Září 26, 200717 r Taky mě čeká nákup zimnich kol. Přemýšlím o continentálkách ts810- 1660/ks nebo michelinkách alpin a3- 1680/ks. Díval jsem se na ne na pneunet.cz máte nekdo s něma zkušenosti? Jezdím 80% město a 20% hory. Jedná se mi o rozměr 195/65/15. Širší nechci. Upraveno Září 26, 200717 r od TomášLPG
Září 26, 200717 r Dunlop 3D dobrá volba. :palec2: Taky jsem jejich majitel. Doufám, že je otestuju víc než loni, ale zatím samá chvála.
Září 28, 200717 r Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!!
Září 28, 200717 r Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni.
Září 28, 200717 r Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem!
Září 29, 200717 r Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Tak asi pujdu do nich. Váhal jsem mezi michelinem alpin a3 a Continentálkama a na pneunet jsou hodnoceny lépe i mají hezčí disain a zlevnily je! hm doufám že nebudu litovat!!
Září 29, 200717 r No, já jezdím na Goodyear Ultra Grip 7 a sou fakt dobrý,nekdy jsem při jízde nepoznal že tam mám zimný gumy.Před tím sem tam mnel nejaký ty neznačkový a ty delali hluk jako z traktoru. Tyhle UG7 ani nesliším.
Září 30, 200717 r No, já jezdím na Goodyear Ultra Grip 7 a sou fakt dobrý,nekdy jsem při jízde nepoznal že tam mám zimný gumy.Před tím sem tam mnel nejaký ty neznačkový a ty delali hluk jako z traktoru. Tyhle UG7 ani nesliším. četl jsem že se na suchu dost opotřebují.jak to teda je s nima?přemíšlím totiž ještě o dunlopech 3D
Říjen 1, 200717 r budu jezdit druhou sezonu Michelin Alpin A3 a jsem spokojen, fakt super pneu, na dálnici nehučí, na sněhu jezdí v pohodě a na ledu je každá guma prd platná Mám ji v 195/65 15. Mohu doporučit, jezdím ji na Šumavě, takže podmínky jsou vám jasný ne?
Říjen 4, 200717 r Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Hm,pozrel som na vysledky testov AUTO BILD 2006 a bol som v miernom soku z vysledku MATADOROV!! Tu znacku by som neobul ani na mojmu synovi na bycikel a nie z dovodu jedna pani povedala ale z osobnej skusenosti. jednym slovom katastrofa!!! K Octe som dostal gratis Uniroyaly a po ich zjazdeni to budu na 90% MICHELINY.
Říjen 4, 200717 r Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Hm,pozrel som na vysledky testov AUTO BILD 2006 a bol som v miernom soku z vysledku MATADOROV!! Tu znacku by som neobul ani na mojmu synovi na bycikel a nie z dovodu jedna pani povedala ale z osobnej skusenosti. jednym slovom katastrofa!!! K Octe som dostal gratis Uniroyaly a po ich zjazdeni to budu na 90% MICHELINY. micheliny nedavaj! zacnu hucat a auto bude "nepokojne" na ceste. nekecam, je to z vlastnych skusenosti (+ zo servisu u bratranca, menil ich uz veeeela)
Říjen 4, 200717 r micheliny nedavaj! zacnu hucat a auto bude "nepokojne" na ceste. nekecam, je to z vlastnych skusenosti (+ zo servisu u bratranca, menil ich uz veeeela) Dik za radu. Myslel som,ze to budu fajne pneu lebo na dodavku davam L+Z len MICHELIN su perfect . Tak si necham poradit a obujem asi GOOD YEAR UG7.
Říjen 4, 200717 r Taky budu kupovat nejake zimaky a premislim nad temi UG7. NA netu jsem nasel toto: http://www.pneu-servis.cz/index.php?sect=8 Co rikate na tu cenu?
Říjen 4, 200717 r Mimochodem je to R16 a jeste postovne a balne je zdarma.Nejsem zadnej jejich zamestnanec jen se mi to zda jako dobra ceny tak davam vedet.
Říjen 5, 200717 r A já mám zase opačný názor. UG7 mám na citroenu a ten komfort oproti Michelinům se nedá srovnat, nezlob se, ale je to tak, můžu porovnat obojí mám doma a jezdím stejné trasy. U mě příště vyhrají zase Michelin. Ale nejsem odpůrce Goodyeerů, mám je na léto Excellenc a to je balada, takže netíhnu k jedný značce Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Hm,pozrel som na vysledky testov AUTO BILD 2006 a bol som v miernom soku z vysledku MATADOROV!! Tu znacku by som neobul ani na mojmu synovi na bycikel a nie z dovodu jedna pani povedala ale z osobnej skusenosti. jednym slovom katastrofa!!! K Octe som dostal gratis Uniroyaly a po ich zjazdeni to budu na 90% MICHELINY. micheliny nedavaj! zacnu hucat a auto bude "nepokojne" na ceste. nekecam, je to z vlastnych skusenosti (+ zo servisu u bratranca, menil ich uz veeeela) Upraveno Říjen 5, 200717 r od quicksilver
Říjen 6, 200717 r Taky budu kupovat nejake zimaky a premislim nad temi UG7. NA netu jsem nasel toto: http://www.pneu-servis.cz/index.php?sect=8 Co rikate na tu cenu? http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...p;ID=7669&m kukni na toto jsou levnějšííí a jinak pokud chceš dát něco kolem 1650 na gumu ,tak si myslím že continentálky http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...p;ID=3584&m nebo michelinky http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...;ID=10510&m hm dej vědet nad kterýma ses rozhodl
Říjen 17, 200717 r Tu sú ešte ostatní moji kandidáti - takže Continental Winter Contact TS810 Kolik má nová tahle guma mm vzorku? dík!
Říjen 17, 200717 r Ve světe motorů vyšel test ADACu pro sezonu 2007, tak to sem zkusím naskenovat. Velmi dobře si vedly Michelin, Dunlop, Continental a v malém rozměru dobře dopadla i Sava Eskimo. Jen nechápu proč testovaly pouze rozměr 155 a pak až 205 Upraveno Říjen 17, 200717 r od Matrix
Říjen 19, 200717 r R16 je dnes nejbeznejsi u vozu nizssi stredni stridy vejs.... ale 15 taky mohli dat tj...
Říjen 20, 200717 r 195/65 r15 byli testované vloni (levnější kategorie) zde: 2006 a předloni : 2005 Upraveno Říjen 20, 200717 r od FRANK
Říjen 20, 200717 r Potreboval bych poradit v rozmeru 195/65 R15.Rozhoduju se mezi: -NokianWR (popr.WR G2) -Michelin Alpin A3 -Goodyear UG7 -Dunlop Sp Winter Nemuzu se porad rozhodnout.Zatim je to na hrane mezi Nokian WR a Michelin Alpin,ale nebranim se i jinym alternativam.. diky
Říjen 20, 200717 r Potreboval bych poradit v rozmeru 195/65 R15.Rozhoduju se mezi:-NokianWR (popr.WR G2) -Michelin Alpin A3 -Goodyear UG7 -Dunlop Sp Winter Nemuzu se porad rozhodnout.Zatim je to na hrane mezi Nokian WR a Michelin Alpin,ale nebranim se i jinym alternativam.. diky Mám Dunlop 3D a jsem spokojen.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.