Přejít na obsah

70 témat v tomto fóru

• 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
  1. TSI vzdy 2 vyfuky?

• 9 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
  2. Problém s DSG7

• 2 odpovědi
    • 4.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  3. Spojkovy pedal

• 1 odpověď
    • 4.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  4. Díra ve výfuku

• 2 odpovědi
    • 5.3k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 12.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
  5. Špinění motoru 1 2 3

• 52 odpovědí
    • 24k zobrazení
  6. DSG6 vs DSG7

• 10 odpovědí
    • 31.8k zobrazení
  7. Řazení, převodovka

• 6 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 35k zobrazení
  8. CNG Superb

• 0 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  9. Kvalita benzinu

• 2 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Kdyby to někoho zajímalo, tak dnes změřeno v autosalonu 74 cm.
    • Tyjo.. my doma asi nemáme nabíječku  jen kabely. Ale baterka je ok.  Uz jsem poslala dotaz na IT do Škodovky. Jsem tam s nima už veliký kámoš. Ta O4 první generace se fakt v tom iV nepovedla. Mozna i proto ted se da pouze RS objednat v benzinu.   Ja fakt netusim, co s tim. Rekla bych, ze mi ted nezapne ani webasto přes apku. Naštěstí na tom fungují plány odjezdu a regulace dobíjení v nízkým tarifu.   Ja se snažila dohledat to vypojeni a zapojeni baterie. Abych to zase nepodělala tak, ze by se pak musela dokodovat. 
    • Thovt : No tak toto vypadá úplně suprově, mohl bych poprosit o nějaké bližší foto, jak je to tam upevněno. No já ten zub do zástrčky OBD2 mám , mám i v mobilu app, ale je to zbytečně složité, proto jsem se rozhodl spíše pro to DPFKAPI no a uvidím. Ale to DPFKAPI se nemusí nabíjet, zapínat vypínat vyhledávat a mě vlastně hodnoty jako takové moc nezajímají, já potřebuji vědět, teď jde regenerace, tak nezastavovat vjet někam, kde nemusím dodržovat 50 km/h a pořádně auto projet, aby proběhla regenerace , tak jak má až do skončení a neničil jsem zbytečně DPF filtr no. Takže mooc díky.
    • Vikend 11-13 se budu pohybovat v okoli Brandysu nad labem, Pripadne dalsi vikend okolo velikonoc Most.
    • Aspoň, že dávají do MC lepší rezervu, už vyřešeno, děkuju za reakce, i 15 se tam v pohodě vleze. Díky  
  • Vytvořit nový...