s-talker Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Nepropadejte panice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Šéf Škody: Nová Fabia bude nižšia a širšia. Nový trojvalcový motor 1.0 TSI. http://www.autozurnal.com/nova-fabia-bude-nizsia-a-sirsia-a-octavia-dostane-preplnovany-trojvalec/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Zajímavý rozhovor, na novou fábku jsem opravdu zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Tak zatím opakují furt to samý - že bude nižší a širší. Což by taky už bylo blbý, kdyby tomu tak nebylo. Taky jsem zvědavej. Těžko si představit, že kombík bude nejkrásnějším autem koncernu, jak říká Winterkorn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Udelam opak a podle mych spekulaci bude vyzsi , uzsi a bude mit kukan jako tank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Nejak tak i ty pasy by nebyly spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Zvlastni ta informace o 1.0TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 1.0 TSI by se mohlo vejít i do Citigo, což? To by byla raketka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 CitiGo ne, ale do Up! určitě... Up! GTI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Ja, gti ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Kašlu na Up! Já to chci dát do Citigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 kašlem na CItiGo, kašlem na Up, ja chcem novú Fabku, ak bude vyzerať k svetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 bude/je pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 O tom multimediálním systému Simple Clever 2.0 můžeš něco napsat nebo je to tajné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 35 a 44KT/14.Je to ověřené a platí to na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Dix1: To se ptas koho? Nemuzu napsat nic, prestoze se ptas nejpoverenejsi osoby Tydny mas spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Já se neptal.Jenom jsem psal,že to platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 O tom multimediálním systému Simple Clever 2.0 můžeš něco napsat nebo je to tajné ? Tohle neni otazka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 s-talker:Tohle ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tak by mě docela zajímalo, jak na tom bude FIII s motory. Tady píšou, že nové Polo již nedostane novou genraci 1.2 TSI (má jí např. G7, nebo OIII), ale dostane tříválec 1.0 TSI 66 a 81 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 O tých 1 litrových motorch som dávnejšie počul, že sa mal dávať do VW UP ten silnejší že to bude taká UP R verzia ale nejak som to ešte nevidel, som inak dosť zvedavý na Fabiu III prvé fotky čo boli na nete sa mi celkom ľúbila. Som dosť zvedavý ako bude na tom ten litrový motor zo spolahlivosťou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Do auta velikosti fabie je podle mě litrový motor málo. S tím bude člověk víc v servisu než na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 No když můžou litrový tříválec montovat do Mondea, nebo Focusu, tak Fabia je v tomto kontextu pro takovýto motor jak stvořená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Čo má spoločné objem motora s tým, že koľko sa bude autom jazdiť do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.