chobott Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Tak se nam zacinaji objevovat MPIcka s S/S a uzivatele chteji vypnout S/S ja mam MR2013 CNG takze S/S mam a k ruce mam jednu Zelenou Kiwi MR2019 kde uz je na MPI take S/S bohuzel jsem nenasel zpusob vypnuti, standartne v jednotce 09 kanal 34 mam hodnotu 30, po zmene viz treba Audi +32 ci +64 S/S nijak nereaguje Neresil nekdo u Citigo nebo Upika? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Nekde jsem zaslechl/cetl, ze se to sepnuti SS obchazi tim, ze se mu zmeni podminky, kde se nema spinat. Napriklad podminkou, pokud je napeti nizsi nez 14V. Jen by bylo dobre vedet/tusit, jake to muze mit dalsi konsekvence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 13. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Jo coz o to...Treba na Audi jde nastavit pamet nebo obracenou logiku ze vlastne SS je vypnuto a ty ho zapinas...U jinych aut jak rikas nastavis teplotu nebo napeti to jsem ted delal dvoum kamosum na O3....Jenze Citigo nema adaptace jako O3 a podle navodu jako Audi to nic nedela Takze nevim...Dnes jsem zkousel dve nastaveni jednotky 09 Adaptace kanal 34...Ja mam puvodni hodnotu 30 zkousel jsem ruzne kombinace a nic....Ma nekdo S/S a kabel ze by me poslal jakou mate hodnotu na kanalu 34?Pripadne nekdo vice chytrejsi kdo poradi jak to vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 když mě kuny přehryzaly kabely v motoru, tak s/s taky nešel, jen nevím, kterej z těch všech kabelů na to měl vliv :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Tipuji to na ten fialovo bílý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 14. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 kazdopadne pojdme hledat neinvazivni cestu pro vlastniky aut v zaruce :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Mě třeba přestalo S/S fungovat úplně. Ještě 14 dní zpět šlo :D diag nemám takže nemám jak zjistit proč nejde. Baterka nabitá, vše funguje. svítí, brzdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 19. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Odkud jsi? Ze bych se podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Kyjov (jižní Morava) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 V 14. 11. 2018 na 19:57, korcaka napsal: kazdopadne pojdme hledat neinvazivni cestu pro vlastniky aut v zaruce :-) Jako uplatnit záruku, že často bezdůvodně chcípá motor, ať s tím něco udělaj. Dobrý nápad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dablas2 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Zkoušel jsem to přes Caristu, ale není tam vypnutí s/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 V tom bude zakopanej pes... VCP take nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Kdyby se našel někdo kdo bydlí v okolí Brna, Zlína nebo Břeclav tak napište a klidně bych dojel na diagnostiku. Třeba se to bude hodit. Dnes 5km v koloně asi 50 rozjezdu a zastavení a ani jednou S/S nefungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 to by v tom byl ferda zakopanej aby jsme na to neprisli.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Úplně nejjednodušší je vytáhnout malý konektor z mínusového pólu autobaterie. Foto je z Š Yeti. 1 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 @Aleš_BX budou vánoce...to chce klid...a slunce v duši... kazdopadne diky @danikd zjistil ze kabliky jsou z tlacitka zapojeny do jednotky motoru (ECU) takze bych predpokladal ze bude ovladat jednotka motoru....a ta se bude kodovat treba :-) PS: dnes jsem videl asi exportni verzi Citigo MR 2013 benzin 55kw a mela Start Stop :-) .... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 (editace) Jen ho nech vyvztekat, on za deaktivaci SSS musel platit, kdyz to jde udelat i zdarma jednoduchym vytazenim konektoru. A co rekuperace energie, ma to CitiGo take? Ty systemy byvaji u Skody propojene, lepsi deaktivovat oba systemy, u me k tomu stacilo jednoduche vytazeni konektoru. Uz dva mesice to mam a bez problemu. Editováno: 21. Listopad 2018, autor: osobne 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 (editace) Určitě AlešBX neskutečně finančně krvácí, platil dvě stovky za deaktivaci sss v autě za 900000 :-). Editováno: 21. Listopad 2018, autor: Clerfayt 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Je to kazdeho volba, jaky zpusob deaktivace SSS pouzije, ja predestrel pouze jednu z moznosti, nechapu, proc ho to rozcililo, logicky mi vychazi, ze se z nejake priciny vzteka, tak jsem si ji domyslel. Ale aby se tu pred cleny fora jedna z moznosti deaktivace SSS zamlcovala, cenzurovala, zakazovalo se o ni diskutovat? To opravdu chcete tak jako on? Ja urcite nejsem jediný, kdo to tak deaktivoval. Dejte nam prosim svobodu volby. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Jak nerad to druhym? Kazdy tu ma urcite pravo vedet o vsech moznostech deaktivace SSS, tahle je sice nejjednodussi, presto jsem nikde netvrdil, ze ostatni metody pouzivaji blbci a neznalci, jak sis sam asi vsugeroval. Proc by se tu zrovna ta nejjednodussi metoda deaktivace SSS mela cenzurovat a zamlcovat? Zatim nikdo nevysvetlil proc takhle nee, ani ferda ze Strakonic. To ze se toho ty bojis, protoze tomu nerozumis, neni duvod k cenzure. 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 21. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Kluciiiii kazdej ma svoji pravdu pojdme se vratit k tematu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Souhlas, zpet k meritu veci. Ma CitiGo take rekuperaci energie? Ma baterii EFB nebo AGM? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Že se k tomu ještě vracím, jaké jsou ty negativní vlivy odpojení konektoru? 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 21. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Nevracel bych se k tomu paaacccc to bylo u Yeti....Citigo ma jine zapojeni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 před 8 hodinami, osobne napsal: Jak nerad to druhym? Kazdy tu ma urcite pravo vedet o vsech moznostech deaktivace SSS, tahle je sice nejjednodussi, presto jsem nikde netvrdil, ze ostatni metody pouzivaji blbci a neznalci, jak sis sam asi vsugeroval. Proc by se tu zrovna ta nejjednodussi metoda deaktivace SSS mela cenzurovat a zamlcovat? Zatim nikdo nevysvetlil proc takhle nee, ani ferda ze Strakonic. To ze se toho ty bojis, protoze tomu nerozumis, neni duvod k cenzure. Ty sám víš kulové, co jsi tím ve skutečnosti způsobil/nezpůsobil. Ovšem u svých příspěvků, kde toto radíš, to nikde sám nenapíšeš. Ono vlastní neznalostí se málokdo chlubí. Proto to Aleš_BX uvádí na pravou míru. Správně by to mělo být nějak takto: "Deaktivaci S/S jsem provedl tímto způsobem, nemám ovšem nijak ověřeno, že to nemůže v budoucnu způsobit nějaké blíže nespecifikované problémy, protože tento systém dostatečně neznám". Tečka, vyřízeno. Pak už je na každém, ať se rozhodne, zda tento zákrok provést, nebo neprovést. 2 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.