Přejít na obsah

VCDS - Dá se něco dokódovat do Rapida?


Woody

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

tam se nenastavuje myslím časový interval, ale jsou tam 3 možnosti nastavení "Late"  a jiné ostatní nevím, protože já mám nastaveno právě Late a drží to tak 3s, pokud nepřidám plyn. Ale nejsem kodér abych věděl, to jen co se mě kodér ptal a když jsem čuměl přes rameno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si vše potřebné dokódoval a vše je funkční, HHA, parkovačky k denním světlům, protočení ručiček , vyhřívání zrcátek k zadnímu oknu. Ještě potřebuji vypátrat kde se aktivuje osvětlění budíků k dennímu svícení, svítí mi standartně jen ručičky a automatické zamykání při rozjezdu. Poradí někdo osvícený ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam hec a prave od Ferdy. Uz jsem si tak zvykl ze bych nechtel jinak. I kdyz z prvu diky nedorozumeni jsem mel vyhradu k teto funkci. Dnes vse good a vse je jen o zvyku. Taky jsem musel jed 150km i kdyz tedy ne jen kvuli tomu. Hold kdo umi, umi.

Tady mas video z meho Rapida jak to vypada

U me ve vlakne, viz. Podpis. Prispevek c. 865. Nejak mi sem v mobilu nejde zkopirovat odkaz. Ha uz se povedlo.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je to asi o lidech. Denní světla svítěj, , jsou umístěné v pozicích stanovených v předpisech jen tam svítí ty parkovačky navíc, nikoho to neoslňuje, nikomu neubližuje. A ty světla vzadu. Každej kdo není debil musí uznat že to je prospěšné ale samosebou pokud narazíš na debila tak Tě v tom vymáchá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Např u nových BMW jsou denní světla vzadu na čidla. Trošku se sešeří a rozsvítí se zadní. Majitel naší firmy to má z výroby, ještě jsme o tom diskutovaly. A podívej se na silnicích kolem sebe co je aut že vepředu svítí denní ledky a vzadu normálně koncová svítí taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tedy skoro žádná nevidím a když už, tak je to většinou něco z koncernu VW = dodatečná kódovačka. U toho BMW to bude mít jistě homologaci, to bys musel přesně nastudovat znění patřičných předpisů. Obecně je to tak, že co je schváleno (např. denní jen vepředu) nelze to legálně předělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil jste někdo v záruce problém s dokódovanými věcmi? Resp.pokud bych měl např. nějaký problém s motorem, aby mi v servise pak neřekli, že tam mám dokódované věci a záruka padá.

uz se to tady psalo ze zaruka neni pro dokodovany veci

ale kdyz se ti to rozbije tak si to nech nakodovat na puvodni cislo a nikdo to nepozna :)

Editováno: , autor: oneb1t
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...