Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd

Sponzor sekce: Autolepky.cz

1. Zahájeno uživatelem 6T6,

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s bočními ochrannými lištami dveří na fábii 3, v autosalonu mi řekli že se originál nedodávají. Jestli jsou na trhu nějaké neoriginální, nebo by šly připasovat z jiné škody. Jsou ochotni mi je tam dát, ale nevím jaké bych měl použít a do jaké výše je umístit.Taky nevím jestli je má cenu je tam dávat, tvar dveří má docela vystouplé prolisy a taky kliky jsou docela vystrčeny mimo obrys auta. Díky.

2. Zahájeno uživatelem AlenaK,

Zdravím, Chtěla bych se zeptat co dělát mám necelé dva roky "staré auto" a začal se mi loupat a prasat lak na střeše a dveřích od kufru reklamace zamítnuta- ukončeno to tím že s fotky řekli že je to od trusu

3. Zahájeno uživatelem Gugiamara,

Zdravím, po asi měsící u své Fabie pozoruji takový zajímavý neduh. Zadní(originální) držák SPZ při nerovnostech nehorázně klepe(vibruje) o zadní dveře a zvuk proniká celkem dost do kabiny. Jak jsem psal, je to originál od Škodovky, drží ho dvě plastový "cosi". Je to normální?

4. Zahájeno uživatelem number524,

Nevíte někdo, jestli se dají někde sehnat ještě nenalakované loga? (přední, zadní)

• Líbí se mi
    • 9 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem masoox,

Zdravím a mám dva dotazy, 1. Nechali jste si někdo přidělat zástěrky proti nečistotám? Díky předem za informace.

6. Zahájeno uživatelem ski1961,

Zdravím, zhlédl jsem toto video a jsem docela v šoku..máte někdo taky tyto zkušenosti nebo je to jen ojedinělý případ ?

7. Zahájeno uživatelem VojtaCZ,

Tak tohle jsem si přivezl z dovolené ze Španělska. Tyhle ostré hrany jsou fakt neštěstí když vedla vás parkuje nějaký pako. Přemýšlím co s tím... Poradíte?

8. Zahájeno uživatelem waw,

Dnes mě potkala čína na cestě Havlíčkův Brod - Světlá nad Sázavou, nevíte kde na vysočině, nebo poblíž opravují po důlky kroupách?

9. Zahájeno uživatelem Zdeněk Pelikan,

Ahoj, dneska jsem s hrůzou zjistil že mam ve spodní části obou světel,vždy na straně u blinkru vysráženou vodu na skle :-( co mam dělat? reklamace asi jasná že? jak to probíhá? potřebuji auto a nemůžu bez něj jezdit do práce, je schopen v tomto případě servis poskytnout náhradní vozidlo?

10. Zahájeno uživatelem MichalV123,

Tak mě napadá, kdy kdo řeší ochranu laku popatláním nějakého vosku?? Je dobré to nechat ošetřit hned, nebo počkat nějaký ten měsíc, až lak vyzraje? Mám v plánu auto nechat nano voskem...

11. Zahájeno uživatelem Buldog77,

Ahoj, zajímalo by mě jestli je možné u sunsetu zvolit stupeň zatmavení nebo je prostě nějaký standard, díky za info.

12. Zahájeno uživatelem Venda47,

Nevíte někdo jestli pasuje Monte Carlo difuzor z Fabie 3 (2014-2017) Hatchbacku i na Combi?

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Lukáš Poledník,

Ahoj, máte někdo zkušenosti zda jde zadní difuzor z Fabie 3 na Fabia 3 facelift?

• Negativní
    • 4 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem ičko,

Zdravim, som tu novym clenom a mal by som dotaz ci s vas mi niekto nevie odpovedat ako je upravovana karoseria novej fabie 3, mam na mysli pozink, alebo celonamacanie ako je to u drahsich modeloch Superb a pod.,Fabiu este nevlastnim ale v najblisom obdobi rozmyslam o jej kupe. Doposial som vystriedal vela aut večsinou len diesle, ale s dnesnymi dyslami uz radsej pokoj ak pravda neviete co s peniazmi.U vazoval som o Forde, Suzuky a Opel ,alebo Citroen ,ale po tom co som u tych to znaciek uvidel na 4-5 rocnych autach prehrdzavene podbehy a podlahy som si to rozmyslel. Brat ma 12 ročnu Fabiu a oproti tymto autam je to obrovsky rozdiel ako to vyzera od spodu. . Chcel by som i…

15. Zahájeno uživatelem x-man,

Ahoj, neřešil někdo barevné proužky na přední mřížku. Našel jsem na Octavii, Rapida, ale na Fabii 3 ne. Objednal jsem na zkoušku verzi na Rapid a ta nepasuje. Nebo netuší někdo jestli má nějaký model "stejnou" mřížku jako fabie? Díky za rady

16. Zahájeno uživatelem suntour,

Uvažuju o ochraně zadního nárazníku z škoda-eshopu folii nebo lištou. Jak je to s montáží lišty nebo folie? Folie je lacinější, má smysl ? Díky za jakékoliv informace

17. Zahájeno uživatelem Míša,

Zdravím. Potřebuji pomoc. Jak byl v minulých dnech velký vítr, tak nějaký idiot natíral u nás na sídlišti fasádu a zastříkal všechna auta na parkovišti. Jde pravděpodobně o barvu s vysokým podílem disperze (bílou). Jak to dostat dolů a neponičit lak ? Ze skel to jde opatrně seškrábnout dřívkem, ale o lak se bojím. Jsou to tisíce malých kapiček...

18. Zahájeno uživatelem Thunder38,

Zdravím, Podělím se zde se svojí prací na karoserii Grinche za pomocí fólie ve spreji. Upravil jsem přední + zadní znak, C sloupky, nápisy (pouze jeden zatím, druhý se nepovedl a bude potřeba udělat znova) s černou lesklou fólií a mřížku černou matnou fólií. Pokud by měl někdo připomínky, dotazy nebo nápady, budu rád za každý názor Kdyby se někdo chtěl zeptat na pomoc anebo váhá s aplikací takovéto fólie rád vysvětlím můj postup, který jsem zvolil a zkušenosti, které s ní mám.

19. Zahájeno uživatelem Kamo11,

Ahoj všem, mám dotaz ohledně plastové lišty pod čelním sklem Fabia III. Dnes při škrábání ledu z čelního skla se mi povedlo zajet škrabkou pod pravu plastovu lištu viz. foto (ten spodek je ze dvou lišt). Myslím že normálně by ta lišta měla být asi přicvaknutá nebo přilepená nevím - proto se ptám. Jak je vidět na obrázku mám tam tak 1-2 mm mezeru. Nevím, jestli tam nebude někam zatékát voda. Jestli to je třeba nějak řešit silikon nebo lepidlo - poradí někdo? Všem předem děkuji.

20. Zahájeno uživatelem MARTHI,

Zdravim, chci se zeptat zda-li nekdo nemel stejny problem jako ja kdyz jedu po nerovnostech prijde mi jakoby neco bouchalo v B sloupku. Zjistil jsem ze dvere u ridice mi zcela nelicujou s temi v zadu, nevite nekdo jak vycentrovat, popr. pritahnout ty dvere ke karoserii? Na dalnici mi prijde ze to zacalo i mozns kvuli tomu trochu vic hucet.. Kdyz na dvere zatlacim smerem dovnitr tak maji vuli. Dik

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  21. Zdravím všechny, potřebuji poradit jak otevřít vůz, ve kterém se nenachází autobaterie a vše je uzamčeno. Stalo se mi to včera, vyndal jsem baterii, že si ji dobiji. Vše jsem předtím pečlivě zamkl, i kapotu, jelikož bydlím na sídlišti... Teď nevím jak se dostat do auta. Fabia III, keyless. Předem děkuji za rady.

• Pozitivní
      • Díky
    • 5 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  22. Už som z dlhej doby nevedel, čo ďalej, čo si ešte doplním. Chcel som pred zimou vyhrievané sedačky, no cena zatiaľ odrádza. Ostrekovače pôvodne tiež som chcel skladať materiál postupne, no nedalo mi to pokoj a tak som objednal z troch rôznych zdrojov podľa cien všetko v priebehu dvoch týždňoch… Nie že by som ich extra potreboval. No keď už mám v aute všetky LED-ky, vrátane stretávacích i diaľkových, zbytočne lákať, že je tam niečo čo nemá. Na druhej strane i Rapid má low xenon-y bez ostrekovačov. Ale ja som stále trošku mimo bežný štandard. Zoznam dielov neobsahuje komplet nárazník s otvormi. Ak budete meniť celý nárazník, postup a zoznam dielov si upravte podľa seba…

23. Zahájeno uživatelem Cubais,

Při otevírání okna za řidičem mi při vlhkém skle při dojezdu okna něco neskutečně vrže, zvuk je opravdu "ostudný". Při suchém okně to nedělá, všechny ostatní jsou tiché... Nevím, zda vrže semišová planžeta na dveřích, či něco u motorku...

• 5 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  24. Dobrý den, nemáte zkušenosti s nosičem kol na na páté dveře u combi? Jestli nedojde k promáčknutí plechů, poškrábání atd. Přemýšlím jak převážet kola na výlety, do kufru se mi sice 2 vejdou, ale tím je kufr a zadní sedačky mimo provoz. Moc díky za jakýkoliv postřehy.

25. Zahájeno uživatelem czab,

Dobrý den, chci si objednat novou Fabii a mam dilema s lakem. Chtěl bych bílou, ale bratr mi pořád namlouvá že celková kvalita obyčejného (bílého) laku je horší než metalického. Například je tam prý méně vrstev a nemá to vrchní transparentní vrstvu (čirý lak). Co je na tom pravdy? A je možné že Bílá "Candy" je ta obyč a Bílá "Laser" (za 4tisíce) už bude lepší???

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.