Malta Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Modelový Rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 proč u jedničkové fabie řešíte neexistující MR 2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 bo se snažím dopracovat zda je to KKL kabel (tedy neberu v potaz jen model auta, ale obecně novější po FL), bo jinak mě zajímá jak to dastal na 64bit W10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Mám MR 2006.Bral jsem to jak píše Wittmann,že fórum je o jedničkách,tak jsem si nebyl jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 a nějaký spešl fígl, když jsi dával VAG na W10/64? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 (editace) Žádný spešl fígl na to nebyl.Normálně jsem to instaloval,ale to jsem dělal jako správce.Jenom jsem musel povolit instalaci starších ovladačů.Je to na obrázku.Ještě přidám verzi co používám a co mi funguje. VAGcom.rar Editováno: 19. Duben 2016, autor: Fosgen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 tak fajn vědět, že to pošlape i na W10 ... teď už to bude jen limitováno ročníkem auta, ale pokud se budeme bavit o F I, tak tam je to v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Snad to někomu pomůže.Dělal jsem s tím i nastavení servisních intervalů i kolegovi na Oktávce I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlegyCZ Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ahoj všem, má někdo ozkoušenou tuto diagnostiku? (odkaz na příslušný sw přímo na stránkách) http://www.conrad.cz/automobilovy-diagnosticky-pristroj-obd-ii-diamex-dx35-7104.k842369# jde mi o použití na Fabii I 1.2HTP 47kW r2003, čistě jen čtení a mazání chyb a v budoucnu až fabka odejde tak nejspíš nového rapida... Dík za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Fungovat by to mělo, ovšem ke kabelu jako takovému nedostaneš žádný program. Ten budeš muset stáhnout tady - http://www.modiag.de/en/index.htm Jen upozorňuji, že program je na 15 dnů zdarma a potom je potřeba zaplatit. Takže pouvažuj, zda není lepší koupit standardní kabel za 500,- a sehnat si k tomu VAG. Odkazů a nápověd je tady na fóru dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav097 Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 ZDravím lidi, chtěl bych se zeptat jaká je nejlepší mobilní aplikace pro android na diagnostistiku, jde mi konkrétně aby mně ukázala co mi zobrazuje kontrolka elektriky motoru? Fabia 1.2 HTP 47kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza HL Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Dobrý den. Poradí mi prosím někdo, jakou diagnostiku si koupit? Na fabii 1.9tdi 2005 74kw. Stačí mi jen nějaká základní do 2000,- (max. do 3000,- když by byla výrazně lepší, šla třeba použít i na novější auta) Budu rád za každou radu (odkaz na obchod) od někoho, kdo tomu aspoň trochu rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 pro oba: jestli jen diagnostiku, stačilo by vám ELM327 + aplikace Torque, investice do 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriooo Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Zdravím, chcel by som sa opýtať, aký kábel potrebujem na fábiu I 1.9tdi 2005 74kw. Bude mi stačiť KKL OBD2 ( takmer vsade som sa docital ze je to vhodne do roku 2004) Prípadne s akým softwarom ho rozbehám. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 účel? Diagnostika, nebo kódování? D ano, K omezeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriooo Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Zatial len na diagnostiku na kodovani si zatial netrufam ..ak by som len predsa chcel na kodovanie potom je potrebny uz ten HEX alebo je este aj nejaka ina alternativa? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry309 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Je nějaký fígl jak zjistit co umí má komfortní jednotka jestli vůbec nějakou má? Fabia 1,4 16V 74kw. Datum první registrace 2000. Případně jestli lze něco nastavit přes LCode. Jinak co jsem četl toto téma. Mám KKL kabel a VagCom 304 a s instalací na win10 64 nebyl jediný problém. Jen nastavení portu. Jinak bez problému se spojí s autem. Na test jsem smazal servisní interval a funguje to. Pak nějaké chyby a uvidím co dál. Takže na win10 to bez problému narvete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 přes VAG si vyčti číslo komfortky a hlavně to písmeno na konci (E, H, A...). Ale zpravidla se nic přidávat nedá, protože na to chybí další výbava. Jediné, co mě napadá, je aktivace zavírání/otvírání oken pomocí dálkového ovládání (pokud máš) - dělá se přeprogramováním komfortky a dveřních jednotek - ale je to trochu složitější procedura, nejde to přes VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry309 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Díky. Jde mi třeba jestli lze denní svícení atd... Zkusim a uvidím. Na netu milion názorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 denní svícení určitě ne. A pokud je někde "milion názorů" tak se určitě nevážou k jedničkové fabii. Ten LCode je u F1 k ničemu, protože jednotky nemají dlouhé kódování. Stáhni si dílenskou příručku a tam jsou veškeré možnosti kódování popsány u tohoto vozu je to opravdu velmi jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abstinent Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Tak dorazil tento kabel diagnostika-obd2-kkline-usb,je u něho i tištěný návod v čeětině i s obr.,CD-ROM na kterém jsou ovladače,VAG-COM 304 CZ a VAG-COM 311 ENG. Při instalaci kabelu se na PC s W8 a výš ovladače stáhnou z netu a instalují automaticky ( u mě W10 ),samo si to nastavilo/přiřadilo COM-port. Odpoledne vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 V 7. 1. 2017 na 20:12, Malta napsal: účel? Diagnostika, nebo kódování? D ano, K omezeně V 18. 1. 2017 na 13:27, feriooo napsal: Zatial len na diagnostiku na kodovani si zatial netrufam ..ak by som len predsa chcel na kodovanie potom je potrebny uz ten HEX alebo je este aj nejaka ina alternativa? Dik Mám r.v. 2005 a když se ke KKL kabelu použije starší VAG řady 3, tak funguje i kódování. VAG řady 4 už to nedovolí. Ono tam toho stejně není moc co nakódovat. Já jsem udělal jen jednu změnu, vadilo mi dodatečné setření okna po ostřikování, to jsem vypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriooo Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 V 16. 2. 2017 na 6:17, Tycoon napsal: Mám r.v. 2005 a když se ke KKL kabelu použije starší VAG řady 3, tak funguje i kódování. VAG řady 4 už to nedovolí. Ono tam toho stejně není moc co nakódovat. Já jsem udělal jen jednu změnu, vadilo mi dodatečné setření okna po ostřikování, to jsem vypnul. Vdaka za info, to dodatocne stieranie mi tiez vadi takze to skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Můžete mi poradit nějakou diagnostiku co poběží na Win 10 64GB?Mám teď BT adapter fungující s aplikací v mobilu,ale to není ono. Naposledy jsem měl kabel s USB a program který fungoval jen do Win XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Jsem nedávno kupoval na alíkovi VCDS 12.12. funguje na všem cena 480Kč. A pokud máš po fc, tak stejně potřebuješ hex can. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.