arokysjerdno Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Zdravím, má někdo z vás kolegové zkušenost s tím, jak se dá získat klasická papírová servisní knížka ? U mého vozu je prý vedena jen ta elektronická a to u prodejce. Děkuji za odpovědi a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Nijak. Papirova uz neexistuje, pouze elektronicka. Resp. po kazde navsteve servisu a nejakem ukonu, mi vytisknou chronologicky vypis všech servisních ukonu, takze vlastne to mam i "papirove"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Aplikacia MyŠkoda vie aj export, no neskusal som... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Akorat podpora jen Jabko a Droid. Jsou vyjimky, ktere potvrzuji pravidlo, jako treba ja. Mimochodem, zkousel jsem MySkoda pres skodovacky web, ale nejde mi pri registraci pridat auto - pry VIN neexistuje v databazi. To je tezky potom s takovou podporou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 V té MyŠkoda aplikaci ale stejně žádné podrobné informace nejsou. Jen hrubý popis, kde a kdy tam auto bylo a kolik mělo kilometrů. Ale tak není problém si v servise nechat vytisknout záznamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 No já tam nemám dokonce vůbec nic a to jsem tam měl 2x reklamaci, z toho dokonce jednou komplet rozdělanou převodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Mi tam naskakují jen pravidelné servisní prohlídky. Reklamace také ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajaa-76 Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 A co erWin? Tam by měl být vidět snad každej servisní zásah, včetně reklamace ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 5. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Tak lidičky dneska jsem zjistil jak to je ... serviska papírová se dá objednat na jakémkoli autosalonu škoda za Kč 70,- ... dopisování poté probíhá na žádost majitele vozu při jakémkoli servisním zásahu spolu se zavedením tohoto do jejich systému. Hlavní je jejich systém - toto je jen taková nostalgie pro nás starší bardy, kteří rádi mají své autíčko pod kontrolou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 5. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Už mám objednáno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Tobě ta serviska nějak nedá spát 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Ja mam teda obalku, na ktere je napsane Servisni knizka, v ni je VIN, kody k vybave, prodejce, majitel, nejake strucne info kolem servisovani a pak tam mam zalozene tzv. Kompletni potvrzeni, ktere mi vzdy vytisknou, kdyz je auto v AS. Je tam chronologicka historie prohlidek, vymen oleju... Nejsou tam, koukam, veci jako montaz Tempomatu. Pri prohlidkach (garancni, 30tis, 60tis, ...) mi jeste daji Seznam udrzby, kde je videt, co vsechno se kontrolovalo a menilo. Tak si myslim, ze tohle ma kazdy a melo by to bohate stacit. Myslim, ze v te knizce za 70Kc bude nakonec zapsane uplne to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Tu "obálku" s nápisem servisní knížka jsem měl u předchozího auta také (MR2014) a dávaly se tam opravdu jen papíry kolem výměny oleje a údržby. Teď u nového MR2018 už není ani to, čistě jen elektronicky. Resp. prodejce říkal, že jako fyzická servisní knížka teď funguje návod k obsluze. Mi to třeba nevadí, pro mě čím méně papírů, tím lépe. I faktury si nechávám ze servisu posílat v PDF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 osobne vidim vyhodu v tom, ze kdyz by jsi prestal jezdit do autorizaku, tak ti ma servis kam davam razitka. Nepredpokladam, ze by mel moznost vyjizdel podobne prehledy jako AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cisarnero Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 (editace) Snažil jsem se v autosalonu Škoda v mém v bydlišti knížku sehnat, bohužel, mají jenom v nabídce od dodavatele knížky v ceně 30 Kč a to nevědí, co to je. Nemá někdo možnost mi poslat tuto knížku, náklady samozřejmně uhradím. Kdyby to šlo, tak nejlépe Ostrava a přímý kontakt. Editováno: 16. Květen 2019, autor: cisarnero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Pokud máte nějakého vlastního poctivého garážníka, tak se může u Škodovky zaregistrovat a servisku vyplňovat. Ale jak to funguje přesně nevím, jen vím že se zaplatí vstupní poplatek a pak už by se nemělo platit nic. Ale není to nic pro auta s 5ti letou zárukou, protože tímto systémem se nedá prodlužovat záruka mobility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjjapato Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 zdravím, měl bych dotaz ohledně serviní knížky, kupoval jsem auto od manželčiny firmy, kde tvrdili, že servisní kniha je vedena elektronicky, ale když jsem chtěl ted z toho servisu vyjet záznamy, tak mi řekl, že žádný tisk nejde, ale nahlížet mohu.Elektronická kniha prý není, ale nevím kam nahlížel , mluvili jsme spolu po telefonu. P.S. - tak aplikace nefunguje, při registraci to spadlo , nejaká neočekávaná chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 @cjjapatoAno je elektronická. Ano měla by jít vytisknout. Apka v mobilu od předevčírem už nepadá. V ní zadat vin a pak jdou záznamy exportovat do pdf. Nicméně jsou tam jen pravidelné servisní prohlídky, opravy nikoliv ale ty nebyly ani v papírové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Každý autorizovaný servis vytiskne tzv. kompletní potvrzení o servisu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Servisu nám elektronickou a pro každém servise mi ji vytisknou komplet znovu, všechny servisy a výměny oleje tam jsou zaznamenané (v appce nejde vidět co to bylo za servis). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Chlapi, ja tu apku myskoda neviem vobec rozchodit. Dostanem sa do nej, no vin neviem nahodit a pozriet ani tu servisku. Plus to casto i pada, zatvara sa. Vam to ide stabilne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Zrovna dneska se to nějak ... Jak na PC tak na telefonu se nemůžu přihlásit. Když už se náhodou přihlásí, tak tam není nastavené auto (přidat znovu nejde). Když už se náhodou v app auto zobrazí, tak s hláškou "Deaktivováno" a aktivovat nelze. Dlouho se to snaží a pak vyskočí chyba "Něco se pokazilo". Zrovna dneska jsem se nechal ověřit abych měl funkční zamykání přes telefon a nemůžu to vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Dnes po mě chtěla apka přihlásit. Pak vpohodě naběhla a načte a zobrazuje vše jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 (editace) Bohužel mě to stále nejde ani v PC. Doplnění: Na infolince mi potvrdili výpadek, bez uvedení termínu zprovoznění. Ještě jedno doplnění. Omlouvám se, ale teď jsem si všimnul, že zmiňujete MyŠkoda a já o Škoda Connect. Editováno: 29. Říjen 2019, autor: KennyMc Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Sice chvilku načítá ale lup a jede . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.