Přejít na obsah

Elektrika

552 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 7k zobrazení
  1. Vymena panelu pristroju

• 22 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 14.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 18.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.6k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 11.9k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 11k zobrazení
  2. Vynulování servisu

• 6 odpovědí
    • 20.5k zobrazení
    • 42 odpovědí
    • 61.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  3. Webasto ovladac

• 5 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5k zobrazení
  4. Zadne sedacky - vyhrev

• 5 odpovědí
    • 903 zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
  5. Zadní LED světla 1 2 3 4 5

• 108 odpovědí
    • 43.3k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Taky jsem to dneska testoval, a dostal jsem se o trochu dal - connected, problikne na telefonu okno a hned se to odpoji. Na auto obrazovce se jen objevuje USB 1 pripojuje a toci se kolecko, a jak problikne obrazovka na mobilu, tak se jede znova. pres wifi direct a prohlizec 192.168.8.1 jsem aktualizoval a i menil nastaveni a i resetoval ale nic z toho.
    • Ahoj, píšu ti to nerad, ale to jak to popisuješ, tak to vypadá na stejný problém, jako jsem měl já a jako má spousty lidí vlastnících iV v Superbu. Já už jsem to sem nepsal potom, ale po výše uvedené výměně převodovky mi ji měnili na záruku ještě jednou a k tomu dvakrát mechatroniku a to vše v průběhu roku 2024. Mělo to přesně stejné příznaky pokaždé a stejné jako píšeš ty. Někdy to přešlo až do opravdu skřípavého zvuku. Auto jsem vlastnil celkem dva roky a za ty dva roky bylo auto v součtu skoro pět měsíců v servise a celkem se vyměnily 3 převodovky a 2x mechatronika. Vše naštěstí na záruku,  ale byl jsem furt bez auta. Jakkoliv to byl můj mazlík, tak jsem to nakonec vzdal a auto loni v září s velkou ztrátou prodal. Myslím, že problém byl jinde než v převodovce nebo mechatronice jejichž porucha byla dle mého až následkem něčeho jiného. Nicméně pro Škodu to zjevně byl marginální problém a než by řešili, co je špatně, tak pokaždé jen vyměnili převodovku a nebo mechatroniku. Mrzí mě, že jsem ti nemohl dát lepší odpověď a držím palce, at se ti to podaří co nejlépe vyřešit. Já osobně mám teď Kodiaqa 2 v dieselu, ale moje další auto už bude elektro a pokud by to byl hybrid, tak pouze a jenom na operativní leasing, abych se o to nemusel starat a nemusel řešit  co s tím bude. Aleš. Pro zajímavost a pobavení ti přikládám certifikát.  digitalcertificate_TMBJW9NP1M7013432_20240925.pdf
    • u mě to fungovalo těch zkušebních 30 dní zdarma. Když jsem chtěl objednat, tak to píše to co uvádíte výše. Nelze, nefunguje .... zakoupit to ale lze :-).
    • A můžu se zeptat jaké bezdrátové připojení? Já to sháněl snad všude, byl jsem ve dvou servisech a bylo mi sděleno, že ani android auto.
  • Vytvořit nový...