AntonioB721 Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Taky se mi stalo že,sám si vůz přenastavil systém jízdy vpravo pro světla na vlevo (objevila se hláška na Maxidotu). Nevěnoval jsem tomu pozornost protože se před tím čistilo auto a tak jsem si myslel že se to stalo omylem při čištění obrazovky rádia. A ona bude možná chyba jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Před několika týdny jsem také ztratil lištu kolem dveří (pravé zadní). V záruce opraveno. A na druhý pokus rozebrané obložení dveří zavazadlového prostoru a nalezena část příchytky, která tam děla docela bordel (zatáčky, otevírání a zavírání dveří zavazadlového prostoru). Teď mě ještě trápí "chcípání" motoru (s DSG). Nastartuji studený motor, dám zpátečku, zlehka plyn a chcíp... Před několika týdny mi to udělalo i u teplého motoru při popojíždění v koloně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 to vilo1070: Na našem supovi stříkaly ostřikovače tak, že při stání auta jeden cca 5cm na sklo, druhý jen učůrával pod sebe. Zvedl jsem kapotu, šel jsem po hadičce a zjistil, že je vyskočená z ostřikovače. Je tam taková převlečná sponka, která se unavila a nedrží to nasazené. Sponku jsem tedy obtáhl plastovým zipem, aby to drželo a nevyskakovalo, při chvíli času jedu do servisu, ať to vymění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Tak dnes opět sám si vůz přenastavil systém jízdy vpravo pro světla na vlevo (objevila se hláška na Maxidotu) . Protože jsem cestu kolem mého servisu tak jsem se tam stavil, jsem objednán na půldenní pozorovaní, s vyhodnocením od škoda auto. Už jste to někdo reklamoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Kdepak, stává se to příliš málo často. Pokud o tom Škodovka neví, nic s tím neudělají no kdyby se stal zázrak, dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiis Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Najeto 5000 a začíná zlobit panel přístrojů. Samovolně si nuluje dlouhodobá data jízdy a data od natankování. Má někdo již podobnou zkušenost? Ferda25 mě postrašil výměnou panelu přístrojů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Tak se mi ozvali že servisu ohledně sporadické přenastavení světel na levostraný provoz. Škodovka tam prej má jedno auto na zkoumání,kde se objevuje tato závada, ale neumějí ji vyvolat tak čekají až se objeví sama :-). Nicméně jsem teprve 2 zákazník co nahlásil tuto chybu takže mám vydržet budou mě informovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Tak to budu asi třetí...nicméně s ohledem na četnost, jestli fakt neví, kdy k tomu dochází, to bude běh na dlouhou trať ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 V 11. 10. 2016 na 22:31, jiran77p napsal: co se tyka list na dverich, tak mi to dela to same. auto je vyrobene 12/2015 a zacalo mi to delat nekdy v srpnu, kdyz byly vedra. nevim ale, jestli to s tim ma neco spolecneho. kazdopadne to zacalo delat behem jednoho tydne na obou stranach auta. vymena bude az pristi tyden, protoze dil nemaji, jelikoz jde vse do vyroby. v unoru se mi jednou zarosila svetla. bylo asi 0 stupnu a prselo se snehem. do rana to zmizelo a uz se to nestalo, nebo jsem si toho nevsiml. jinak je vse ok. Jaky byl prosim nakonec postup reseni v servisu? Ja mel stejnou zavadu jako kdyz to vezmes pres kopirak. Vyroba 2/2016. Opraveno vymenou tesneni na obouch dverich asi pred pul rokem. A ted te asi nepotesim. Posunulo se to znova. Zatim to jen doseda uplne na sebe u ridice. Ale zas se posunuji obe strany. Uz me to trochu stve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Otazkou je, jestli to opravdu hned vyměnili. Mne technik rekl, ze v instrukci od Skodovky je, ze se to ma nejdriv zkusit podlepit. A kdyby to nepomohlo, tak pak az vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Tak se taky podělím o zkušenosti - auto jsem kupoval před 13 měsíci jako roční boleslavskou ojetinu se stavem těsně pod 30.000 km, aktuálně najeto mírně nad 68.0000 km. Je to už šestá roční "fabrická" ojetina, kterou jsem od roku 2004 koupil a první, u které si nejsem úplně jistý, jestli jsem udělal dobře, s tolika problémy u jednoho auta jsem se zatím nepotkal - možná je to i tím, že tentokrát je to auto z první výrobní série. Při přebírání u prodejce nefunkční vyjímatelná svítilna v kufru (vyměněná na místě za jinou z nového auta, ve dvou dalších ročních ojetinách, které stály ten den na place, taky nefungovala ani jedna). Po několika měsících vyměněný levý motor otevírání kufru (přidíral se a vydával silně nepříjemné zvuky). Vyměněné startovací tlačítko (známý, tady již několikrát zmiňovaný problém). Přední USB nejdřiv častěji nefungovalo než fungovalo, až nakonec umřelo úplně, takže došlo k jeho výměně. Několikrát jsem měl problém s climatronikem, který se rozhodnul bez ohledu na nastavení topit ze všech výdechů naplno a nešel vůbec regulovat (následně v servisu přehraný firmware), ale i po přehrání FW loni dvakrát u spolujezdce topil naplno, zase bez možnosti regulace. "Spravilo se" to vždy samo, zatímco auto stálo nějaký čas zamčené na parkovišti, letos s tím ještě problém nebyl. Columbus sice načte SDHC karty 64 GB, ale u některých adresářů zahlásí, že neobsahují žádné multimediální soubory. Pochopitelně tam MP3 jsou, v PC karty fungují bez problémů, zkusil jsem obě karty i v Kodiaqu a ani tam žádný problém nenastal. Tady servis krčí rameny... Poslední (tedy zatím) čerstvá závada je nenavíjející se stínící roletka v LZ dveřích, řeším se servisem. A možná jsem ještě na něco už zapomněl... Ale jinak jsem s autem docela spokojený, oproti S2 je tam zase vidět posun vpřed, hlavně v podvozku, i když ne vše dobré z S2 bylo do S3 převzaté (např. automatické zavření oken a střechy při dešti). Mrzí mě adaptivní tempomat jen do tachometrových 160 km/h, v Německu by se hodil do 210 km/h, ale s tím už nic nenadělám, pokud do toho nechci dál investovat (později do L&K šel automaticky ten 210 km/h). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Zlobilo vám tlačítko startování stylem, že se zapnou budíky, ale auto nastartuje až na další pokus ? Kam až to může dojít ? Myslím tím, jestli by se mohlo stát, že nenastartuji... čeká mne delší cesta, tak jestli to řešit už teď nebo až později. Jinak k poruchám u mne přidávám prasklý přední ofuk - hýbu mřížkou, ale vnitřní mechanismus je volný... také se otevírá dost často svévolně přihrádka spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 urcite se muze stat,ze budes mit problem nastartovat,mel jsem to u S2. Pridavam zavadu,odlepuje se mi tesneni na dverich spolujezdce vpredu,vnitrni,spodek ,co seda k prahum, uz mi tam jen visi, vypada v tom miste jak praskle,ale ono tam je jako by rizle original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 před 1 hodinou, Shaarky napsal: Zlobilo vám tlačítko startování stylem, že se zapnou budíky, ale auto nastartuje až na další pokus ? Kam až to může dojít ? Myslím tím, jestli by se mohlo stát, že nenastartuji... čeká mne delší cesta, tak jestli to řešit už teď nebo až později. Přesně tak se to chovalo, bohužel jak to tak sleduji, není to závada zase až tak neobvyklá. Snažil jsem se jim to vrazit do servisu co nejdřív, taky jsem se bál, aby mě to někde nenechalo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 (editace) tohle někdy dělá i S2, 3.6FSI, 2012... prostě někdy nenastartuješ, koukám že tu chybu přetáhli i do MQB auta Superb3. Editováno: 3. Srpen 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 V 2. 8. 2017 na 10:41, Lubos_PM napsal: 7. Poslední (tedy zatím) čerstvá závada je nenavíjející se stínící roletka v LZ dveřích, řeším se servisem. A možná jsem ještě na něco už zapomněl... Roletka v LZ dveřích vyměněná v rámci záruky, příčina nenavíjení se je neznámá. Navíc přejímací technik zjistil, že se začíná loupat chrom na tlačítku "volící páky", takže mi vyměnili i tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki88 Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 (editace) Je to více než rok co jsem založil toto téma kvůli nespokojenosti se zpracování zadních blatníků. Dnes jsem byl u prodejce Škoda a prohlížel jsem si vystavený Superb L&K a stejná vada je tam stále. Jedná se o kuličku barvy nebo špatně vylisovaný okraj. U Fabie by člověk přimhouřil oči ale u Superbu za milión je to ostuda. Takže lakovno a lisovno delejte s tím něco! Editováno: 22. Září 2017, autor: Viki88 Doplněny text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Skandální! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Tak stále je to střední třída - auto chudších manažerů a vyšších státních úředníků...Bezchybné zpracování bych očekával v úplně jiné kategorii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Přesně tak co by jste chtěli za milión :-) . Ještě někdo dostane šílený nápad aby na to byl spoleh. Bohužel tento jev nekvalitními zpracování se týká i premiovich značek. Šetří se kde ti jenom jde. Zrovna dnes sem uvažoval o tom jaké bude moje další auto potom ci mi volal prodejce audi a lákal na předváděcí jízdu. Upřímně fakt nevím po shlédnutí mnoha aut a přečtení ještě více recenzí a fór, sem dospěl k názoru ze jsem absolutně zmaten a možná znechucen. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Dnes jde o to vybrat alespon tak ( model, znacka) aby tech zmetku tam bylo v prumeru mene nez jinde. Samozrejme s prihlednutim k cene. Skoda to ovsem se svym papundeklovym interierem asi nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Už někdo reklamoval rezaté kryty nábojů kol? Mám to rezaté jak lišku, doma máme Yetiho 12/2014 a ten tím netrpí. asi chtějí, at si to lidi natírají sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 (editace) Je to součástí brzd(kotoučů) a tím pádem spotřební materiál => reklamace po půl roce, popř. po nějakém větším nájezdu nemožná!!! Editováno: 15. Listopad 2017, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Take jsem koukal, jak to je po 2 letech orezle. To jsem u zadneho jineho auta nemel. Ale slo to dobre setrit. Spis to byl takovy povrchovy povlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Tak se mi začíná loupat chrom z řadicí páky. V servisu nafoceno a posláno chytrým hlavám do Škodovky. Auto má najeto necelých 20 000 km. Musím říct že jsem nikdy neměl auto s tolika drobnými závadami. Zlatej Dvojkovej Superb teď ta kvalita šla pro pastně dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.