Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se Fábií.

1. Zahájeno uživatelem Jakub3211,

Caute chcem sa spýtat aký je servisný interval na TSičku v F3 combi? Na škoda stranke som našiel dva bud ročný/15t alebo dvojročný/30t. Čo je správne?ide o to či priplácat servisný baliķ alebo nie. Diky

2. Zahájeno uživatelem Hochmi,

Ahoj, Mám prosbu mohl by jste mi poradit zda koupit jednu Fabii? Je to dovoz ze Švýcarska, údajně byla bourana na dveře spolujezdce, nebyla na stolici, nebylo bouráno na sloupek ani na práh. Poškozené dveře a blatník byli měněny za nové díly, ale ne v autorizovaném servise. Je to DSG 1.0 tsi 81kw Monte Carlo. Chci to na okolní popojizdeni. Hlavně pro manželku která by jezdila pro kluka do školky 3km tam 3km zpět. Občas já do práce 22km tam 22km zpět. A o víkendu občas výlet 100km. Nejsme žádný závodníci a jezdíme s rozumem. Nyní vlastníme Octavii I 96kw a chceme něco novějšího. Počítám s najezdem max 8tis až 10tis ročně. Mám obavy ani ne tak z motoru, ale…

3. Zahájeno uživatelem schimmer,

Dle Světa motorů...

4. Dnes jsem se rozhodl, že nechám nastříkat Hagusy do barvy auta. Zajel jsem za známým do servisu a zjistili jsme, že aby šli hagusy dolů musí se sundat strop ,tak jsem to vzdal. Navíc prý na demontáž stínítek a dalších jsou speciální přípravky. Takže já zatím jdu od toho. Nafotil jsem návod z Etky tak se můžete mrknout.

5. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Tady už řeší, jak by mohl vypadat facelift, trochu brzká úvaha. http://autoroad.cz/novinky/76470-jaky-by-mohl-byt-facelift-skody-fabia-treba-az-takhle-mirny Nakreslil to ale hezky.

6. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Nový Hyundai i20 zná české ceny, je dražší než Škoda Fabia.

7. Zahájeno uživatelem Popu,

MR 2020

8. Zahájeno uživatelem rsrsrs,

Nájde sa tu niekto z vás kto už seriózne uvažuje o kúpe Fabielll.?

9. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Sraz majitelů F III ZDE

• 0 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Zjišťování čísel dílů je zde: ETKA

• 0 odpovědí
    • 10tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem highend72,

Ahojte. Ako sa zbaviť pískania pri otváraní a zatváraní predných okien. Silikón som nastriekal všade a neustále to píska /dvere som ale nerozoberal, striekal som len na viditeľné časti/. V zime to nerobí. Rada?

12. Zahájeno uživatelem TOMUS,

Ahoj. Smazaní vyměna oleju. 1. Otočit klič ukaže se nam výměna oleje nyni. 2. Otočit klič k polohy 0 a vyndat klič. 3. Natlačit knoflik 0.0/set a drzet natlacený 4. Otočit klič aby kontrolky se rozsvitily a ukazlo výměna oleje 5. Potvrdit smazaní intervalu knoflikem 0.0/set Smazaní servisní prohlídky. 1. Otočit klič ukaže se nam výměna oleje nyni. 2. Otočit klič k polohy 0 a vyndat klič. 3. Natlačit knoflik 0.0/set a drzet natlacený 4. Otočit klič aby kontrolky se rozsvitily a ukazlo výměna oleje 5. Potvrdit smazaní intervalu knoflikem 0.0/set Kdyby nekdo mne nerozuměl tak teto video ukaže …

• 7 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem sawier,

Ahojte jsem cerstvy majitel Fabie 3 rv. 2020 a nejsem vubec zvykly na tyhle trivalce a koncerny vseobecne tak nevim co normalni. Pri zapnute klimatizaci slysim jakoby houkajici zvuk pri deceleraci, sem tam to houkne jak chewbaca Kdyz klimu vypnu je ticho, je to normalni? auto by jeste melo mit zaruku do konce roku takze bych rad vyresil vsechno nez skonci. Jedna se o 1.0TSI 81kw najeto ma necelych 25tis km.

14. Zahájeno uživatelem epo,

Tak se pochlubte. Doufám, že tu ještě to téma není ;-) Jestli se to sem nehodí, klidně to můžeme přesunout do Hospody... Za mě: k 31.12.2017 celkem 80500km (2,5 roku staré auto), z toho za rok 2017 cca 42tis. Fabia 3 Combi 1.2tsi 81kw, mr2015 PS: PF 2018 :-)

15. tak se pochlubte, v kolika km jste šli na první technickou?

16. Zahájeno uživatelem Apair,

Dá se prosim zjistit, výbava auta podle VIN? Případně je možné že by mi to mohl někdo zjistit prosim TMBJM6NJ3HZ195306

17. Zahájeno uživatelem h2o6n1z1a,

Ahoj,zdravím všechny. Prohledal jsem snad kde co a nikde jsem nenašel téma které se týká mého problému. Vlastním celkem krátce škodu fabii 3 s motorem 1.0tsi 81kw.6stup. man. převodovkou. Při zařazení zpátečky a následném záběru spojky mi řadící páka vyskočí směrem nahoru a zpáteční rychlost pořád drží až do jejího vyřazení. Jde mi o to že nedrží prostě svojí polohu dole jakoby pořád zamáčkla až do vyřazení. Nesetkal se nikdo s tímto problémem? Popřípadě nenapadá vás čím by to mohlo být? Díky za jakýkoliv informace.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 702 zobrazení
  18. Zdravím, má někdo z vás kolegové zkušenost s tím, jak se dá získat klasická papírová servisní knížka ? U mého vozu je prý vedena jen ta elektronická a to u prodejce. Děkuji za odpovědi a rady.

19. Zahájeno uživatelem kajaef,

Dobrý den, nevím, jestli sem toto téma patří, snad mi prominete. Mám k prodeji auto a nevím, jakou částku si říct za výkup. Můžete mi prosím poradit podle následujících parametrů? Je to Fabia hatchback, 1.0 MPI, v provozu od 5/2020, původ ČR, najeto 16 000 km, metalická barva, celoroční gumy. Má do jara ještě garanci od Škodovky, vždy byla jen u autorizovaného servisu na prohlídce, má 2 měsíce po STK a garanční prohlídce. Má do jara platnou dálniční známku, nechávám u ní příčníky na střeše, potahy a gumové koberečky. Lak nepoškozen - drobný škrábaneček na zadním nárazníku. Kolik je adekvátní cena? Případně jaký bazar rád vykupuje Škodovky? Díky moc.

20. Zahájeno uživatelem nicco,

Ako je to s kodmi PR? Ja napriklad na mojom sstitku v kufi nemam kody pre brzdy a tlmice mam tam iba predne. Je moznost ziskat celu kompletnu sadu pre auto? V Skodovke mi to povedia alebo nie? Da sa to ziskat niekde na internete alebo zaplatenim pristupu do Etky? Diky PR numbers (production codes) “customer service data record”

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Pawouk,

https://svolavacky.cz/6-modelu-skoda-vcetne-superbu-a-kodiaqu-musi-neprodlene-na-vymenu-airbagu-ridice/ Možnost ověření zde: https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz

22. Zahájeno uživatelem ryzskej,

Ahoj, ženě se, netuším jak, povedlo uvolnit zadní pravé parkovací čidlo. To je teď uvnitř zadního nárazníku a samozřejmě pořád hlásí překážku. Je nějaký jednoduchý způsob k nápravě? Toto téma jsem tu našel před 15 lety, ale to bylo snad na jedničkovou škodovku. Budu rád za každou radu. Díky,

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Při procházení autosalonů už se dají najít poškozená auta. I na tom nosníku šetřili vrchním lakem

24. Zahájeno uživatelem nogi,

Zdravím všechny Jsem už bezradný, proto se obracím na toto forum. Koupil jsem krátkou Fabii III 1,2 TSI 66kW r.v.2015. Auto bylo koupeno jako vůz škoda plus. Po pár km jsem si všimnul divné věci. Pokud nastavím manuální ofukování vzduchu do pozice na čelní sklo, tak se z auto ozývají divné zvuky, které mi připomínají "hučení" transformátoru. Zvuk je opravdu protivný a je slyšet jak v interiéru, tak i exteriéru. A to silně. Např. v exteriéru je zvuk slyšet až na 30m. Zvuk vychází někde z motorového prostoru. Velice bizardní je to, že pokud manuální přepínač směru toku vzduchu přepnu na jinou pozici, např. na komb. čelní sklo a řidič, popř. nohy, popř. řidič, tak zvuk …

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.