Petrik Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 To Hravec: Ne rozhodně jsem nechtěl říct, že nemáš své auto - pokud to tak vyznělo, tak se moc omlouvám. Jen jsem chtěl zdůraznit, že k některým věcem zřejmě přistupuji odlišně než když se tady někdo rozepisuje o svém služebním autě, na kterém člověku víceméně až tak nezáleží neboť dostane za pár let nové, když se pokazí, tak jiné a vlastně je všechno ok -já auto 4-5 let splácím a dalších několik let užívám, abych našetřil na akontaci nového a to je sakra jiný režim než u firemních vozů. K té společnosti: současné zřízení jen s velkými obtížemi plní základní funkce a definice státu. Kde jsou ti zloději Columbusů či celých aut? Kdybych byl na stromě, tak by každý, kdo by se pokusil něco sebrat z mojí větve, absolvoval neradostný a velice bolestivý let směrem dolů. Společnost, potažmo stát si bere cca 50% všech mých příjmů na to, aby mi zajistila základní komfort, bezpečí a sociální jistoty. Komfortně ani bezpečně se necítím dokonce ani bez Columbuse v autě. Rozebírat to na fóru o škodovkách nemá smysl. Ale toto není vlákno o pojišťovnictví ani "hospoda", ale vlákno o Columbusovi, nejsme už pánové trochu off-topic ? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 než havarijko, tak lepší ¨gap na nová nebo zánovní auta, já sem na to doplatil minulej rok. a nebo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Ale toto není vlákno o pojišťovnictví ani "hospoda", ale vlákno o Columbusovi, nejsme už pánové trochu off-topic ? Jste, takže zpět k tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Moravec Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Takže by tu navigaci Columbus snad někdo uměl rozchodit? budu rád pokud se mi ozve.. samozřejmě, že to nehci zadarmo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Kdo by si chtěl přístroj rozšířit o další funkce: http://www.volkswagen.de/de/navigation/discover-pro.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) ad 1) existuje na to malý prográmek, který jsem používal již u starého Columbuse, který z mapy.cz dovede uložit do vcf a v Columbovi se naimportují cíle... ZDE odkaz ad 2) toto normálně funguje, když jsou v exifu vyfocené fotky uloženy souřadnice GPS -> tedy navigování tam, kde bylo vyfoceno... (např. mobilem s GPSkou) ad 3) dobré pro někoho kdo přechází z jiného druhu navigace, nebo je možné si tímto způsobem dohrát např. databázi radarů ze stránky http://www.poi.cz/ nicméně kdo čeká, že ho bude Columbus upozorňovat - tak nebude... Editováno: 4. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Tak to ano, ale ne každý chce hledat co kde je po netu a tady to soudruzi dali krásně vše k sobě. Tak jim nekaž radost, že chodí do práce jen kvůli svačině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) škoda že to není na stránkách importéra nicméně ŠA má na stránkách ŠKODA MyDestinations - tedy něco podobného ZDE a jdou tam k bodu zájmu (POI) dohrávat i obrázky ... mimo plánovače cest který je známý ... Editováno: 4. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Aktualizace map ke stažení zde: http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/aktualizace-map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 jj je tu na to extra vlákno Aktualizace map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Tady je ukázka jak aktivovat mapu v O3(sice na videu je Golf7, ale u O3 je to stejné): http://youtu.be/I4yUU1uYnk8 Současná politika koncernu lidi nutí, aby si našli "zadní vrátka", zřejmě záměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 ? proč a nač aktivovat? nevložil jsi jiné video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Zdarma jen první tři roky...a už se to krátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 aha, takže jen odpojit nádrž a pak se to samo zaktivuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Přesně jak na tom videu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 no tak uvidíme, já letos budu mít druhý rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Chlapi, jak je to v Columbusu s logy rádií? Dají se přiřazovat stanicím nějak automaticky? Nebo musím vždy vložit flashku a z ní manuálně přiřadit logo konkrétní uložené stanici na konkrétní oblíbené pozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 je třeba číst nebo hledat, už se to tu psalo několikrát.... např. ZDE + následné další příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Neboj, to jsem četl.. problém je, že jaksi automatická loga v menu Columba nemám. Přehlídl jsem ale tvůj příspěvek o upgrade SW. Trošku jsem to tušil, ale za zeptání nic nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) určitě nedáš, jaký máš sw Columba? máš alespoň toto ? nicméně pozor na to, servis tu update nesmí udělat pokud neprokážeš/neprokážou Škodovce že něco nefunguje jak má... mě dělali update protože navi neuměla hledat dle čísla orientačního, ale jen dle čísla popisného... museli poslat do ŠA video závady a ti pak schválili update sw, nicméně pro můj starší hw nebyl nejnovější sw, ale jen starší verze ... Editováno: 17. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Zdravím, dá se na Columbusu pustit film, nebo naladit TV?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) film ano, TV ne ale né za jízdy... mimo to v příspěvku #4 máš návod a stejně tak na webu ŠA Editováno: 27. Červen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 nechci nikoho odrazovat, ale doporučuji silně (a jistě nejen já) všem nováčků, než začnou podobnými dotazy "plnit" zdejší forum, aby si poctivě pročetli a prostudovali toto fórum, kde jsou tuny informací, které se tady omílají pořád dokola Všechno toto lze krásně a pohodlně najít fóru, s použitím této chytré funkce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Možná jsem to přehlídl, pokud ano - omlouvám se... Neví někdo prosím velikost hard disku který je v Columbovi? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.