Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem Johny.z,

Zdravím všechny, trochu se nudím, a tak přemýšlím, jak dobastlit přídavná dálková světla (homologovaná LED) na FIII s klasickými H4kami. Můj nápad je: obsadit nepoužitou pozici pojistky na odlehčovacím relé X kontaktu (dosatečné jištění v pojistkové skříni A a zároveň v případě přepálení první úrovně pojistek auto nepřijde o žádnou důležitou funkci - zadní stěrač nebo vyhřívání sedadel mě fakt nepálí), od ní vyvést kabel k DC/DC SSR relé a odtud napájet přídavný(é) světlomet(y). SSR relé spínat za použití jednoho vývodu BCM jednotky pro dálková světla, použití SSR relé je z důvodu eliminace indukčnosti cívky obyčejného magnetického relé. Může mi nějaký zk…

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Thief1,

Zdravím, pred niekoľkými dňami som sa stal čerstvo majiteľom FIII 1.2tsi MR2016. V rámci zbežnej kontroly s diagnostikou som prišiel na nefunkčnú klapku recirkulácie/čerstvého vzduchu, ktorá vykazuje skrat na plus. Teda ani manuálne nejde zapnúť recirkuláciu, klapka sa ani nepohne. Stretli ste sa už s týmto problémom pri FIII, poprípade je klapka zameniteľné za klapku s manuálnou klimatizáciou? (ja mam climatronic). Pri FI mi klapka fungovala aj keď si nevedela nastaviť adaptácie, tu je úplne mŕtva... Ďakujem za každú radu a prikladám foto chyby z VCDS.

• 0 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  3. Zdravím, Dnes ráno jsem narazil na problém při startování mé trojkové fabky 1.0 tsi 81kw r.v. 2019, než-li se obrátím na servis, tak bych se chtěl zeptat tady. Dnes v noci byla již teplota k bodu mrazu, tak první co mě napadlo, že na vině bude teplota, nicméně při nasednutí do auta, sešlápnutí a otočení klíčkem na mě vyskočily 3 hlášky "závada ESC" "Front Assist nedostupný" a "špatný tlak v pneu". Takhle mi to udělalo 3x bez toho aniž by se mi auto nastartovalo, tak jsem tedy ručně vypnul systém ESC a na 4. pokus se mi již podařilo nastartovat. Při nastartování a zpětného zapnutí systému ESC hlášky "závada ESC a "špatný tlak v pneu" zmizely, pouze…

• Pozitivní
      • Díky
    • 12 odpovědí
    • 35,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem dvd73,

Rychloměr je v pořádku, řekl bych, že otáčky jsou také v pořádku a nevadilo by mi ani kdyby to ukazovalo + -150 ot / min. Ale to, co mě opravdu štve, je to, že ukazatel teploty neukazuje 90 přesně, vypadá to spíš jako 88-89 a ukazatel paliva, dokonce i po naplnění plné nádrže ukazuje 95-98%. Existuje nějaký způsob, jak to kalibrovat pouze pomocí VAG nebo jiné diagnostiky? Nechci to poslat do servosi na „operaci“. Jakože na vyndání budíků a kalibraci. Z mého pohledu příliš invazivní na tak malý problém. Jak vypadají Vaše budíky? Všechny oficiální fotografie Škody mají všechno naprosto rovné, ale normální fotografie uživatelů na internetu jsou jako p…

5. Zahájeno uživatelem roti,

Ma nekdo zkusenosti, jestli pujdou orig. skoda LED (000052110) na Fabii 3? Diky

6. Zahájeno uživatelem Tomasbc,

Ahoj, rád bych se zeptal, zda nemá někdo zkušenost se samovolným odjištěním/odemknutím víka kufru. Ráno jsem přišel k autu (Fabia combi KT20/2020) zaparkovanému na dvoře, vše vypadalo standardně, vzal jsem za kliku, zda je zamčeno a v pořádku. Sice mám kessy, ale přes noc ji pravidelně deaktivuji zamknutím klíčkem a dotykem čidla na klice. To bylo v pořádku a odemknul jsem zase klíčem. Když jsem si sedl za volant displej signalizoval otevřené víko kufru. Do kufru jsem posledních několik dnů nelezl a ani večer předtím jsem jej neotvíral. Na klíči jsem jej také neodjistil a ani stisknutí omylem mi nepřijde pravděpodobné - tlačítko na dálkovém se musí držet asi 3 vteřiny. …

• Díky
    • 9 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem medvidek88,

Celkem jsem byl překvapenej, že jsem objednal USB nabíječku do zapalovače a do mojí FIII se nevejde, jelikož jsem zjistil, že je rozdíl v rozměrech mezi zapalovačem a 12V zásuvkou. Nikde v návodu jsem nenašel, že jsou to jiné rozměry a na shopech si s tím taky nelámou hlavu a píší, že nabíječka je kompatibilní do všech vozidel, do mají otvor pro zapalovač nebo 12V. Máte někdo nějakou spolehlivou nabíječku, která pasuje do 12V zásuvky? Já naletěl u této: https://www.alza.cz/alzapower-car-charger-x520-fast-charge-stribrna-d5759925.htm Dále si chci jen ověřit, že je 12V zásuvka trvale napájena a že se sama po 30m neodpojí. A umí vozidlo odpojit zásuvku při …

• Líbí se mi
    • 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Petr 07,

Zdravím, máme doma půl roku starou Fábii a začala hlásit závadu front assist... zajeli jsme do servisu a zjištěn popraskaný plast, rovnou zamítnuta reklamace, údajně od kamínků... ten plast se přímo loupe, nesetkal se s tím někdo? servis nacenil výměnu na 45tis... 25 čidlo a 20 práce... čidlo jsem našel nové origo na netu za 7, ale přijde mi to jako vada materiálu

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem loudar,

Dobrý den, mám dotaz. Měnili mě čelní sklo. Je tam dešťový senzor a samostmivaci zrcátko. Ani jedno teď nefunguje. Na obrazovce infot. nejde rozkliknout v nastavení funkce stěrače. Výbava je Styl 2015. Mohou ty dvě věci spolu souviset? Děkuji za radu. Radek

• 4 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Pelo222,

Mate niekto skusenost, v poslednej dobe mi zacal blbnut dialkový ovladac, proste nejde otvorit ani zatvorit auto, kontrolka na ovladaci nejde je ako keby vybita bateria na DO, ale baterka je dobra, V servise sa pohrali s kontaktami pri baterke, potom to islo cca 2 tyzdne a znova to iste.Tak som vybral bateriu , posteloval kontakty a znova islo 2-3 tyzdne, A odvtedy takto dokola. Podotykam bateria je OK, riesil toto niekto?

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem zkr72,

Kolegové, podařilo se někomu nastavit na Boleru zobrazování spotřeby komfortních spotřebičů; jako to má kupříkladu OIII?

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Jaboukeb,

Zdravím, nenašel jsem toto téma konkrétně, proto se chci zeptat - Fabia III 2019, funkce Coming a Leaving home, mám nastavené na 10s, dlouho jsem neměnil a dnes jsem chtěl přes Infotainment v nastavení změnit a píše mi Tato funkce není momentálně dostupná - zkoušel jsem jak při jízdě, při zastavení, nejde. Nevíte, kde může být problém? Díky za postřehy

• 6 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem shrek_85,

Za posledního půl roku se mi na VCDS už potřetí objevila sporadická závada podpětí na ŘJ 13 - regulace odstupu. Aktuální hodnota napětí na řídící jednotce mi pomocí VCDS vyčíst nejde, protože tam chybí odpovídající datový soubor, přestože mám poslední verzi originál VCDS. Měřil jsem napětí na pojistce SC37 a tam bylo v pořádku (= asi napětí akumulátoru). Při zapnutí vyhřívaných sedaček, což je největší spotřebič na svorce 15, kleslo napětí asi o 20 mV. Proud pojistkou SC37 v klidovém stavu v garáži při zapnutém zapalování jsem naměřil 220 mA. Za jízdy se to špatně měří, ale podle logu to vypadá, že všechny závady stejně nastaly, když auto stálo na místě. …

14. Zahájeno uživatelem drjery,

Ahojte mal som "koliziu s diviakmy" auto bolo s predu zdemolované. Naraznik , blatniky , kapota, svetla, boli porušene Airbagy nebuchly.Ale vyskocila chyba airbagu kod chyby 9682162.(Kolizna brzda) , front assistent nebol zničeny zver narazila s boku takže sa ani neaktivoval Front Assisten.No auto som dal dokopy len ma zaujíma či mam íst do škody aby to pozreli oni alebo sa to dá nejak anulovat? že auto už je ok.Dakujem za odpoved.ABS nehlási chybu.Park Assistent taktiež hlasil ale predne senzori nemám tak som sa čudoval.

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem shmaic,

Ahoj, všiml jsem si, že mi nesvítí podsvícení tlačítek pod infotainmentem a ovládání oken. Tlačítka infotainmentu svítí, tlačítka klimatizace svítí. Když zapnu některé z tlačítek, např. výhřev okna, rozsvítí se oranžově. Zelené podsvícení však nefunguje. Pojistka je OK. Nevíte prosím někdo, co s tím? Nemůže to být třeba problém s kódováním?

• 14 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Jaboukeb,

Ahojte, možná blbý dotaz, ale z návodu mi to není jasné - Když v zimě v autě topím, tak zapnu ventilátor např. na 1-ku a svítil mi kontrolka u A/C. Mohu ji ručně vypnout, ale teplý vzduch fouká dále. Můžete mi někdo logicky vysvětlit, jaký je rozdíl, když v autě topím se zapnutou kontrolkou A/C a vypnutou? Jedná se o manuální klimatizaci. Moc děkuji...

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem TOMUS,

Zdravim. Chtel bych dodelat zadni pravou mlhovku. Kluci , staci tahat dratek z leve mlhovky k prave nebo treba tahat dratek z RJ? Je mozne, ze jen staci nakodovat pravou mlhovku? Dekuji .

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  18. Zdravím, mám na vás prosbu. Potebuju napojit kameru niceboy pilot q3 na pojistkou skříň. Koupil sem pojistkove pouzdro s odbočkou a na konci s autozasuvkou. Natahnul sem kabel ukostril a zkusil zapojit na pojistky. Bohužel na každé zapojeni buď na prázdný slot nebo na jinou pojistku je kamera stále pod proudem ačkoliv není zapnuté zapalování. Vyzkoušel sem všechny pojistky a různé způsoby přehazovani pojistek. Bohužel kamera je stále pod proudem. Neví někdo čím by to mohlo byt nebo mi nějak pomoci? Třeba se s tím už někdo setkal. Už mě nebaví pokaždé vyndavat kameru ze zapalovace. Vyzkoušel sem i jinou kameru a porad to stejně. Vyzkoušel sem To napojit jako každý ostatní…

19. Zahájeno uživatelem Saidlik,

Ahoj, mám fabii 3 bouranou na zadní pravý bok. Teď jsem tu měl technika s diagnostikou, vymazal mi crash report, nicméně fabia točí, ale nenastaruje. Nemáte tušení, čím by to mohlo být? Jsou vylítané stropní airbagy. Díky

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Saidlik,

Zdravím, mam fabii 3 combi 1.2 - 2016. Bourana na pravý zadek mou nepozorností. vystrelil mi stropní airbag i airbag u sedadla spolujezdce. Auto nejdříve šlo bez problému nastartovat, nyní nejde - točí, ale nenastartuje. na fórech jsem se dočetl ze při vystřelení airbagů se zablokuje přívod čerpadla aby neunikalo palivo, takže logicky auto nejde nastartovat. Má otázka zní, lze ho nějak referovat mimo smazání crash dat přes diagnostiku? Napr renault, ford na to mají sekvenci klicku nebo tlačítko. Potřebuji auto převést ke klempiri. zadruhe, pokud nejde, přijede mi někdo s diagnostikou, nebude ten samy problém i poté? Je…

21. Zahájeno uživatelem nseries100,

Zdravím, začal jsem mít nejspíše problém se senzorem kapoty. Začíná se při jízdě pravidelně stávat, že na displeji buď problikává či zůstane svítit symbol vozu se znázorněnou otevřenou kapotou. Druhou variantou (tou horší), která nastává, je výstražné pípnutí, které se opakuje třeba desetkrát. Pak dá chvíli pokoj, pak zase pípne a tak dále. Je to náhodné. Měl někdo podobný problém? Servis bude nejspíš jasnou volbou. Najeto cca 5500 km.

• 8 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Miki237,

Ahojte chcem sa opýtať ake ledky ste davali do osvetlenia spz aby nehlasili chybu a svietili snehovo bielo môžte pridať aj foto plus obchod alebo link na objednanie ďakujem krasne ☺️??

• 14 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Lupen_cz,

Zdravím. Dnes mi přestalo fungovat odemykání kufru (pátých dveří). Setkal se s tím už někdo? Stalo se to za této situace. Zastavil jsem, vystoupil a nechal běžet motor aby se auto chladilo (klíčky v kapse). Potom otevřu kufr, hodím tam manželky věci a při zavření se kufr nedovřel. Tak jak se zvyklý chci ho zase otevřít a pořádně dovřít. Ale už nešel otevřít. Jako kdyby se zamknul. Tak sem ho dovřel až nadoraz ručně, ale kufr od té doby nejde odemknout dálkou. Doma sem ho až otevřel ručně zevnitř. Po zavření je zase zamčený a nejde odemknout. Předem dík za nápady. Du ještě načíst chyby. Pojistky jsou ok. Ostatní dveře fungují správně.

24. Zahájeno uživatelem Mojo.mojo,

Ahoj, chtěl bych se zeptat na funkčnost automatiky zapínání světel. Co se týká večera či vjetí do tunelu, tak je to ok. Ale pokud je přes den zataženo, prší a zapnu stěrače třeba na cyklovač (i nejvyšší rychost) tak k rozsvícení světel nedojde. Což by dle mého mělo. Je toto chování normální? Dá se to případně donastavit? díky

25. Zahájeno uživatelem veliz,

U mé fabie 3 1,2TSI 66kW se po třech létech objevila závada. Svítí kontrolka chladicí kapaliny, přitom kapaliny je dost. Původně byla hladina přesně na značce MIN, nyní, po nedávné servisní prohlídce v autorizovaném servisu, je mírně přes značku MAX. Kontrolka ale stále svítí. Kapalina je čistá. Při jízdě auto chladí dobře, ukazuje teplotu 90°C. Můj dotaz je, jestli to lze nějak jednoduše diagnostikovat bez VAG-COM, nebo je to na zásah servisu. Výpis z diagnostiky v servisu mám, ale je bez závad. Díky za odpověď.

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.