Přejít na obsah

Infotainment Navigační systém AMUNDSEN


Doporučené příspěvky

Jaké máte zkušenosti s použitím Carstick s Amundsenem? Už jsem nechtěl po každé znovu propojovat Amundsen přes wifi s mobilem, tak jsem si pořídil Carstick LTE. Zatím používám SIM Vodafone, která k němu byla přiložená. Nastavil jsem adresu přístupového bodu podle návodu. Spojení snad funguje, protože naskakuje objem přenesených dat a když se pokusím připojit se ještě přes wifi, tak Amundsen napíše, že už je připojený jiným způsobem.

 

Ale žádné dopravní informace v navigaci se nezobrazí a když zvolím z menu Škoda Connect, tak asi 10s přemýšlí a pak zůstane černá obrazovka, ikony Škoda Connectu se nezobrazí. Když Carstick vytáhnu a připojím se přes wifi k mobilu, najednou vše funguje.

 

Má někdo nějaký tip, v čem může být problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Právě jsem shlédnul video Auto Žurnálu, kde se vydali Kodiaqem do Bulharska. O co jde - Kodiaq byl vybavený systémem Amundsen a v minutě 7:07 lze vidět, že po zvolení NAV a následném zmáčknutí Náhled, má řidič možnost zvolit Google Earth, což taky udělal. Video je týden staré a počítám, že Kodiaq nebude jeden z těch prvních, kde “GE” ještě fungoval. Já tedy položku Google Earth zvolit nemůžu, jelikož ji ani nemám ve výběru. Změnily se nějak právní vztahy od 01/2017, že je aktuálně Google Earth povolený?

Video zde:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj je tu někdo kdo umí objasnit jak se chovat při jízdě s navigací -AMUNDSEN-.

Jedu delší (900km) trasu podle navigace, kterou mám uloženou - trasa má několik (6) průjezdních bodů. Když zastavím třeba na kávu nebo načepovat tak se po nastartování navigace někdy zeptá jestli chci pokračovat v trase (což je v pohodě) ale většinou tento dotaz nepřijde a musím navigování po trase zapnout znovu a přeskákat již projeté průjezdní body. Nevím proč se někdy AMUNSEN zeptá a někdy se navigování vypne.

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...