Interiér
104 témat v tomto fóru
-
Stala sa mi taka nemila vec. Z nicoho nic mi nesiel strcit kluc do mojej feldy (rocnik 2000). Po chvilke namahy som ho tam dal, ale otocit s nim islo tazsie ako klasicky. Potom ale den-dva siel normalne a potom zase nesiel vopchat,ale uz ani do polky. Tak som pozrel ci tam nie je nejaka spina. S pinzetou som vybral volaky pliesok asi 10x3x2 mm velky. Kluc isiel vopachat az skoro dokonca, ale neslo nim otocit. Tak som skusal a skusal a tak za hodinku sa mi podarilo ho tam strcit a nastartovat. Teraz mam klucik vo vnutri a bojim sa ho vytiahnut. Otazky su : 1. Musim vymenit celu spinaciu skrinku? 2. Co vymena obnasa? 3. Co to cca stoji? Dakujem
-
- 15 odpovědí
- 13,4tis zobrazení
-
-
-
Cau dostal jsem do ruky feldu, ve ktere budu menit polepy budiku a je ta jeste jeden zadrhel. Po nastartovani a rozjeti rucicka toji na nule(tedy 20km/h) a po nejakym case se rozebehne na plus minus danou rychlost a po zpomaleni zustane napr na 80 km/h a kdyz se nahodou zadari a zacne ubirat na rychlosti, tak se to deje krokove pada:80-70-55 atd...nema plynulej spad. Co s tim? Tohle jse mi jeste nestalo. Dik moc vsem za radu
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
Pánové na mojí felicii mi kecá rychloměr, v celém spektru rychlosti ukazuje o 10 km víc, porovnáváno i s jiným autem, dle radarů ve městech a teď i s GPS. Reál rychlost 47, na tacho 60. Poradí někdo kde je chyba? Je to možno nastavit přes VAG? felicia 1,3 40 kw, r.v. 95
-
- 8 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, celou dobu, co vlastním Feldu combi 1.3 MPi (50 kW), r.v. 1999, 175 700 km. Mám v autě hlučnost při vyšší rychlosti. Řetěz není vytahaný, to bych poznal hned. Mám od malých potvor (myši, kuny, apod.) sežraný odhlučnění až na plech v prostoru motoru. Za katalyzátorem nemám pružiny tlumení, jen přírubu rovnou strčenou ke zadní části výfuku, vlnovec tam nemám, gumové podložky na zavěšení výfuku mám v pořádku. Na volnoběh nikde zespodu nedrnčí. Spodek je bez koroze. Momentálně mám výfuk nový 3-4 měsíce. Může mít na to i vliv pomalu se rozpadající silentblok v místě vodní pumpy? Silentblok u vodní pumpy se bude měnit při garančce při 185 000 km. Máte ještě nějaké tipy…
-
- 7 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-
-
Zdravim Vas , mam takyto problem na mojej felicii 1,6 mpi...po zapnuti klimatizacie auto do niekolkych sekund zhasne ...aj počas jazdzy ked mam neutral. včom može byt problem ??? dakujem za odpovede
-
- 6 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Čau, Můj problém je, že při rozjíždění mě zůstává viset rafička tachometru na nule, ne vždycky někdy ukazuje hned po rozjezdu. Hledal jsem tady ve fóru, ale většinou jim jen kmitala okolo 30-40km/h nebo chtěly stáčet kilometry o tomto jsem nenašel. Mám Felicii 1.6 Mpi r.v97 najeto podle tach. 159 tis.Když se rozjedu a neukazuje, stačí trochu poklepat na plexi a odtrhne se, nebo se při rozjetí na větší rychlost potom rozběhne sama.Měl jsem oddělanou přístrojovku a domáčkl (kontroloval) jsem lanko od tacha,dělá to stále, jako by to bylo přímo v rafičce... Myslíte, že někdo stáčel kilometry a nedal ji přesně jak měla být, nebo může být přetočená?? Nesetkali jste se s …
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravim, mám problém s tachometrem. Ukazuje mi větší rychlost než je skutečná, když jedu kolem 50km/h ukazuje cca 70km/h. Potřebuju poradit kde hledat, jestli někde v náhonu nebo v budíku nebo kde. Rafička jinak nekolísá, chodí plynule. Myslím, že kdyby byl špatnej ten náhon tak by budík ukazoval míň nebo by rafika kolísala. Auto jsem koupil nedávno v bazaru, tak mě napadlo jestli to nemůže být následek stáčení km. Kde může být chyba?
-
- 18 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, hledám nějakou vhodnou loketní opěrku do Felicie, máte s tím někdo zkušenosti, případně můžete nějakou doporučit? Díky
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahoj potřebuju poradit jak sundat tapec na střeše. potřebuju namontovat anténu a to se musí sundat tapec. dík moc
-
- 4 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte, mám taký probblém na mojej Felícii 1.3, tiekol no skôr slzil mi radiátor kúrenia a v interiéri bolo stále cítiť zápach chladiacej kvapaliny. Tak som si na vrakovisku zohnal (nový) nooo nový použitý ale vyzeral ako nový z búranej feldy r.v.2000. Výmena prebehla v poriadku. Systém som odvzdušnil a kúrim..... No lenže ono to nie je celkom tak. Kým je motor v zábere kúrenie kúri. Ako tak lebo pri -2.5 sa mi ten vzduch na 2ke stupni teplý nezdal. akonáhle uberiem plyn alebo ide motor na voľnobeh vzduch sa ochladzuje. Podotýkam že starý radiátor kúril OK. Myslel so že to je termostat ale ten sa javí ako OK. všetky hadice sú horúce vrátane tých čo idú do kúrenia. Ozaj mo…
-
- 1 odpověď
- 10,6tis zobrazení
-
-
Zdravíčko všem, pořídila jsem si feldu v kombíku (r.v.1999), ale mám velký psiska a nikde se mi nedaří dopátrat se bytelný mříže přímo do feldy. Teda pokud se nebudem bavit o dělaný na zakázku, ráda bych ulovila něco použitýho, ale nikde se mi nedaří něco pořádnýho najít. Ty klasický univerzální mříže s rozpěrama fakt nechci, potřebuju něco, co v případě nárazu udrží víc jak 60kg živý váhy v pohybu. Ví někdo o něčem? Dochtoři mi tvrdili, že ji seženu v pohodě a kolem pětikila, ale nějak se mi nedaří.
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi. Při opravě osvětlení interiéru na mě vypadl nějaký bazmek (označený šipkou). K čemu to, prosím, je? Vypadá to že to je tovární výroby, je tam šroubeček, kterým se dá otáčet. Nejdřív jsem myslel, že to je zpožďovač osvětlení, ale to jsem asi vedle, že?
-
- 14 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim,shanim informace...u tech nejnovejsich felicii byl palubni pocitac,feldy ktere ho nemely meli pripravu na palub. pocitac (ve stejnem miste) a pry se da dokoupit misto toho palub. pc teplomer..je to pravda?nikde jsem ho nenasel.diky Hanz
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
-
-
Mám Fel. 1.6 MPi r.v. 99, boli na nej strelené airbagy. Udajne bolo všetko opravené, vymenené. Rád by som zistil, či sú funkčné aj predpínače pásov. Ako by som mal postupovať? Ďakujem za rady
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám problém. Koupil jsem si středovou loketní opěrku a ve všech návodech čtu že je nutno ji upevnit na středový tunel. Ten já ale ve feldě nemám. Je nějaká možnost montáže aniž bych ho musel dokupovat?Zkušenější či někdo z vás kdo to již montoval, podělte se o své zkušenosti
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, koupil jsem si Škodu Felicii 1.3 MPI r.v 1999 a k tomu každý klíč jiný, na odemykaní,startovaní a k nádrži, připadám si jak kastelán s tolika klíči. A chtěl bych koupit sadů zámků aby ke všemu byl jeden klíč. Nevíte náhodou někdo kde koupit celou sadu za nějaký dobrý pěníz? A ještě jsem se chtěl zeptat, jak to udělat s imobilizérem ( případně čipem) když bych si chtěl koupit vystřelovací klíč s Octavie?? Děkuji rady!!!
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nekdo nema nahradni plastovou krytku na ovládání topení, ja jsem si s ní trochu hrál a podařilo se mi ji při vrtání zlomit. Nebo aspoň kde by se dala koupit. Děkuji
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim. Mam problém, že se mi nepřepočítávají najeté kilometry. Vyřešil jsem to tak, že jsem vyměnil celé budíky, ale kilometry se stále nehnou. Nevíte co by stím mohlo být?
-
- 5 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nedavno jsem se dotazoval na rozchozeni feldy...ted spis resim vybavu, kterou bych chtel. Chci se tedy zeptat, nevite kde se da sehnat jeste palubni pc do feldy? Budu rad za kazdou odpoved
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Mám Felicii Combi rv. 97 1.6. Za jízdy mně neustále cvaká ručička tachometru.všiml jsem si že mezi 30-40 km/h ručička lehce osciluje nahoru a dolů, pro jiných rychlostech už neosciluje, ale cvaká stále...neví někdo co s tím?
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám Felicii Combi rv.97. V servisu mi měnily ložisko na pátém kvaltu a dotáhli matky pětkových kol.dále promazali ten mechanismus řazení pod autem....od té doby mám šíleně volnou řadičku-lze s ní vyklat do všech směrů, tak o 3cm od středové polohy.neví někdo co s tím? Známý se mi na to koukal, ale jeho tip, že to bude v kloubu řazení nebyl správný..tam je vše utaženo jak má být..
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Nefunguje mi Měření najetých km, zaseklo se mi jak spodní ( co se vynulovává ), tak i celkový počet km. Nevíte, čím to může být? Děkuji
-
- 14 odpovědí
- 19,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdarte, Nefoukají mi výdechy topení, ale jen ty boční, čím vším to může být kromě pojistek ?
-
- 5 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdarec všem, vždy když se výrazně ochladí, stává se mi, že se při prudším pohybu zablokuje bezpečnostní pás u řidiče a nějakou dobu zůstane zaseklý. Obvykle to během chvilky, než se auto vytopí na pokojovou teplotu povolí, ale včera se zasekl opravdu poctivě v poloze, že nejde používat a nedaří se mi ho odblokovat. Neznáte někdo nějaký fígl jak na to? Předem dík za veškeré odpovědi.
-
- 5 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-