Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

218 témat v tomto fóru

• 19 odpovědí
    • 27k zobrazení
  1. Omezovač rychlosti ERROR

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  2. Klimakompresor

• 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  3. Jednotka BCM

• 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  4. domontovanie KESSY

• 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  5. Omezovač rychlosti error

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 71 odpovědí
    • 17.3k zobrazení
    • 62 odpovědí
    • 19.5k zobrazení
    • 327 odpovědí
    • 91.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 72 odpovědí
    • 47k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
  6. Nefunkční mlhovky

• 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 35.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 149 odpovědí
    • 46.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
  7. Easy Start 1 2

• 32 odpovědí
    • 13.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• vypne se napájení USB po uzamčení auta, příp. za jak dlouho? protože pokud bych si koupil nějaký adaptér, chtěl bych ho mít trvale zapojený a nerad bych, aby zbytečně vybíjel baterku. 
    • Step-down měničem na 5V rychlonabíječku neuděláš ať je schopná dodávat jakkoliv velký proud. Rychlonabíječka komunikuje datově s chytrým zařízením (mobilem, tabletem ap.) a její výstup může být podle potřeby 5V, 9V, 11V, 20V. Kup si přímo rychlonabíječku do auta. 
    • Zdravím, měl jsem problém se zavíráním dveří u řidiče při mrazu, tak jsem nechal včera vyměnit zámek a jdu to zkusit dnes a znovu se jen odrazí, neví někdo čím by to mohlo být ?
    • Přeji dobrý den. Měnil jsem obyčejné budíky za maxidotové, jenže mě nenapadlo nic lepšího než že je před montáží technika sám vyzkouším zda fungují. Odpojil jsem tedy ty obyčejné a zapojil ty nové maxidotové, jenže jsem si tím zablokoval jednotku abs. Člověk který mi je později měnil nahrál nová data do řídící jednotky abs a nainstaloval nové budíky. Vše se zdálo být v pořádku ale druhý den jsem zjistil že mi nefunguje tlačítko set pro nastavení tlaku v pneumatikách. Nevíte někdo co s tím? Ten co mi to dělal si s tím neví rady. Děkuji 
    • Zdarec chlapi, problém. Před nastartováním mi bliká kontrolka žárovky asi 6x za sebou pak přestane. Nevíte někdo co to je  ?? Všechno co se týče světel funguje normálně. Díky za radu
  • Vytvořit nový...