Dobrý den,
u vozu Superb Sportline 2023 (206kW) s vyhřívanými předními sedačkami s větráním ja pod sedačkou spolujezdce umístěn nějaký přístroj, který je chráněn krytem z polystyrenu. Prosím o radu o co se jedná a proč je zde obyčejný polystyrenový kryt a není místo lépe pchráněno např. plastovým krytem. Stávající kryt vypadá jako provizorní ochrana, i když je kryt tvarován. Po vysunutí sedačky u delšího člověka je tento kryt viditelný a vypadá to velice levně vzhledem k ceně vozu. Prosím o radu jestli je to tak normální i u ostatních aut, nebo zde něco chybí a mám to reklamovat, případně ten kryt násilím ,,urvat". Děkuji za radu a pomoc.
Ahoj, já jsem si pořídil toto:https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100056969936&sku_id=17594515635001&_x_sessn_id=hpejjihedd&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1742839163255_znioi96nld&refer_page_sn=10045
Zapojil jsem, je redukce na USB C, ihned se propojilo a vše funguje jak má
Ahoj,
Superb 3 MR22, kapacitní volant od výroby.
Většinou mi kapacitní volant funguje, tak jak si myslím, že by fungovat měl. Po aktivaci Travel Assist se stačí dotýkat volantu a nevyskočí žádná hláška o převzetí řízení.
Někdy se mi ale stává, že po aktivaci Travel Assist jakoby nefunguje kapacitní volant a při držení volantu mi i přesto vyskočí upozornění "převezměte řízení" (nestačí volant pouze držet / dotýkat se, ale musím s ním lehce pohnout / otočit tak, jak to bylo u aut bez kapacitního volantu). Po otočení volantu hláška zmizí a vše se při jízdě stále opakuje. Samozřejmě, že při aktivaci Travel Assist nejezdím bez držení volantu, ale vadí mi ta povinnost trochu pohnout volantem (zapínám jen na dálnici).
Po ujetí nějaké vzdálenosti zkusím Travel Assist vypnout a znovu zapnout a někdy se to chová opět stejně jak je popsáno výše,a nebo někdy vše funguje na dotyk / držení a nemusím s volantem točit.
Nějak jsem zatím nevypozoroval, jestli auto má při aktivaci Travel Assist třeba nějakou podmínku kdy stačí volant pouze držet a kdy vyžaduje aktivní pohyb otočením (hustota provozu, nejasné čáry pruhů, atd.).
Proto se chci zeptat, jak Vám funguje kapacitní volant a jestli je toto chování normální nebo Vám vždy dotyk funguje nehledě na situaci kdy Travel Assist aktivujete.
Podotýkám, že se nejedná o vadu která se tu řešila dříve a to pípání nedostupnosti systému. Toto mi neudělalo ani jednou co auto mám, cca 15 000 km.
Auto mám necelý rok, ale dle servisní knížky vím, že bylo na svolávací akci s kodem SDA 48S5 + 55N3.
Budu rád za jakoukoli informaci / zkušenost
Děkuji
U 81 kW mi to na tachometrových 55 na rovině už píše, ať řadím 5. To pak točí nanejvýš 1300. Tady se dost lidí bojí jezdit pod 2000 jak čert kříže - je ten strach vůbec opodstatněný, kór jezdí-li se na aditivovaný benzin a každých 10 tisíc na olej? Snad nejsou inženýři v koncernu takoví hlupáci...
Tak moje tlačidlo chodí, teda hýbe sa, ale nemusí to znamenať že je ok. Kedže vždy pri ďalšom štarte sa tvári že je ok, tak im ani diagnostika nič neukáže. Skúsim navrhnúť že prídem s nefunkčným tempomatom , nevypnem motor a tak skúsime diagnostiku .