Přejít na obsah

Podvozek

Vlastníte alu kola a nemáte typový list?

194 témat v tomto fóru

• 101 odpovědí
    • 78.6k zobrazení
  1. Superb II alu kola. 1 2 3 4 15

• 360 odpovědí
    • 175k zobrazení
  2. Letní pneu 1 2 3 4

• 92 odpovědí
    • 31.6k zobrazení
  3. Vymena tlumicu 1 2 3

• 61 odpovědí
    • 52.1k zobrazení
    • 326 odpovědí
    • 102.3k zobrazení
  4. Upgrade brzd

• 2 odpovědi
    • 188 zobrazení
  5. Posilovač brzd

• 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 148 zobrazení
    • 61 odpovědí
    • 67.7k zobrazení
  6. Vibrace volantu 1 2 3 4 19

• 456 odpovědí
    • 172.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 630 zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 15.3k zobrazení
  7. Auto táhne do leva

• 5 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  8. Haldex - problémy 1 2 3 4

• 85 odpovědí
    • 29k zobrazení
  9. Cizí zvuky

• 1 odpověď
    • 463 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 351 zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 46.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  10. Brzdová kapalina - teče

• 1 odpověď
    • 10.3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 17.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• ok, jak jsem psal, stačí hledat a číst ...zkušenosti je zde na fóru dost...   Ano od Turka to tlusté a hůř se s tím pracuje, proto jsem si (a nejen já) podle Turka udělal šablony, koupil mnohem lepší materiál a nalepil... obecně bych si šablony udělal i tak, kdybych něco zmršil, abych mohl lepit znovu. A aby to sedělo, jak píšeš až do drážky, je to vše o zručnosti, proto doporučuji začít u dveří spolujezdce, tam to tak nebolí a pak už ví člověk jak na to... každopádně je to dračka... jsou tací, kteří to lepili na mokro, na to bych ale nqeměl třeba já odvahu... každopádně když dobře nalepíš, výsledek je super...zkušenosti se dají najít i ve vlakne u Karoqa ...
    • RencMan: Vzal jsem originální. Po tom všem jsem už nechtěl experimentovat🤣
    • Takže stačí vyměnit zámek kufru a mělo by to fungovat ? Mohu se zeptat zda to byl originální díl nebo nějaká druhovýroba ? Předem moc děkuji :)))
    • Čaute, dnes ráno som si všimol divnú vec. Teplota ráno 8 stupňov, do práce 45 km po diaľnici cca 115km/h priemerná spotreba za trasu 4,3l na 100km  (90% trasy je diaľnica). Na odpojení z diaľnice na semafóroch som si všimol že drží otáčky na rovných 1000, displej ukazoval spotrebu 0,3 l/h čo nejako vylučujem regeneráciu DPF. Prešiel som cca do 3 km po meste do danej práce, zaparkujem to isté, rovných 1000 otáčok aktuálna spotreba 0,3 l/h. trochu som pridal na neutrály akoby sa v prvom momente pridania zatriaslo auto že chce ísť dopredu ako išli otáčky vyššie tak pohoda, ale auto reagovalo na pridávanie z tých 1000 dosť ako na špirnte že chce ísť dopredu. Čo mi tak udrelo do očí bolo to, že keď som vypol auto budíky rýchlosti a otáčok dosť padli. A teraz ako píšem tento post, tak som si v poslednej dobe všimol že občas pri naštartovaní prebliknú ikony ESP či ako sa to volá trakcia a ABS. Že by to malo dokopy nejaký vplyv s batériou tá bola menená minulý rok pokiaľ viem? Teraz sa mi to spojilo v hlave. Klímu som pustenú počas jazdy nemal, len keď som už stál na parkovisku, tak som ju pustil a vypol a divno bzučala počas nábehu a vypnutia, len v polovici cesty som si pustil na chvíľu výhrev sedačiek a teplý vzduch ale bez AC len tak z motora trošku teplo.  Taký sa mi to buď pospájalo všetko že len divná zhoda náhod, alebo niečo viac. Za týžden idem meniť brzdy za mechanikom, tak to tam napojím, ale dosť si všímam veci nejaké na aute takto občas každú zmenu že hneď že čo sa to deje.  A som čo sa týka aut amatér teda začínam sa tomu venovať že zisťujem. Ďakuejm za odpovede.
    • › Česká automobilka je opět oficiálním hlavním sponzorem Mistrovství světa v ledním hokeji, pořádaném Mezinárodní federací ledního hokeje (IIHF)› Škoda pro šampionát zajistí flotilu 45 elektrických vozů, včetně nových modelů Elroq a Enyaq a plug-in hybridních variant Kodiaq iV a Superb Combi iV› V pátek 9. května, během prvního dne turnaje, Škoda slavnostně představí nové nejsportovnější verze modelové řady Enyaq – Enyaq RS a Enyaq Coupé RS› Již dnes odhaluje první detaily exteriéru a interiéru v krátké upoutávce› Letos bude mít na šampionátu premiéru také zcela nová trofej pro nejužitečnějšího hráče, autorem je jako v minulých letech oddělení Škoda Design Lední hokej Škoda Auto je již po 32. oficiálním […] Článek Škoda Auto již 32. rok v roli oficiálního hlavního sponzora Mistrovství světa IIHF se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
  • Vytvořit nový...