hund Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Koupil jsem 8 měsíců starou fábii III ve výbavě style s rádiem swing MR2015 bez BT. Při koupi jsem tam měl barevné loga stanic. Po týdnu jsem aktivně všechny stanice vymazal a dal jsem tam svoje oblíbené, ale byla již bez barevných log. Zkouším všechno možné, ale nemohu ty loga tam znovu nacpat i když vím že na 100% tam byla. Vím, že na nějaké loga auto nejezdí, ale je to příjemné zpestření. Nemůžete mi někdo poradit nějaký fígl, jak ty loga tam dostat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnezval Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 (editace) Musíš si stáhnout loga stanic z internetu na flešku nebo sd kartu a v menu rádia si je uložit k příslušným stanicím Editováno: 28. Březen 2016, autor: jnezval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hund Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Musíš si stáhnout loga stanic z internetu na flešku nebo sd kartu a v menu rádia si je uložit k příslušným stanicím To jsem samozřejmě dělal, ale v menu rádia nemám jak uložit logo stanic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Je to zajímavé, na MR 2015 tato volba není, takže těžko říct jak to tam kdo dostal. Takže jsi jen smazal stanice a nic jiného nedělal a ta volba uložení loga tam nebyla ani předtím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Jen mě tak napadlo, když každý Swing umí Apple, jestli by třeba nešly ty loga nahrát nějak přes něj. Já teda nevím co všechno umí a co zobrazí, ale třeba by někdo kdo Apple má, mohl zkusit něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Tohle je nesmysl, tudy cesta nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Třeba to tam někdo dostal přes VAG. Ale je divné že pokud dobře počítám těch 8 měsíců tak by tam měl být 2016. Kdy bylo to auto přesně vyrobeno? Jde to zjistit třeba přes škoda apku do mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ok byl to jen nápad , Po neděli se budu stavovat v AS tak se jich zkusím zeptat co oni na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hund Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Třeba to tam někdo dostal přes VAG. Ale je divné že pokud dobře počítám těch 8 měsíců tak by tam měl být 2016. Kdy bylo to auto přesně vyrobeno? Jde to zjistit třeba přes škoda apku do mobilu. Tak jsem to zjistil. Auto bylo vyrobeno 5.5. 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Podle data verze 2015. 2016 byla o 4 týdny později. Vyfoť ještě verzi sw a hw na radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Loga v pohodě, ale nejdou mi obrázky tel.seznamu 4 čísel. I když jsem je do iP 5s nahrál ve stejný velikosti 200x200 dpi taky do .png tak nic. Ani jsem ještě nekoukal do návodu, jestli to má umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) iphone bohužel obrázky kontaktů neumí u swingu a bolera :-( Editováno: 3. Duben 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 swing neumí obrázky k telefonním kontaktům. to umí až bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 mam lumii a u bolera se mi ukazuji jen siluety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Jj dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hund Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Podle data verze 2015. 2016 byla o 4 týdny později. Vyfoť ještě verzi sw a hw na radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 To je stejna verze, jako mam ja, tzn. MR 2015 bez bt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Připojuji se, je to stejná verze MR2015 bez BT, je divné, že jsi tam ty loga měl, v autorizovaném servise mi řekli, že je tohle rádio vůbec nepodporuje až od MR2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomdd Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 (editace) V návodu k Infotaiment Swingu píšou o výběry pásma FM/AM/DAB. Ale v utě mi to nabízí jen FM. Nevíte jak to je? Jsou různé verze? Už jsem to našel, DAB je na přání. Tak nic, no. Editováno: 7. Duben 2016, autor: tomdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Při předání mi prodejce říkal, že standardně AM vypínají. A jsem za to jedině rád - díky tomu mohu přepínat mezi rádiem/médii pohodlně a rychle přímo na volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Taky mam AM vypnute od začátku. Tlačítkový volant nemám, páč ho nemám rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Předpokládám, že AM jde vypnout pouze přes diagnostiku, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 AM mám povolené a nijak mi nevadí, ani jsem netušil, že jde vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 No já bych někdy rád přepínal na volantu mezi rádiem,SD a flash, jenže jakmile tam skočí na rádiu AM, tak to neskutečně řve, když není nic nalazené. A i ten klik navíc, lepší vypnout, pokud přepínám často, což dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Byl jsem tento týden v AS a bylo mě taktéž řečeno, že na Swing MR 2015 loga stanic nejdou, ale jeden mechanik mě tam řekl, že už měl na servis F3 Swing MR2015 a loga tam byla, takže to zřejmě nějak jde, jen zjistit jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.