Martab Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 A co máš za kameru? Já mám Xiaomi a s rychlostí jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Viofo WR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 před 21 hodinami, Galaxy64 napsal: "Malichernosti" s připojením kamery vyřeším.?. Mám ale problém najít vhodnou kameru, která by měla napájení "přes držák". Tedy aby bylo možno kamerku jen vycvaknout z pozice a odnést. Střídám tři auta a neustálé odpojování toho mini/micro USB bych asi fakt nedával. Samozřejmě držák v balení, nebo k dokoupení podmínkou. Někde jsem někdy takovou na netu viděl, nemůžu zaboha najít. Nevíte někdo o něčem? Pokud bych kameru casto vyndaval z drzaku, tak bych uvazoval spise nad Navitel Car DVR R1000. Magneticky drzak je na to podle idealni. Ty plastove, zacvakavaci nejsou moc vhodne na caste sundavani. Hlavne v zime, kdy jsou ty plasty ztvrdle. Dalsi vec je, ze se po castem sundavani vytvori vule ve spoji a kamera se bude neprijemne klepat. V horsim pripade se ulomi zajistovaci jazycek. Dalsi plus je wifi a moznost otocit kameu o 360°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Vyššie spomínané Viofo A119S vyberám z auta denne už hádam druhý rok a žiadne opotrebenie. Navyše na kameru sa lepí nálepka akoby s nejakým tlmením, čiže prípadné klepanie nehrozí. Pre istotu sú v balení myslím 2-3 také nálepky, ale ani po 2r som neopotreboval tú prvú. A129 by mohla mať niečo podobné... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 A119s jsem z auta vyndával všehovšudy 2x - kvůli aktualiaci FW. Jinak jí v autě nechávám. Mám jí nalepenou u zpětného zrcátka na tom tečkovaném kuse skla, takže zvenku je z kamery vidět jenom ta malá otočná část s objektivem. Díky tomu musí člověk po kameře přímo koukat, jinak si jí ani nevšimne. A mám auto "chráněné" třeba na parkovišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbeer Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Taky mě nalákala ta kamera VIOFO A129 a chci ji objednat , jen váhám jestli i zadní nebo ne. Jaký mám vzít na fábii to pojistkové pouzdro s odbočkou? ATC, ATS, Micro2 nebo mini? Má to tady někdo zapojený i se zadní kamerou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 před 11 hodinami, MilanHos napsal: Když jsem zkoušel to wifi spojení s kamerou, tak mě nijak neoslovila rychlost načítání videí. V podstatě bylo rychlejší vyndat kartu a jít do domů vytáhnout na PC. Ta A129 má i 5GHz WIFI. Pomalost nad v tomto případě nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbeer Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Tak mi došla z isixu ta A129. Chci se zeptat, oddělávali jste při montáži toho napájecího kabelu od kamery vrchní tapecirunk, nebo to jde zastrčit pod něj bez demontáže? Nebo jste použili ty nalepovací držáky? A to stejný u sloupku u řidiče kudy to potahnu do pojistkové skříně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Sundával jsem kryt A-sloupku a pod stropnici jsem kabel pouze zastrčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 já ani ten kryt A sloupku nesundával, jen poodchlípl, abych ten kabel tam jen vstrčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 V Áčku je to lepší vést se sundaným plastem (sám to ale mám jak Malta) a vést to nějak aby to nekolidovalo s airbagem. Pod stropnici jsem to jen nastrkal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Přesně tak, ono u Fábie to není asi až tak kritické, ten airbag přesahuje přes hranu stropnice jen o kousek. Ale vzhledem ke složitosti sundání A-sloupku bych to tam chytnul páskou, minimálně pro ten pocit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Bedlek Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Ahoj všichni, mám dotaz. Pořídil jsem si kameru YI Smart Dash a jsem s ní nadmíru skopojen, cena/ výkon super. Bohužel mám jeden problém. Napájení kamery mám zapojené do zásuvky na středové konzoli. A teď ten problém. Po vytažení klíčku a zamknutí auta je kamera pořád napájena, do zásuvky jde pořád proud. Vyměnil jsem i usb adaptér 12v za jiný a chová se to stejně. Je to standartní chování nebo mám něco špatně. Zamozřejmě takto mi bude kamera pořád zachycovat co se děje před autem ( nemá motion detekci ), ale brzy tímto odepíšu micro SD kartu. Jediné co teď mohu dělat je při každém vystoupení z auta adaptér vypojit a při nastoupení zas zapojit, chrozí však riziko že zapomenu kameru zapojit a nenatočím ani prd :/ Řešil někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Ano takto se to chová "správně", já to řešil zapojením kamery do USB rádia. Další možnost je pojistkové pouzdro které je v tomto tématu zmíněno několikrát. EDIT: https://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/137628-Kamera-do-Fabie-3#entry2200553 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Bedlek Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 před 2 minutami, Martab napsal: Ano takto se to chová "správně", já to řešil zapojením kamery do USB rádia. Další možnost je pojistkové pouzdro které je v tomto tématu zmíněno několikrát. EDIT: https://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/137628-Kamera-do-Fabie-3#entry2200553 Díky za info, již jsem si všiml že se to tu řešilo. Prozatím vyřeším zapojením přímo do usb. Ještě jednou děkuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Jen pro upřesnění, to USB se neodpojuje ihned po vypnutí motoru, ale chvilku trvá, než se vypne (kamera se mi vypíná cca s tím jak zamykám auto, někdy chvilku před). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Bedlek Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Všiml jsem si, že se vypne jakmile se vypne po zamknutí vozu vnitřní osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaV79 Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Zdravím, potřebuji poradit. Koupil jsem si autokameru Niceboy Pilot X. Můžu zapojit kameru do 12 V zásuvky ,to je jasný, ale je tam vedle ještě vstup USB. Lze i do něj ? Není to jen pro potřebu servisu. Abych něco nepo .... Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 @JirkaV79 To vedle je kde? Na kameře nebo v autě? Jestli na kameře tak návod na kameru, jestli v autě tak to není žádný servisní USB ale normální vstup pro radio. A napájet kameru umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaV79 Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Je to v autě vedle 12V zásuvky. Tak děkuji za radu. Než něco potento , tak se raději zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Můžeš, ale je to pod napetím trvale. Já ji mám připojenou do Usb co mám na loketni opěrce a tam se mi vypne sama při vypnutí zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Můžeš zapojit do USB, navíc to na výhodu že USB se odpojuje chvíli po zamknutí auta, takže nemusíš stále kameru vypojovat. Nevýhodou je že přijdeš o USB vstup do rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaV79 Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Já mám na rádiu slot na SD adapter tak mám hudbu na SD kartě. Takže mě to neomezuje v používání radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Přečti si tohle téma celé a zjistíš že to jde i jinak. Koupíš jeden kabel do pojistek.Z číny to stojí pár korun tady je to o něco málo dražší. Jsou tu dobře udělané návody. Kabel krásně schováš,nikde nic nepřekáží a máš jak zásuvku tak usb volné. Při garanci nebo servisu to můžeš pro klid odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lookin52 Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 před 3 hodinami, pizzamann napsal: Přečti si tohle téma celé a zjistíš že to jde i jinak. Koupíš jeden kabel do pojistek.Z číny to stojí pár korun tady je to o něco málo dražší. Jsou tu dobře udělané návody. Kabel krásně schováš,nikde nic nepřekáží a máš jak zásuvku tak usb volné. Při garanci nebo servisu to můžeš pro klid odpojit. Já se ptal přímo prodejce ve Škodovce, jestli připojení kamery nemá vliv na prodlouženou záruku nebo na předplacený servis (řešil jsem to v jiném vlákně) a bylo mi řečeno, že ne. Klidně si prý i můžu zapojit kameru do pojistek sám, takže bys ji ani nemusel odpojovat při garančce nebo servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.