Přejít na obsah

Deaktivace start / stop systému

Trachta Vladimír

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
V 21. 6. 2020 na 21:42, JENDA SUPÍK napsal:

Nicméně pánové jsem zmíněný konektor odpojil a zatím nezjišťuji žádná negativa. Nezávislé topení nemám takže toto mě netrápí, funkce jízdních asistentů a parkovacích čidel je také v pořádku. Baterie se dobíjí od nastartování až po vypnutí motoru 14,2v. A start stop opravdu nemusíte vypínat tlačítkem. Na závěr jen že zapojit zpátky to lze kdykoli.

Taky mám odpojený konektor a vše funguje bez problémů,sup r.v.2022,u staršího supa r.v.2016 jsem měl odpojený konektor šest let a všechno v pohodě i z baterií,pak jsem ho prodal a jezdí to do dnes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Ospravedlnte na videu nie Skodovka ale koncernove vozidlo MQB2021 pri uprave pamati profilov sa poriesil aj start stop respektivne v Eco mode je funkcny v Normal a Sport je ss vypnuty a v individuale sa da zvolit ci bude on alebo off.Poriesila sa rekuperacia potlacenim suboru EASS napatie vo vozidele neklesne pod 12,5V .P.S PLA3 funkcne.

https://youtu.be/PlXJdnivvl0

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
V 21. 6. 2020 na 21:42, JENDA SUPÍK napsal:

Nicméně pánové jsem zmíněný konektor odpojil a zatím nezjišťuji žádná negativa. Nezávislé topení nemám takže toto mě netrápí, funkce jízdních asistentů a parkovacích čidel je také v pořádku. Baterie se dobíjí od nastartování až po vypnutí motoru 14,2v. A start stop opravdu nemusíte vypínat tlačítkem. Na závěr jen že zapojit zpátky to lze kdykoli.

Mohl bych porosit, je na tom konektoru nějaké jištění, nebo jde normálně silou vytáhnout? Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...