Přejít na obsah

19 témat v tomto fóru

1. Převodovka ASG 1 2

• 25 odpovědí
    • 27.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 398 zobrazení
    • 69 odpovědí
    • 41.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 25.5k zobrazení
  2. Seřízení řazení

• 0 odpovědí
    • 693 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 24.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
  3. Spojka Citigo 1 2 3 4

• 75 odpovědí
    • 37.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 12.3k zobrazení
  4. Přestavba na 1.2 TSI

• 4 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 18.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6.4k zobrazení
  5. Problém s řazením

• 4 odpovědi
    • 8.1k zobrazení
  6. Vrtule chlazení

• 1 odpověď
    • 4.5k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
  7. 0,8 TDI ?

• 5 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 15.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ta moje puvodni otazka byla spojena s tim, ze jsem od nekoho slysel, ze tohle automobilky delaji kvuli emisim. Naprosto souhlasim s nazorem ridit se tim co doporucuje vyrobce a verte mi, ze do ted jsem to striktne delal. Tyhle tlaky mi ale nedavaji nejak smysl a tak se ptam tady. Ono se s tim asi jezdit da, ale nevim zda je to fakt idealni. I v nejakych recenzich jsem videl, ze tohle vzbuzovalo docela udiv.
    • Mně tam přidali ještě nápis Superb. Toho jsem se chtěl zbavit.
    • Zkusil jsem mapy.cz přes Android auto a u toho odbočování z hlavní na vedlejší to nezpomalilo, takže toto funguje jen s vestavěnou navi..  
    • Panove stalo se nekomu u kodovani XDS, ze by mu to vzalo jenom nejslabsi (weak), ale medium a strong ne? Delal jsem to OBDeleven, aplikaci...
    • Zdravím, Vibrace při rychlosti od 110/120/130/140 potom už minimální, nebo žádné, Superb, DFCA, 4x4 dq250, 201,  vyměněn zadní tlumič vibraci kardanu za novy orignal, bezezměny. po dalnici ve 120 sešlapnu plyn a  během nabíraní rychlosti 140 vibruje volant brní mi to i do sedačky do pedalu. homokineťaky kontrolovany mechanikem bez vůle,  celkově podvozek nenašlo se nic co by mělo vů li vyměněny dvě sady kol, beze změny. Co dál ? převážit kardan ?
  • Vytvořit nový...