bojler Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 před 20 hodinami, Tragedie_v_JZD napsal: normalni ekonomika provozu ... stejne je ti vsude ... a (at to zni sebe blbejc) tak to funguje docela dobre. Kdyz ti nepujde dva dny system zadosti o kontokorent, nestane se vubec nic. Kdyz ti spadne Damas, tak je to pruser a bude krik. Kdyz ti auto nezabrzdi, jses mrtvej. Nebudu tady nekriticky adorovat 90. leta. Strasilo zase tim, ze se budou rozpadat auta po roce 2008. Nebo ze turbo je satan a zpusobi konec sveta. Nemame data a bez nich jenom spekulujeme. Klesajici kvalitu jsem zaznamenal za poslednich 20 let z vlastnich zkusenosti tak, ze kazde auto melo par vetsinou kosmetickych vad. 1x Felicia, 1x Fabia, 2x Roomster, 1x Octavia, 2x Octavia II, 1x Superb II, 4x Octavia III a 1x Superb III. Z pohledu zpracovani je jednoznacne nejhorsi Superb, bratruv ale nevykazoval naopak ani jednu zavadu. Z pohledu zavaznosti pak nejhur vsude vzyvany 1.9TDI/66kW a Octavia prvni generace. Za normalnich okolnosti se novinkam nebranim, ale pokud bych mel moznost presednuti do OIV, asi bych pozadal o odklad. Uz jenom postupny nabeh motorizaci nebo vybav, popr. pulrocni soubeh se starym modelem cosi o pruseru vypovida. Zase se musely splnit terminy za kazdou cenu. Vzdyt kapacitni zkousky delali az pred par tydny. Neschopnost vydat cenik bez chyb je jenom dokreslenim. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Jj to boční sklo s proudy vody mě neskutečně s... už 4 roky ve Fabii, proto velmi kvituji, že Octavia dostala lištu po vzoru Golfu 7 a snad bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Ta lišta na bocích předního okna pro odvod vody na střechu chybí na hodně autech. Ale stačí navoskovat i boční okénka a problém vyřešen. To, co je na obrázku výše, se nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Na bočních oknech nám tekuté stěrače a nic takového neznám. Kola za mě černé comet, líbí se mi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Co voda na dálnici na bočních sklech, stíhá to ta lišta pobrat? @Kane13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Do edice 125 let přidali 2 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 https://www.youtube.com/watch?v=6s6W403JHyw Docela obsáhlá uživatelská recenze, zmíněny jak klady, tak i zápory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 S tou hlučností 1.5 souhlasím i omezený výhled dozadu u combi díky masivnímu spoileru. Zpracoval to hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 V 19. 7. 2020 na 21:51, Jan R. napsal: Co voda na dálnici na bočních sklech, stíhá to ta lišta pobrat? @Kane13 Hele, těžko říct. Já mám nanesenej Aqua Coat od Auto Finesse, takže moc nevím, jak vypadá voda na autě. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 (editace) Tak abychom viděli, že nejenom Octavia IV neuspěla v losím testu, tak koncernový kolega Golf VIII dopadl dokonce o něco hůře. Asi jiná filozofie v nastavení podvozku, nebo prý i pneumatiky sériově dodávané z výrobního závodu (že by zase šetření na nepravém místě?). Každopádně ve videu je vidět jak se Golf hrne všemi čtyřmi po tečně ven, takže já bych to i na ty pneumatiky viděl. https://www.autoforum.cz/predstaveni/novy-vw-golf-selhal-v-losim-testu-ztraci-na-predchudce-i-skodu-octavia/ Editováno: 22. Červenec 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Že by ty gumy byly až tak špatné? edit... a sakra, ony jsou to nové Turanzy, nikoliv Z005 ale T005. Ty si budu kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Je to normální stav že auto nemá VIN když je vyrobeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 A jak asi jezdí auto, co dodají na Kumho ( má to většina aut s 16”). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 před 23 minutami, RDMBR napsal: Je to normální stav že auto nemá VIN když je vyrobeno? Možná mají jen problém s dodavatelem co jim tiskne ty samolepky. Nedokážu si bez VINu přestavit že by šlo do výroby .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 @zwan jaké samolepky myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 No štítky pro vin pod sklem a typový stítek atd kde je vin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 @zwan kéž by to bylo jen todle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Mě dnes psali že můj vůz by se měl vyrábět zítra. Máte někdo představu jak to může trvat. Prodejce tvrdil že se vždy snaží vše před dovolenou vyexpedovat, ale já už jsem pesimistický ke všemu po tom půl roce čekání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Většinou výroba trvá 1-2 dny. Přes dovolenou probíhají v továrně úpravy a údržby, takže jdou všechna auta z linky pryč. To by měla být malá naděje, že všechno klapne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 před 23 hodinami, zwan napsal: Možná mají jen problém s dodavatelem co jim tiskne ty samolepky. Nedokážu si bez VINu přestavit že by šlo do výroby .. Presne tak,niekto ho pekne sidi.To bez toho sa fakt vyrobny proces ani nezacne.Stitky sa tlacia priamo vo fabrike,VIN sa razi razickou priamo na karoseriu,takze ani to nieje problem.To auto proste bud nieje vyrobene,alebo pan predajca je taky motak,ze si nevie v systeme pozriet svoje komisne cislo a ake VIN k nemu patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Už asi vím odkud vítr vane, že to tak dlouho trvá to předání, když s tím mají takové problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaH92 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 V 14. 7. 2020 na 21:35, Jan R. napsal: Od KT 15/2021 v nabídce pro RS - kód I3I3 (Mamba) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Je to tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Hmmm... tak to jsem nechtěl vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 @Tragedie_v_JZD je toho po vícero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.