Přejít na obsah

Interiér

Dotazy a zkušenosti s interiérem

Podkategorie

1. Zadní část Roomster

Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu

731

Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu

284
179 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2k zobrazení
  1. fabia II problemy

• 4 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
  2. Zaseknutý zadní pás

• 7 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
  3. Vrzání v palubce 1 2 3 4

• 85 odpovědí
    • 23.8k zobrazení
  4. Odrazy na skle

• 7 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
    • 64 odpovědí
    • 18.5k zobrazení
  5. Vrzající sedadlo 1 2 3

• 50 odpovědí
    • 18.5k zobrazení
  6. demontáž volantu

• 9 odpovědí
    • 21.2k zobrazení
  7. Schránka pod sedadlem 1 2 3

• 50 odpovědí
    • 20.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 10k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• ano sem tam som to riesil , ale nie casto , mozno 20x    potrebujes vypichovaky a trosku umu , nie je to kus za kus kedze su tam napinovane poistky a ano mal som to aj rozobrate , mozes skusit tiez nad tym stravit cas , potom hladat na nete relatko , preletovat ho , napinovat a dufat ze to pojde    ja mam radsej ine veci a za tych par eur to kupim nove a mam pokoj ,  vymenene sme este nemenili nikdy druhy krat ...  ale ako som pisal tato zavada ma aj konkretnu chybu v diagnostike a toto tu je vestenie z gule ... inak sa to da velakrat overit ked to nestartuje aj pobuchanim po tej skrinke 
    • Zdravím, půjčil jsem si otcovu Octavii, že s tím pojedu někam dál tak kouknu pod kapotu na stav oleje. Všiml jsem si lehkého úniku oleje ze saní. V infotainmentu svítí do dalšího servisu necelý rok a 6000 km. Prý tam nedávno nějaký olej dolil, ale víc nevím jestli je to má běžnou spotřebu nebo to bere olej. Má to ještě 20 měsíců v záruce a najeto 66 000. Za týden je to objednané do škodovky, ale obávám se aby to jenom nevyčistili však ono to tu záruku nějak přežije. Nevím jestli to mám řešit ještě nějak víc. Na podzim se budou dělat emise, tak se obávám aby nebyl problém s katalyzátorem nebo s filtrem. Neměl bych ty emise nechat změřit už nyní?  Na YouTube jsem viděl že se dá kamerou udělat kontrola  turba, filtru i katalyzátorů. Nevíte jestli to někdo na Ostravsku dělá?
    • Mam to stejne na Karoqu, hlavne pri nizkych teplotach (po startu motoru Zavada ACC a packa nereaguje zbytek jizdy - po nejake dobe pomuze vypnuti a zapnuti motoru) po procteni for mi jako logicke vysvetleni pripada slaba/vadna baterie - kdyz ma nizky stav, nejaka kontrola system ACC proste nepripoji, proto pomuze opetovne nastartovani az se po chvili jizdy stihne dobit. Minulou zimu mi to taky delalo a v lete prestalo - v zaznamu servisu po zime bylo i "dobiti baterie". Letosni zimu je to castejsi, takze zkusim nechat baterku vymenit - po 5ti letech ma asi stejne narok. Chapu ze u noveho auta je to zvlastni.   Obvykle problemy ohledne cistoty senzoru, namrazy apod se projevuji i oranzovou vystrahou (trojuhelnik s vykricnikem, hlasky ze system nema vyhled atd.). Tuto konkretni "Zavadu ACC" ale nedoprovazi zadna hlaska, tudiz asi ani chyby pri diagnostice.
    • suri.: Ty už si tento problém řešil? Co nelze rozebrat rozumně?
  • Vytvořit nový...