Čaute..
Viem že sa to tu už riešilo, ale skusím ešte raz. Mám už kúpené letné pneu 225/45 r17 Dunlop Blue 91W, ale objavila sa celkom zaujímavá ponuka tých istých gúm, ale v indexe XL a 94W. Čo myslíte, oplatí sa ísť do tých XL? Bojím sa potom síce komfortu, ale zas by mohli byť aj o čosi odolnejšie, keďže vieme aké tie naše cesty sú a sem tam sa tam objaví nejaká tá diera, ktorá sa nie vždy dá všimnúť Auto mám O3 Combi 2.0Tdi 110kw DSG... díky
To samozřejmě mohu,ale nejsem v pozici že můžu na 100% říct že je něco špatně ... na převodovku mi bylo řečeno, že s ní nic nedělali a s rozvody nemá nic společného a že se mohlo stát, že se nějak resetovala protože auto bylo 3 dny odpojene od baterky( něco chybělo na dodělání rozvodu)
Tu paru z vyfuku pozoruji pár dní kdy je venku stále kolem 0°C... proble i je, že s autě jezdí manželka a do práce cca 5km z prace stejně a pak po městě s dětmi na kroužky...
Tak jak to tak sleduji tak nejhorší je kupovat auto hned po představení. Když vidím co tam vše naskákalo. To stejné u Superbu ( iV v liftback ) apod...
Nejzajímavější varianta bude 150 kw 4x4, protože mně třeba 4x4 chybí v RS jako sůl.