misor1994 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Mne teraz zasvietilo upozornenie 2500km pred uplynutim intervalu (2.0 tdi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 No to by bolo super.... diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 M8m 1.0 TSI...je možné, že i u mě bylo 2500 před, už přesně něvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 V 23. 9. 2019 na 16:33, Martin Bednář napsal: Jednou ještě jako mladej zobák jsem byl při roční prohlídce přítomen. Spočívala v tom, že mechoš zvednul kapotu, prohlásil, že je vidět, že se o auto dobře starám. Zavřel kapotu, odfajfkoval položky, prodloužil záruku, zacáloval jsem co nedělal a odjel. Jako síla... Na druhou stranu když jsem ho viděl, tak jsem byl rád, že se v tom autě nevrtal. Stačilo mi, že auto nepodkládali na zvedáku gumovejma špuntama, ale kusama dřevěnýho špalku.... Autorizák... ahoj, je někde napsáno co je součástí té roční prohlídky? Hledám to už nějakou dobu a neumím na to přijít co tam vše dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosko Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Popis sa nachádza v Dielenskej príručke , konkrétne Údržba-přesné pokyny - Prohlídky OIII-Prohlídky.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shorty193 Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 (editace) Ahojte, 27.1. 2020 som bol v autorizovanom servise na výmene oleja a olejového filtra. Do dnes nič nevidím v elektronickej servisnej knižke. Očakával som to tam blpo čase budem vidieť aj keď je to mimo plánovaných garančnych prehliadok. Chápem niečo zle alebo to mam začať riešiť? Dik Shorty Editováno: 16. Březen 2020, autor: Shorty193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Take se mi to stalo. Technik se na to vykašlal. Musíš se ozvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Dnes jdu na vymenu oleje. Sice se Superbem, ale to je jedno. Neobjednal jsem "prohlidku", ale vymenu oleje. Tak jsem zvedav. V aplikaci mySkoda se objevuji (aspon u me) jen pravidelne prohlidky. Napr. zarucni oprava nebo navsteva kvuli vymene skla, tu jsem tam jeste nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shorty193 Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Ahoj, tak ak sa ti chce, kľudne sa na to opýtaj. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Hm... Ja tam mám záznam o predpredajnom servise - Kontrola dodania, aj o výmene oleja na vlastnú žiadosť mimo interval výmeny - Servisný záznam... Holt k tomu asi pristupuje každý inak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Predprodejni servis mam taky u vsech aut s el. servisni knizkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Ja mam v MySkoda zaznamenane garancne aj olejove navstevy, aj ked navstevy boli realizovane separatne. A myslim, ze Carolina alebo iny checker mi vypisal vsetky navstevy servisu, aj tie zarucne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Pro zajímavost rozsah péče o nová vozidla + předprodejní servis: Dokument je z podzimu 2018 a platil pro OIII. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Servisní prohlídka v 30 000km (bez výměny oleje tu jsem dělal už dříve) + čištění klimatizace = 2289,- Kč HAD Třebíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_RS Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 (editace) Ahoj panove, existuje prosim jeste nekde v Praze nebo Stredoceskem kraji autorizak, ktery mi povoli na vymenu oleje prinest vlastni olej? Auto Zitka odmitl, Havex odmitl... Jde mi o to, ze chci mit jistotu, co se tam leje, a nechci podporovat politiku 4nasobne drazsiho oleje jen proto, ze ho koupim v servisu. Samozrejme pocitam s tim, ze mi zapisou do servisky, ze jsem si prinesl vlastni olej. Diky moc, Martin Editováno: 20. Červenec 2020, autor: Martin_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 @Martin_RS AutoBranka Prosek. Jinak neautorizovany servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 (editace) Mně to zatím bere Autokomplex Menčík Benátky nad Jizerou. Už mám ale po klasické záruce. Záruka mobility běží. Editováno: 20. Červenec 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Járinek1 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Zdar klubáci, máte někdo aktuální seznam údržby-přesné pokyny - Prohlídky na Octavii III FL. Našel jsem tu jen starší verzi, kde ještě není zahrnut motor 1.5 Tsi (DPCA). Díky Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Podívej se sem:https://forum.skodahome.cz/topic/125750-učební-pomůcky-servisní-a-dílenské-příručky-oiii/?do=findComment&comment=2487366 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Járinek1 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 O téhle servisní příručce vím, ale není to pro Octavie III po FL a novější motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Nekecej, právě že je. Vydání 03/2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Járinek1 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Jé sorry, já jsem viděl jen první stránku a datumu vydání jsem si nevšiml. Super a díky Pawouku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrnovak01 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Zdar, nevíte někdo, na kolik vychází v poslední době olejový servis na 1,4 tsi 110kw v AS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Do 5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerulaitis Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Jezdím do Roudnice, olej si vozím svůj a platil jsem takto: 9.8.2019 - výměna oleje (svůj) na vlastní žádost mimo interval prohlídek, vč. vypouštěcího šroubu a filtru (oboje ze servisu) - 1175,- vč. DPH 28.8.2020 - prohlídka s výměnou oleje 745,- , šroub 96,-, filtr 245,- Na výměně je nejdražší olej samotný, cena závisí na servisu, ale pohybuje se kolem 700 Kč/l. Za tuhle cenu si ho koupíš 5l. Problém je, že ne každý AS povolí vlastní olej........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.