vzduch, no asi po dobe 10 minút horúci vzduch prestane fúkať a nahradí ho taký mierne letný vzduch cca 20 - 21 stupňov celzia a to bez toho aby som sa dotkol regulátora teploty, ktorý je stále na maximum. Viete mi niekto prosím Vás poradiť v čom môže byť problém že teplý vzduch mi automaticky vypne a začne fúkať letný vzduch? Chladiacu kvapalinu mám doliatu v odporúčanej miere čiže s týmto asi problém nebude, potom som študovalotázku motorčeka ktorý reguluje klapku, no ten je podľa mňa tiež v pohode pretože …
-
-
- 17 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, chtěl bych se optat, jak můžu vrátit zpět vyskočenou lamelu u předního středového průduchu klimatizace (u spolujezdce). Jde o druhou lamelu od vrchu, pokud ji zatlačím zpátky do "kolejničky", nejdou ostatní lamely sklápět a vrchní vyskočí úplně, pokud ji nechám vyskočenou, všechny ostatní se hýbou normálně. Když jsem se koukal na tu "kolejničku", zdá se mi, že je tam kruhová dírka, do které by (podle mě) měl zapadnout zadní čep té lamely, jenže když na ni zatlačím, kolejnička zajede dolů a k dírce se nedostanu. Jdu na to správně, nebo je na to nejaký fígl, jak ji tam dostat zpátky? Sice to nemá na funkci nijak zásadní vliv, ale ta vypadená lamela mě do…
-
- 18 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Tak se mi objevila další závada - v pravé straně u spolujezdce začalo vrzat v palubce - při jakékoli změně - zrychlení/zpomalení, přejezd nerovností, zatáčení - vždy v tom zalupe ... kontroloval jsem utáhnutí šroubů - je OK -* máte někdo podobné zkušenosti? Nevíte, zda je možné tuto závadu reklamovat? Máme ve firmě několik aut, ale že by u některého z nich po 5500km začal vrzat interiér si nepamatuji :-(
-
- 85 odpovědí
- 25,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravim Zaujima ma akym sposobom riesite odrazy na prednom skle. Mam fabiu II facelift a okrem toho ze na svetla semaforu nieje vidiet vobec a teda je nutnost naklonit hlavu (co si clovek pri predvadzacke nevsimne) mi vadia neskutocne odrazy komplet celej palubovky na prednom skle. Pocas jazdy pri svetle vidim upne cele tvarovanie palubovky a strasne mi to vadi. Skusal som umyt sklo aj palubku ale ziadny rozdiel. Ako to riesite vy? Mozno nejaky "zmatnovac" by pomohol.
-
- 7 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Cus lidi rejdim po www a najdu tohle http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/422380_239373549488447_142062625886207_522673_1605405501_n.jpg Nevite nekdo co to je?Neni to nahodou ten parkovaci system co maji jine znacky ze vuz sam zaparkuje? A mam jeste dotaz to hlidani mrtveho bodu v zrcatku da se to dat i na fabii?Ma stim nekdo zkusenost?Diky
-
- 7 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zasekla se mi sedacka u ridice,nereaguje pojezd. Sklapet jde normalne ale pojezd nefunguje. Koukal jsem dolu k sedacce a jsou tam dve pruzinky,na kazde strane a vzy je jedna vypadla. Nevite nekdo co s tim? Jeste se to seklo v takove poloze,ze je fakt trest v tom ridit.
-
- 1 odpověď
- 4,6tis zobrazení
-
-
Měl bych dotaz ohledně klimatizace...Mám 1.2. HTP ( viz. ) modelový rok 2011. Když se podívám na čelní sklo, tak přesně uprostřed je směrem od zpět. zrcátka dolů, zhruba do půlky skla "čárka", stejná jako na zadním skle pro rozmrazování. Nějdřív jsem tomu nevěnoval pozornost a říkal si, v čem mi to asi v zimě pomůže. Vypozoroval jsem ale, že pokud venku prší, nebo je po dešti a začne se zamlžovat čelní sklo, tak hned po spuštění ofuku na předek se spustí i klima, která to hned rozfouká. Pokud zamlžené není, můžu mít větrák na kolik chci a klima nic....je to tak správně? Má s tím ta "čárka" něco společného, v manuálu jsem nic nenašel....Díky za rady.
-
-
- 64 odpovědí
- 19,5tis zobrazení
-
-
Mám Fabii Elegance a u řidiče mi asi tak na třech zubech vrže sedadlo. Stačí když ho poposunu o zub dopředu nebo dozadu a přestane, ale přeci je vzže v poloze, která mi vyhovuje. Mám rád naprostý klid v autě. Nic mi nesmí vrzat či klepat. Jsem z toho celej nervózní. Nevíte jestli by to stačilo jen promazat nebo by bylo lepší zajet s tim do servisu?
-
- 50 odpovědí
- 19,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, nevíte někdo jak se dá sundat volant? Budu totiž v brzké době kupovat jiný a říkám si, že by to nemělo být těžké ale když jsem se díval podrobněji na volant, tak jsem vůbec netušil, kde by se co mělo povolit atd..Máte někdo s tím zkušenosti? Můžete kdyžtak dát i foto a postup? Přeci nepůjdu do sevisu kvůli volantu nebo ano? díky
-
-
- 9 odpovědí
- 22,9tis zobrazení
-
-
-
Jak demontovat držák na parkovací lístky? Chtěl bych ho dát na pravou stranu, lze předělat?
-
-
- 11 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-
-
Ahojte, mám v Roomsteru obyc sedaky a je to des. Je řešení tam dat sporty z FII nebo Roomster, ale zajímá mě, zda se tam dají dát z F1 sedačky - třeba RS? Díky, hledal jsem ale nenasel - v tematu o sedačkach melou o kobercích.
-
- 6 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Ahojte, je to moj prvy prispevok, este som ani nestihol dat auto ani do galerii ale chcel by som vyriesit prepaleny tapacir na spojujazdcovej strane, napada vas nejaka moznost, ci len kupit novy cely tapacir? Vdaka
-
- 6 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Prosím o radu, levá strana tohoto spínače se mi zatlačila do palubní desky (spínač polohy světlometu). Jak ho dostanu zpět do správné polohy? Je potřeba ho vytlačit nějak ven a nechci někde něco urvat ... Nyní je v palubní desce zcela šikmo. Dík.
-
- 13 odpovědí
- 9tis zobrazení
-
-
zdravím, celkem mě u mé FII combi elegance překvapilo že se nádrž musí odemykat normálně klíčkem, chtěl bych se zeptat, zdali se tam dá dodělat ta páčka pod sedačku na otevírání, a kolik si za to tak účtujou u škodovky?
-
-
- 12 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Mam problémy s novým Roomsterem - zapách nebo spiš smrad od plastu v kabině. Kdo ma skušenost s reklamaci? S kým problém prodiskutovat? Na servisu v Praze mne nepomohly - "Je to v pořadku"!!!
-
-
- 26 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenost s přídavným topením o výkonu 200-300 W na rychlé odmražení čelního skla?? Je to taková malá placka s keramickým topným tělesem a ventilátorem, píchne se to do zásuvky na zapalovač a funí to okamžitě teplý vzduch.... Má představa je taková, zapojit to přes spínací hodiny aby se to seplo cca 10-15 minut před příchodem k autu a tím to vytvořilo v interieru nějaké teplo s zaměřením na čelní okno.... energetickou rozvahu neřeším, baterku mam fakt dobrou ....
-
- 12 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-