Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem jayhawk,

Ahoj kolegové, nikde v tématu jsem si toho nevšiml (pokud ale existuje, pawouku tohle smaž); ale: přepadla mně myšlenka rear view camery na fabii3 (spolu s předními a zadními senzory atd). Tak jsem po té myšlence šel na fórech (en, de,), a prý když je vozidlo vybaveno Bolerem nebo Amundsenem, mělo by se to nechat dodělat (s přizpůsobením nakódování)... Nenapadlo někoho to samé, resp nezkoušel už někdo tohle řešit? Pokud by se tam dala přizpůsobit kamerka co má třeba octavia, viz http://www.aliexpress.com/store/product/Skoda-Octavia-Rear-View-Camera-Octavia-Car-Reversing-Camera-with-WaterProof-IP67-Wide-Angle-170-Degree/5055…

2. Zahájeno uživatelem shmaic,

Máte prosím představuo výkonech zásuvek 12V? Chci na roadtripu použít toto: https://www.autio.cz/53645-varna-konvice-1l-12v170w.html Je tam 170W... Utáhne to zásuvka? Která má větší výkon? Ta pod palubovkou nebo ta v kufru? Díky.

3. Zahájeno uživatelem bobek,

Chlapi už jste se někdo setkal s tím že zadní stěrač někdy funguje a někdy ne. Včera mě to překvapilo že nefungoval. Vyměním pojistku a zase nic. Odpoledne jela žena a fungoval. Dnes ráno cesta do Olomouce funguje a zpět už ne :-). Zrovna když je takové hnusné počasí to naštve.

4. Zahájeno uživatelem provaznik78,

Ahoj potřeboval bych 12V ale až po nastartování motoru pro připojení měniče měnič (12V na 230V) poradí z jakého místa to vzít. dík.

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Tonyvok,

Pojistka ok. Na motor nejde napětí. Nevím kde jsou další konektory za 5 dveřmi? ( nejbližší.

• 3 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem kozlik530,

Ahoj kolegové, mám problém se zamykáním u F3, bez kessy a bez easystartu, cca 1000km najeto. Když přijedu po delší cestě, kdy na jejím konci normálně vypnu motor, vytáhnu klíč, opustím vozidlo a zabouchnu dveře tak nejde zamknout auto dálkou. Klíček blikne jako že vyšle signál ale auto se nezamkne ani neblikne, bez reakce na jakákoliv tlačítka. Zároveň vevnitř zůstane po vytažení klíčku hrát rádio, které musím nejdřív vypnout ručně (blues). Pak po chvíli to jde zamknout dálkou a už to funguje bez prbolému.. Také se mi stalo, že se auto samo od sebe po nastartování zamklo, i když se to předtím nikdy nestalo (ani netuším zdali to jde nastavit). asi pohovořím se serv…

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem ferokulda,

Zdravím. V jakých místech se nalézá spínač (nebo zda je to čidlo) spojkového pedálu (tedy sešlápnutí spojky)? Koukal jsem k pedálům a tam jsem nic neviděl, že by od spojkového pedálu vedly nějaké kablíky. Tedy někde v motorovém prostoru?

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem ferokulda,

Zdravím. Vůz Fabia III 2019 facelift, přestalo mi fungovat automatické stahování i zavírání okénka ve dveřích u řidiče. Na tu druhou polohu tlačítka okénko samo nejede, ale musím ho držet, stejně jako na první polohu. Ostatní tři okénka fungují všemi tlačítky normálně. Přestalo to fungovat včera, když auto nějakou dobu stálo v tom horku na sluníčku. Kde by mohla být závada? Díky.

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem vvvlc,

Ahoj, mam F3 kombi 81kw, na display se mi objevila hlaska Zavada start stop a sviti EPC. Moje cinska diagnostika me ukazala chybu P0111. Podle https://www.carobdcodes.com/skoda-p0111-intake-air-temperature-circuit-rangeperformance-problem.shtml to vypada na problem s teplotnim cidlem. Zavada nezmizela ani kdyz jsme nechali auto pres noc vychladnout a rano kdyz byl chladek tak po nastartovani se stale zobrazovala chyba. Po nekolika dnech jsme byli v servisu a tam rekli, ze to byla docasna zavada, kterou odstranili resetem pres diagnostiku a doporucili nam pridat tlumeni predni kapoty. Pry Skoda nedava tlumeni rovnou z vyroby, aby se…

• 2 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem danielt1,

Ahoj, napadlo mě, jestli jste někdo nezkoušel, nebo nevíte, jestli je vůbec možný, udělat nějaký “built in” tlačítko pro otevírání brány k baráku / garáže. Mám dvě volný pozice - vpravo u starstopu, teoreticky pokud by se to nějak dalo vymyslet, tak i ten “slot”, kde je u halogenových světel nastavení sklonu (mám LED). Ovladač společnej pro bránu i garáž (Hörmann), stačila by mi jedna funkcionalita. Nemáte někdo s tímhle zkušenosti? Je to vůbec možný? Díky!

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem cisarnero,

Nemám infotainment a tak musím ukládat nastavení tlačítkem na palubní desce. Zajímalo by mne, jakým zařízením či principem je snímán a vyhodnocován tlak vzduchu v pneumatikách. Údajně jsem slyšel, že změnou tlaku se mění průměr pneumatik a asi podle toho se vyhodnotí (že by se kolo s menším průměrem odvalovalo rychleji a to se zaznamenalo) ? Ale to jsou moje dedukce.

12. Zahájeno uživatelem jakub98,

Zdravím, Poslední dobou mi u mého auta vyskočí u omezovače rychlosti hláška: ERR stalo se to taky někdy někomu? Začalo mi to dělat po návštěvě servisu kdyz mi stáhli nový update do vozu… zkusil jsem znovu nastartoval a zmizelo to, ale po 2-3 dnech se to vždy vrátí. nevíte někdo co způsobuje tuto chybu? Fabia III 2020

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Pitrs879271,

Zdravím kolik má klimakompresor náplň oleje? Fabia III 1.0 44kw

• 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem provaznik78,

Ahoj, Nevíte náhodou čísla pinů a pozic (A,B,C) na jednotce BCM PQ26: 6C0 937 089E chtěl bych ji napíchnout na stole: potřebuji 30, 31, 15, CAN-H, CAN-L. Martin

• 2 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem dury2,

Ahoj, na F3 (2015) jsem koupil a namontoval sadu pro dodělání mlhovek plus jsem dal nový spinač světel. Po montáži a dopojení do centrální elektriky jsem v centrální elektrice dokodoval spínač světel s mlhovkami, samotné mlhovky jsem v dlouhém kodování nenašel. Myslím, že by se to mělo donastavit v přizpůsobení po zadání bezpečnostního přístupu, ale je zde tolik kolonek s nicneříkajícími názvy, takže bych potřeboval poradit, co kde změnít, aby centrální elektrika věděla, že tam nějaké mlhovky jsou. V současnosti po přepnutí spínače na mlhovky se mi na budíkách objeví ikona předních mlhovek, ale mlhovky nesvítí. Díky za pomoc

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem PatrikFilo,

Zdravím páni, riešil už niekto domontovanie kessy do FIII ?Ak áno čo všetko to obnáša - hlavne finančne. Mám FIII style kupovanú koncom 2016 (bezkľúčové štartovanie mám)

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem jakub98,

Zdravím, Včera když jsem nastartoval auto tak u ikony u omezovače rychlosti se mi místo rychlosti zobrazilo: ERROR stalo se to taky někdy někomu? zkusil jsem znovu nastartoval a zmizelo to. Fabia III 2020

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  18. Hledal jsem, nenasel, tak se tady zeptam, nez to dam do servisu. Po sesti letech a 45kkm, se mi zacalo zobrazovat na displeji Akumulator 12V slaby, dobijte jizdou a podobne hlasky i na infotainmentu. Auto startovalo i v mrazu normalne, ale po peti minutach po odstaveni i po delsi jizde neslo otevrit pres Kessy, jenom dalkou na klici. Toto vse se deje naprosto opakovatelne. Ok, baterka to ma po tech letech za sebou. Koupil jsem novou Exide 60Ah AGM. Vymenil, nakodoval novou baterku, no a problem trva stale. Dobiji to spravne, alespon dle meho mereni. I kdyz to nefunguje, je na baterce minimalne 12,6V. Presto auto hlasi slabou baterii po par minutach odstave…

19. Zahájeno uživatelem Armyk,

Viete niečo podrobnejšie k originálnemu alarmu? (Čo konkrétne umožňuje) Dávate si ho, alebo je lepšie si dorobiť niečo iné?

20. Zahájeno uživatelem lumire,

Přečetl jsem několik článků, jak se aspoň částečně bránit usazování bakterii v manuální klimatizaci. Zde vybírám ty hlavní pozitivní zásady: 1. Časté zapínaní klima aspoň na chvíli při každé jízdě, 2. Zapínání klima také v zimě , 3. Vypnutí 5-10 minut před ukončením jízdy, aby se klima vysušila. Omlouvám se za svoje neznalosti ( a hloupé otázky). Máte někdo skutečně ověřeno, že tyto zásady opravdu fungují, případně znáte další ? - Kolik minut v zimě mám při jednotlivé jízdě nechat běžet klimatizaci a kolik minut přibližně ji mám dosušovat vypnutou ? - Má být v zimě během zapnutí nastaven chladný vzduch do výdechů, nebo tepl…

• Pozitivní
    • 62 odpovědí
    • 21,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Tomas427,

Mám doma OBD II diagnostiku přes bluetooth ELM 327 pro kontrolu přes telefon. Jen mě zajímá jestli můžu připojit k Fabii III (na Fabii I bez problému fungovala). Jde mi také o to aby jsme nějak neporušil záruku na vozidlo. Škoda servis prý vidí i každé číslo počítače který se do diagnostické zásuvky připojí.

22. Zahájeno uživatelem naschd,

Zdravim, prestalo mi fungovat osvetlenie manualnej klimatzacie cize tie otocne kombiky na teplo a ako ma fukat ventilator. Zaroven mi pise chyba start stop. Netusim co ma podsvietenie nastavenia gombkov ventilacie/manualnej klimy so start stopom. Da sa nieco priamo skontrolovat alebo to je len na servis ? Pripadne ma niekto skusenost s tymto pripadom ?

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  23. Zdravím ... nevíte čím může být způsoben pískavý zvuk při stahování či zatahování okna řidiče ... ? případně jak opravit svépomocí ?

24. Zahájeno uživatelem Pavel M,

Zdravím pánové, už se někomu podařilo dodělat tlačítko vypínání ASR u auta s infotaimentem? Verze bez infotaimentu ho mají na prostředním tlačítku pod levým výdechem klimatizace. Popřípadě dalo by se pro tuto funkci nakódovat jiné tlačítko (třeba u mě nefunkční tlačítko hlasového ovládání na volantu)?

• Díky
      • Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 16 odpovědí
    • 11,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Meggy,

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s doděláním ovl.tlačítek na volant? Jestli stačí dokoupit místo záslepek tlačítka nebo je třeba i kabeláž?

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.