8ans8 Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 před 17 minutami, vormen napsal: záleží samozřejmě na motoru a výbavě, ale víc jak 450 bych za ni nedal před 15 minutami, Tomíno S. napsal: Za mě max 450 000,- Nad tuhle hranici by volil už něco jinýho Za dobře vybavené (a nové) auto asi rozumná hranice, souhlasím. Otázka s jakou motorizací a převodovkou (přeci jen 1.5 s DSG jde často i u skladovek nad půl milionu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 (editace) Za mě jasně 85kW + DSG. 1.5 je v mých očích prostě zbytečná a cenový odskok je znatelný. Léto,zima, černá, černá Editováno: 19. Červen 2020, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 @8ans8 založ si na své auto téma v sekci "vaše Scala", toto není téma vhodné pro všechny tebou probírané věci. Tam si můžeš debatovat dle libosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Jak jsem řekl, toto není všeobecné téma. Respektujte to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 No, když tomu nerozumíte, tak k tomu přistoupím jinak. Příspěvky mimo téma SCALA odstraněny. Barvu a velikost kol, či to, zda jsou lepší plechová, nebo jiná, nebo sněhové řetězy, si řešte v odpovídající sekci. Tady to prostě nemá co pohledávat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 (editace) @Tomíno S. a @8ans8 Je to moc individuální. Záleží na výbavě a motorizaci. Někomu stačí 1.0TSi s manuálem, pro nás byl základ 1.5TSi s DSG. Strop, asi za Táninu Scalu 540, víc bych za ni skutečně nedal, ale je to fullka... Editováno: 20. Červen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 fullka 1.5 s dsg za 540 000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Xtrack, já za Scalu dával 335 000,- a myslím, že v této cenové kategorii jsem koupit lépe nemohl. Nad 500 000,-, bych se spíš poohlížel, vzhledem k mým potřebám (hlavně rodinným), po kombi nebo MPV, kde za ty samé peníze dostanu větší užitnou hodnotu. Jinak jak říkáš, tohle je individuální. Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Za 335 to tam mas len sedacky a auto bez vybavy ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 (editace) @Husita No fullka to uplně není, nemáme SCC, Drive mode select, el sedák šoféra a automatické parkování, jinak vše. Mrkni na téma vaše Scala "Tánina Bílá Moon Scala" @Tomíno S. Myslím že levněji se ani už koupit nedá, koukal jsem u Volfa na Scalu Ambiente 70kw za 310, ale se škofinem a proti účtem, Tvá cena byla teda dooost dobrá? Zeptám se Tě, na fotce výše je Scala na 16" kolech hoedus aero? Naše Scala je spíš Táni = manželky, na dálky a výlety máme Superba a Arteona? Navíc za 500 už je třeba zánovní superb, což je jako rodinný kočár podle mě akorát. @atlan Dá se domluvit dobrá cena, obvzlášť v této situaci s koroňákem. Editováno: 21. Červen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 @xtrack v ceně je samozřejmě zohledněno všechno, co uvádís výše. Jj, jsou to hoedus aero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 (editace) Nejake novinky v MR2021. Personalizace 2.0 je odvazna funkce a jsem zvedav jestli bude fungovat i zpetne. Bylo by to fajn. Editováno: 24. Červen 2020, autor: Michal T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 Dnes jsem si byl u prodejce pro zástěrky a řekl mi jednu novinku z MR 2021. Vrací se barva zelená Rallye..... :D :D :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 29. Červen 2020 Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 Ahoj, nevíte někdo, na kolik cca vyjde výměna čelního skla(senzor deště) i s prací? Vyřizuju pojištění a nemám vůbec páru, na kolik to nastavit, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 29. Červen 2020 Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 jedlaa: Už je v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Cajky: resil jsem to samé u Kamiqa a okno s vyhřevem, kamera, senzor, tónování a s vymenou me zdelila 9750kc. A okno prý originální Škoda. Tak třeba ti to pomůže. Doporučuji návštěvu servisu kde meni okna a pozeptat se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Jen pro zajimavost - novy Rapid pro vychodni trhy. Vypada to jako Scala liftback :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 @Michal T. Jako na první pohled hezký, ale mně se tyhle "miniliftbacky" prostě nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 (editace) V 29. 6. 2020 na 18:27, cajky napsal: Ahoj, nevíte někdo, na kolik cca vyjde výměna čelního skla(senzor deště) i s prací? Vyřizuju pojištění a nemám vůbec páru, na kolik to nastavit, díky. Ptal jsem se prodejce při koupi rapida style+ (taky s dešťákem) a prodejce mě řekl, že je to jen Rapid a 5.000 mi bude prý stačit, nedávno jsem měnil na O1 tónované s pruhem za rovných 5 na pojistku. Editováno: 1. Červenec 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 před 21 minutami, Michal T. napsal: Jen pro zajimavost - novy Rapid pro vychodni trhy. Vypada to jako Scala liftback :) Už to někde bylo, za mě jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Na Scalu stojí samotný sklo třeba 5-6, ale práce další 2-3, protože je tam Lane Assist a ten je potřeba při výměně skla zdlouhavě zkalibrovat. Myslím, že pojištění skla na 10 by mohlo být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Vormene: A co jsem psal včera já? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 vpodstatě to stejný, jsem si toho nevšiml : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Zajímavá kombinace 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 @Jan R. Díky za foto! Konečně vidím Scalu s koly Geneva na živo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.