michalr Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 nejsem autoelektřikář, takže nevím jak se to zapojuje. Ovšem ten můj servisák není žádný amater, tudíž si myslím, že vše dělá tak aby to bylo ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 jasně, autoelektrikáře nepodceňuji, jen jsem chtěl na postupu vysvětlit, že se nejedná o žádný "zásah" do elektroinstalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) ok tak to nebudu řešit. bohužel mám za sebou zkušenost, že kdybych měl kameru, tak mám o pár starostí méně. takže ji ted chci stuj co stuj. Editováno: 29. Květen 2018, autor: michalr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 tomu rozumím, já jí měl pouze na jedničkové fábii a když jsem jel roomem s rodinou, tak jeden pražský egoista neudržel své nervy na uzdě a začal na mě na D11 kousek za sjezdem na Nehvizdy opakovaně najíždět, až jsem byl nucen po přejetí odstavného pruhu výrazně zabrzdit, páč už nebylo kam uhýbat, tehdy jsem taktéž litoval, že tu kameru tam nemám. Dnes ji mám proto ve všech třech autech ... bohudík jsem je zatím nepotřeboval "použít" ... ale to je už off topic ... jen že tomu rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Však v pořádku, já jen zjišťuju detaily abych si nenechal nainstalovat kameru a za dva roky nepřišel do škodovky, že chci něco reklamovat a oni mi neřekli že mám smůlu, že jsem zasahoval do elektroinstalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Jen pozor jak ji tam nainstaluje. Protože "správný" postup je napojit novou pojistku (tedy někde střihnout do kabelů). Tato odbočka je tak trochu "co dům dal"). Takže bych se asi s tím elektrikářem prvně pořádně domluvil co vlastně bude dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) Když koukám na fakturu za minulou kameru co mi pán instaloval, tak tam píše, že použil CL zásuvku. Editováno: 29. Květen 2018, autor: michalr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Nevím jestli už jste to viděli,objevil jsem na internetu e-shop viva a jejich čínské autodoplňky,kromě jiného mně tam zaujala kamera za necelých 230Kč a poštovné zdarma.Tak jsem si jí nechal poslat,vyzkoušel ji a zdá se,že všechno funguje,jak má.Jen menu a návod je čínsky.Stejnou kameru ale koupíte jinde za víc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Pravda tu jsem na zkoušku koupil do druhého auta, asi za 600, ovšem dlouho se v něm neohřála páč jsem byl zvyklý na kvalitu videa z mini0806 a kvalita videa z této kamery je hodně špatná a co číňan uváděl jako HD, tak ani omylem... ale za dvě stovky, proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Pozor! konkrétně tyto laciné "číny" mají zorné pole pouze 110° a to je fakt dost málo. Kvalita obrazu je též dost mizerná. Ale zase za ty prachy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Já podobnou z Ali mám taky kolem 600 kč, FHD asi nemá, ale záznam není špatný, z blízka je i čitelná SPZ. A funguje už možná 2 roky. Zkoušel jsem najít ten eshop viva, ale vyjela mi sanitární technika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chatumbabub Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 jak se tu resilo pojistkove pouzdro s odbockou, tak tady je schema zapojeni. Z obrazku je na prvni pohled zrejme, co se stane pri obracenem zasunuti. Zdroj: isix.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Na prvni pohled bych rekl, ze se nestane nic ne? Cili je to jedno, jak se tam strci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Kamera bude zapojená až za tou hostitelskou pojistkou. Což v zásadě ničemu nevadí, jen když shoří ta pojistka tak nepojede ani kamera. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Záleží jakou pojistku použijete pro kameru. Jestli jako já přiloženou 5A tak se odpálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Je to tady sice víceméně mrtvé, ale kamera ti přeci nemohla odpálit 5A pojistku když sama bere max 1A ne? ? Jinak pokud tedy použiji toto https://www.aliexpress.com/item/1set-30cm-Car-Cigarette-Cigar-Lighter-socket-12V-Extension-standard-Fuse-Tap-Holder-Lead-with-M/32843041966.html tak na jakou pojistku je to nejlepší zapojit (kvůli prostoru) a v jaké orientaci (kabel nahoru nebo dolů)? Kameru zvolím tuto https://www.alza.cz/niceboy-pilot-q1-d5534122.htm#discussionPosts . Pokud to dobře chápu, tak ty pojistky jsou na sobě nezávislé a záleží pouze na té orientaci, aby ta slabší (kamerová) pojistka nebyla až za tou hlavní původní. 5A bude asi stačit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 káble dole. prívod je hore, vývod dole. odporúčam niečo v rozmedzí 29-37, je okolo toho relatívne dosť miesta, mali by byť spínané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 (editace) Takže tyhle první dvě jsou špatně a poslední dvě ok? A která z toho rozmezí je podle tebe vhodná? Napadlo mě 34 Vyhřívané trysky ostřikovačů nebo 36 Vyhřívání předních sedadel (proč je dvakrát?) To je jaká pojistka? Mini nebo micro? Editováno: 18. Březen 2019, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 závisí na akú veľkosť poistky máš ten rozbočovač. mám radšej tie stredne veľké, kvôli tomu som vyberal tie čo som vyberal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 No ten vyberu podle vhodnosti. 36 bude micro a 27 je střední. Obojí by mělo spínané ne? Jinak ta polarita je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 kábel smerom dole. už som to písal. ale všetko závisí od vnútorného zapojenia. už som sa stretol s tým, že vo vnútri to bolo naopak zapojené. ideálne premerať a podľa toho použiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Díky za rady, vezmu tu s micro, je tam víc místa bud to zapojím do 36 nebo 22, obojí by mělo být spínané. Ale ještě to proměřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Delal jsem to o vikendu. Dal jsem to na 26 - vyhrivani prednich sedadel (protoze je nemam). Do toho rozbocovace jsem dal 2x 1.5 pojistku. Zapojil jsem to kabelem nahoru, protoze opacne tam neni misto jak to tam narvat. Kabel jsem protahnul tou skvirou, co je vpravo nahore nad pojistkovkou. Musel jsem ten panel trochu povolit, abych protahnul ten rozbocovac. Kamera funguje po zapnuti zapalovani. Testovaci jizda neco pres 100km a jediny problem, ze nedrzi prisavka od kamery. Asi to chytnu oboustrannou paskou a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Souhlas. Přísavky nic moc. Lepidlo je lepidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Este raz, nie vzdy je jedno ako sa rozbocovac otoci. Ak ho date naopak ako ma byt, poistka je tam zbytocna, pretoze "vstup" do poistky pripojite priamo na "vystup". Teda na kameru. Staci jednoduchy test. Vyber obe poistky ci sa kamera zapne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.