Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahojte, prešiel som celú tému a nenašiel som to tu tak sa spýtam. Neskúšal niekto, prípadne nemáte informáciu o tom či je to možné, dokódovať osvetlenie priestoru pre nohy ? Niečo ako to má OIII. Dorobím všade svetielka, napojím kde treba a bude možnosť zapínať vypínať to cez Bolero, prípadne MaxiDot 

Vloženo

včera mi Michal2009 nakodoval několik funkcí (corner, dotankování, ...) do mé Fabie. Mohu vřele doporučit, ví co dělá a ještě jsme u toho příjemně pokecali. Moc mu děkuju ....

Vloženo

Ahoj, projel jsem to tady, ale bude jsem prehlednul nebo to tady neni. Mohl by prosim nekdo poradit postup ve VCDS na vypnuti start/stop?

A jeste jedna otazka. Po vypnuti, je to vypnute uplne a nefunguje tlacitko ani tak, ze bych pripadne mohl zapnout?

Predem moc dekuji

Vloženo

Ok, tak fakt je to v radiu :-D

Kazdopadne jsem pri tom dokodoval protoceni rucicek, ledky v osvetleni spz a chtel jsem jeste corner funkci, ale to asi nejak nefunguje.

Jak otestovat? Pri zapnutych svetlech staci dat blinkr a melo by svitit? Nebo musi nekdo sedet vevnitr a byt zavrene dvere?

Predem dekuji za rady

Vloženo

Hmmm divne. Udelal jsem tohle:

Module 09, Security Code, enter 31347, then Adaptations and change channels:

(5)-Leuchte12NL LB40-Light_Function_B_12 from not active to Abbiegelicht links

(5)-Leuchte13NL RB3-Light_Function_B_13 from not active to Abbiegelicht rechts

Ale kdyz jsem pak zapnul svetla, otocil volantem a sel ven se mrknout, co a jak, tak mlhovky nesvitily. Nema nekdo nejaky napad cim to?

Vloženo

podmienky pre corner (z manualu)
Je zapnuté smerové svetlo, resp. predné kolesá sú silno natočené do strany.

Rýchlosť vozidla leží pod 40 km/h.
Je zapnuté stretávacie svetlo.
Nie sú zapnuté hmlové svetlomety.
a samozrejme motor musi bezat

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...