Přejít na obsah

Motor 1.4 16V

451 témat v tomto fóru

• 6 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
  1. Piestne kruzky

• 7 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
  2. Chyba P0170

• 3 odpovědi
    • 10.5k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
  3. Zvuk motoru

• 5 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 10.3k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 10k zobrazení
  4. Katalyzátor

• 17 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
  5. AUB: Kolísanie otáčok

• 12 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
  6. Tlak oleje

• 13 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.3k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 9.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 8.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den. Mám cca 2-3 týdny zcela nový Kodiaq 2 gen. a prvních 14 dní bylo parkování ok. Poslední 3 dny mně auto zadupne  brzdy při parkování mezi 2 auta každý den. Už jsem z toho taky na nervy. Napadlo mě jestli to není tím že parkuji pod stromy, které kvetou a ten "sirup" z květů trochu zasviní čidla a ty nefungují jak mají. Fakt nevím ale čím to je.
    • @mspacil4 Ahoj, příspěvek jsem přesunul do existujícího tématu o zadních reproduktorech. A ten název tématu by to chtělo pro příště vymyslet lepší než "Yeti 2011". Pokud už je kabeláž od rádia připravená z výroby, nejspíš povede do průchodky k zadním dveřím ve spodní části B sloupku. Zkusil bych se podívat tam. Jinak se mi tento stav z výroby zdá dost nepravděpodobný. Není třeba možné, že v minulosti došlo k výměně zadních dveří z auta s nižší výbavou?
    • Příspěvky přesunuty do existujícího tématu o této problematice.
    • Ano, Octavia 4 je od podvozku hlucna. Na mojej RS su povodne pneu Bridgestone Potenza S005 a tie hluk iba znasobia. Mam taky dojem, ze na zimnych (tiez Bridgestone) bolo hluk nizsi. Vytlmit podbehy moc nepomoze, skor cely spodok. Nemas ale nahodou nespravny rozmer pneu? Ja mam 225/45, sirsie sa tusim nedavali.
    • @kohzu Ahoj, dotaz jsem přesunul do existujícího tématu o stejném problému. Nebyl jiný zásah do elektroinstalace třeba v podobě instalace parkovací kamery? Kabely v průchodce do dveří jsou teda v pořádku? Nejsou už opravované?
  • Vytvořit nový...