Přejít na obsah

Projektorová světla


ntr23

Doporučené příspěvky

Já asi zkusím ty Tungsram Halogen, zkušenosti s nimi jsou očividně dobré a cena je taky vcelku pozitivní.

Měl jsem je na OII předtím, než jsem dával xeny. Ale bylo to v parabolách, takže předpokládám, že v projektorech budou svítit jinak.

Osram a Philipsy vypadají taky dobře, ale přijde mi to už zbytečně drahý na to, že to stejně za nějaký čas prdne a budu muset kupovat další.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já tam měl z výroby H7 Philips s takovou "zvláštně" odlitou baňkou a když si prohlédnu sklo,tak na něm vidím modrošedou mapku - stejná na obou žárovkách.

Zajímavý je,že v origo sadě na výměnu(dodáno s autem) mám jinou žárovku Osram - ta vypadá o mnoho líp. Asi ale stejně nikdy nezkusím jak svítí,protože jsem žárovky vyměnil za Tungsram Halogem H7 (ty z testu) a koupil jsem takovou i do sady na výměnu :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny, potřebuju poradit, asi jsem blbej nebo netuším čím to je ale koupil jsem si do projetkorů na výměnu nový Osramky a když jsem je chtěl vyměnit tak ouha !!!! lehce vyndám modul i se žárovkou ale zaboha nemůžu přijít na to jak z toho vyndat tu žárovku, ona vypadá že tam nedrží nijak pevně, jsou tam nějaké pacičky po stranách... netuším kde co stisknout - nerad bych o tu žárovku přišel proto se možná bojím někde více stisknout a proto se zde ptám (taky se mi to nechce vozit k někomu kdo by mi to vyměnil (nechci vypdat jako idiot) ... díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Také jsem namontoval před cestou do Holandska Tunsram Halogen H7 (projektorová světla) a musím říci, že spokojenost, tam i zpět přes noc, takže osvětlení bylo důležité. Docela dobrá je ostrá hranice mezi světlem a tmou, nejdříve jsem je měl sklopené kvůli nákladu v kufru, ale pak jsem je zkusil zvednout do hodní polohy, nikdo neblikal a tak jsem je tak nechal, na dálnici, když jedete s potkávačkama je to docela fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem po cca 27KKm menil zarovky (cca 1 rok a 2 mes.). Odesla na strane do vozovky.a byl to boj ji dostat ven. fakt ta H7 sla ztuha ven z objimky.

No a po vymene roznu a hle nesviti ani druha. Takze jsem nakonec menil obe. Dal jsem taky Tungsram H7 (vysly me v mistnim obchudku na 99 kus.) kdyz to vezmu na netu. 79+postovne, tak skoro na stejno.).

Zatim moc nocnich jizd nemam, ale taky subjektivni efekt vetsi svitivosti. (otazkou co je z toho placebo efekt).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám projektory a stává se mě přes den že na mě sem tam protijedoucí bliknou ale večer se to nestává tak tím pádem asi neoslňuji, jako kdybych neměl zapnutá světla a upozornovali mě. Taky se vám to stává?

Pravda, také jsem už byl asi 3x upozorněn, že mi nesvítí jedno světlo.Poprvé to bylo hned po 300m ze salonu, když jsem poprvé tankoval.

Zkusím tedy ty "TUNGSRAMY".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...