Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jojo. Mne slo spis orientacne o tu cenu.

Jirko a nehrozi tam falesne poplachy a nasledne panicke brzdeni? Čas od casu se mi stane, ze se auto lekne i kandelabru na chodniku a najednou mi senzory zarvou. Takhle by mi to asi i slaplo na brzdu, ne?

Ono vubec, a uz jsem to sem kdysi psal, tak na senzory co mam, je daleko mensi spoleh, nez co jsem mel napr. u S2.

Je šance, že se mi s novou PLA jednotkou ty senzory zpřesní?

Editováno: , autor: Martin Bednář
Vloženo

@ferda25 Jirko já mám pocit, že tuto funkci mám v 11/2016 (MR2017), je to možné ? Auto mi tedy alespoň samo zastaví, např. při couvání někdy detekuje i hustou trávu rostoucí přes obrubník :-) Když tak možná můžeme na konci týdne probrat...

Vloženo

Pokud pojedeš ke zdi rychlostí vyšší než 2 km/h a nižší než 8 km/h a nebudeš sám brzdit a budeš mít aktivní OPS s aktivní funkcí Manévrovacího brždění(signalizace ikonou podobnou Autoholdu).

Vloženo

Asistent manevrovania....aby ste sa vyhli situaciam pri cuvani a pocas parkovania,ked nestihnete zareagovat na upozornenie o vzdialenosti a vcas zabrzdit,vozidlo je vybavene novou funkciou asistenta manevrovania,ktory zastavi vozidlo a zabrani tak zrazke./strucny popis z brozurky ku Kodiaqu a Karoqu/

Vloženo
před 3 hodinami, Shaarky napsal:

@ferda25 Jirko já mám pocit, že tuto funkci mám v 11/2016 (MR2017), je to možné ? Auto mi tedy alespoň samo zastaví, např. při couvání někdy detekuje i hustou trávu rostoucí přes obrubník :-) Když tak možná můžeme na konci týdne probrat...

U S3 01/2016 mi funkce manévrovacího brzdění fungovala jenom vzadu. Jednou mě to opravdu zachránilo.

U nynějšího 10/2017 už mám rozšíření i na předek. Při snaze rychlejšího (asi nad ty 2 km/hod)  zajetí do užších garážových je to opravdu šok, když to zarachotí a auto zastaví na fleku ve vjezdu do garáže. Senzory si asi v určité vzdálenosti myslí, že se tam nevejdou. Už jsem to měl nějaký čas vypnuté, ale pak jsem se naučil zajíždět do garáže pomaleji a zase jsem to zapnul.

Vloženo

Je prosim mozne dokodovat sklopenie zrkadiel cez dialkovy ovladac? 

Napr. pri dlhsom podrzani zamykania sa auto zamkme, zatvoria okna a zaroven priklopia zrkadla. Nasledne pri odomknuti sa zrkadla vyklopia.

Vloženo (editace)

Lama nejsem...a stejně se člověk zapomene a už jsem orazítkoval zeď při parkování v garáži (počítej 1x orazítkovaní na 100000km najetých :-) ) ..takže za mne jen plus. Navíc až to půjčím ženě.....

Editováno: , autor: Shaarky
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak včera taky návštěva odborníka Ferdy25. Spokojenost, doporučuju a skvělej pokec.

- start&stop off

- DCC rozšířeno

- zavírání kufru tlačítkem

- update softu & map / nastaveno dotankování v l.

- zamykání nastartovaného auta

- rozsvícení řas

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...