Ostatní
co se jinam nehodí
97 témat v tomto fóru
-
Ahoj, nevíte zda existuje a případně kde by se dala sehnat dílenská příručka na Yetiho, kde budou uvedeny montážní postupy, utahovací momenty, atd.? Mám přístup k programu ETKA, kde jsou montážní výkresy, ale bez výše uvedených podrobností. Díky. Jz
-
-
- 48 odpovědí
- 84,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, tak jsem se stal novým členem "ŠKODOVKÁŘŮ" Nedávno jsem koupil ojetou Yeti s motorem 1,8TSI ve výbavě experience. Byla koupená ve škoda plus s 27 000 km najeto a velmi zachovalá (až na pár oděrek, tomu se člověk ale neubrání). Vozidlo by mělo být nehavarované, se servisní knihou a se zbývající 11 měsíční zárukou od výrobce. Den druhý Bohužel hned další den mě potkala pro mě nepříjemná věc a to při evidenční kontrole. Tam zjistili, že vozidlo nemá zapsané tažné zařízení, byť je montované přímo u autorizovaného servisu. Ale dál se už nezatěžovali nechat jej zapsat do velkého techničáku. Takže opět musím řešit problém, který měl řešit někdo jiný. Musel jsem si…
-
-
- 170 odpovědí
- 95,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Škodovka oslobodí Yetiho Volskwagen sa rozhodol, že automobilka Škoda bude vyrábať športovo-úžitkové vozidlo. Bude vychádzať z konceptu Yeti, ktorý už firma predstavila. Česká dcéra najväčšej európskej automobilky Volkswagen Škoda Auto rozšíri svoju modelovú paletu o športovo´úžitkové vozidlo (SÚV). "Manažment sa pre to teraz definitívne rozhodol," uviedol predseda predstavenstva Škody Detlef Wittig pre nemecký magazín Automobilwoche. Príchod na trh sa očakáva začiatkom roka 2009, píše magazín vo svojom najnovšom vydaní. Vozidlo, ktoré bude vychádzať z už predstaveného konceptu Yeti, využije komponenty z Fabie a Octavie. S novým autom tak Škoda vstúpi do segmentu, k…
-
-
- 1,6tis odpovědí
- 309,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Napad mě tenhle post pač ho maj kokavaci a fabiatici takze proc ne mi. Zajimalo by mě co třeba potkáte na ulicích nejaký pekný YETIky a třeba nějaky fakt tuzingovky Tak sem hazejte fotky at se vsichni muzem pokochat Majitelé vyfocených YETÍků muzou bejt radi ze se lidem libi tak snad kamenovat nebudou kdzy se tu ukaze i jejich kára ..
-
-
- 107 odpovědí
- 70,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, toto téma zakladám pre všetkých, ktorý majú Škodu Yeti už dlhší čas a počas svojho užívania už prišli na určité chyby, nedostatky, ktorým sa výrobca mohol vyvarovať (podvozok, ergonomické prehrešky v interiéri, elektrika a pod...) Prosím všetkých, aby sa o svoje dojmy v tejto oblasti podelili a uľahčili tak rozhodovanie potencionálnym budúcim majiteľom (a nie len im). Rovnako zozbieranie týchto cenných postrehov môže prispieť k riešeniu Vašich záručných opráv u servisov prípadne byť stimulom priamo pre Škoda Auto, aby Vami zozbierané skúsenosti napr. pri facelifte odstránila, resp. uznala ako záručné opravy. Nakoľko sa jedná o pokrokový model Škody Auto pre ňu v n…
-
-
- 143 odpovědí
- 99,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pro nás co máme Yeti: Co jste dokoupili na svou "příšerku" z příslušenství?? A jaké máte zkušenosti?? Třeba já dokoupil tu velkou vanu do kufru a i když se to zdálo jako dobrý nápad, praxe je opačná. S tou vanou příjdete o síťový program a boční ohrádku a po sklopení sedaček je tam moc velký rantl a taky vše v kufru bruslí . Výhoda, nevím co bych musel vézt v kufru aby se to dostalo přes Prahové lišty jsou super, pěkně vypadají a ještě se nešpiní, bez nich se pod dveřmi dostává binec na vnitřní část prahů a s nimi ne. Přišel s tím kamarád co ho má taky a bez nich a je to tak. Koncovka výfuku, za pár korun a vypadá to mnohem lépe. Prahové stříbrné lišty, v prov…
-
- 30 odpovědí
- 30,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Na netu se objevilo pár informací o nové generaci Yetíka, nebo faceliftu. http://www.novinky.c...a-missionl.html http://auto.idnes.cz...30_automoto_fdv http://www.autobild....au-1944001.html Joa neříkejte, že je to předěláno z Tiquanu.
-
-
- 105 odpovědí
- 70,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj lidi, mám jetynka 2.0 4x2 active a mám tam ESP včetně ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA a DSR. Nevíte někdo co je HBA a MSR.
-
-
- 6 odpovědí
- 113,7tis zobrazení
-
-
Když jsem byl v servisu, tak u mého auta vyskočilo, že se má upravit kabeláž za ovladačem climatroniku. Něco je potřeba objednat a pak to upraví. Podle toho co jsem pochopil se to týká všech yetin. Je to pokyn ze škodovky. Jen pro info.
-
- 11 odpovědí
- 16,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, je možnost DP Škoda Yeti 2017 ke stažení? Bohužel odkazy z uloz.to již neexistují.
-
-
- 2 odpovědi
- 801 zobrazení
-
-
Zdravím, v pátek 3.2.2012 jsem byl objednat naše 2. auto do rodiny a zvítězil Yeti! Jsem jak malej kluk, už se na něj moc těšim. Rozhodli jsme se pro 1,4 TSI Fresh Drive II v hnědé Mako. Prodejce mi přesvědčil, že je dobré doukopit rezervní kolo, ale že mu mám v pondělí zavolat, než to zadá do systému na tvrdo, jak jsme se rozmysleli. Stále váhám jestli to má cenu, přeci jenom ubere hodně prostoru v kufru. Jaké máte zkušenosti? Má cenu kupovat rezervní kolo? A když tam je rezerva a na ní mezipodlaha, je pak mezipodlaha ve stejné výšce s plochou pod zadníma sedačkama? Dík za rady zkušených Yetistů ;-)
-
- 37 odpovědí
- 42,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, v rychlosti bych potřeboval nějaký nástřel ceny Yetiho, kterého mám prodávat známému. Vyskytlo se mi to docela nečekaně a ačkoliv sjíždím ceny na inzerci, tak bych se rád zeptal na Váš názor. Téma můžete poté klidně smazat. 1.2 tsi, 77 kw, kód motoru cbzb, výbava Active + vyhřívané sedačky, rok 03/15, manuál, najeto 109 000 km, servisováno, první majitel, zánovní gumy, barva tmavě zeleno modrá Díky !
-
- 5 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj bando. Objednal jsem si u Číňana plynové vzpěry kapoty: Rád bych se zeptal jak se mi bude montovat ten třmen na pant kapoty? Mám strach, že mi kapota ujede z pozice a už ji nedám přesně zpět. Nebo tam jsou napevno navařené závity a moje obavy jsou zbytečné? Diky za info.
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, prodám originální hliníkové pedály na Yeti, nové - zabalené v originální krabici. Teoreticky by mohli sedět i na ostatní koncerny s pedálem plynu "ze země", ale to už bez záruky. OEM: 5L1064200 600,- kč Whatsapp: +420731214188.
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, již nevím kde všude shánet a tak se obracím sem. Sháním model autíčka škoda yeti, barva hnědá metalíza. Rok výroby myslím 2009. má vpředu 4světla, 2 oválná a dvě kulatá malá. Platím zlatem. Je to vzpomínkový dárek.
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, můžu tě Pawouku poprosit, nemáš náhodou ceník pro Yetiho, který byl vyrobený v září/říjen 2009 ? Díky za snahu :-)
-
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Mám nového Yetiho 1,2 TSI Ambition, Aqua Blue od 15.5.2010. Nechal jsem si jej dovybavit "koulí" (pevnou) s výhledem na použití pro nosič kol. Na střechu octavie jsem kola nakládal jen tak-tak, u Yetiho už bych musel mít vždy k dispozici stoličku (a na silnici sledovat značky pro maximální výšku vozidla). Nosič na kouli jsem nikdy ve svém okolí neviděl na vlastní oči (dříve jsem si ho na parkovištích ani nevšímal), teď to bude jediná možnost, jak si s kamarády vyrazit na cyklo výlet někam dál od bydliště. Do zadní části vozu by se mi kola nechtělo skládat, interiérový nosič kol se mi vůbec nezamlouvá. Takže: Jaký typ doporučujete (pro tři kola)? Jak je to s bez…
-
-
- 15 odpovědí
- 18,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Panové chtěl jsem se zeptat jestli davate své auta do autorizováneho servisu já jen kvůli te kampaní na ty rozvody jestli to není podmínka Škodovky Jinak bych to nechával opravovat u kámoše ma licenci na Škodovky Díky za odpovědě
-
- 3 odpovědi
- 8,4tis zobrazení
-
-
Ahoj,mozna uz tohle tema tady nekde je,ale zatim jsem ho nenasel,takze se chci zeptat. Zajimalo by mne,proc si kdo z nas koupil Yetiho,a proc zrovna takoveho jakeho ma. Popravde receno,to auticko je naprosto neoddiskutovatelne krabicoidni,ale to se mi prave libi a ma to i svoje kouzlo. Zacnu u sebe. Mam Yetiho 2.0tdi,81kw a predokolku,rok 2011. Bydlim v centru,na hory nejezdim a ctyrkolku bych nevyuzil. Yeti se mi libil od chvile kdy s nim skodovka poprve vylezla,ale koupil jsem ho az asi pred mesicem. Doted jsem i potreboval vetsi auto. Zvazoval jsem Kia Sportage,Hyundai ix35 a Yetiho. Manzelka ma hyundai ix20,funglovku,a to auto je do mesta a na normalni silnice super,t…
-
- 4 odpovědi
- 7,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, prosím o informaci kolik se vejde do nádrže nafty při natankování až po hrdlo u 2.0tdi 81kw 4x2. Výrobce uvádí velikost nádrže 55 litrů, kolik tam nacpu celkově při přetankování až po hrdlo? Díky, příští týden se mi bude vyrábět yeti ambition trumf 2.0tdi 81kw 4x2 modrá shark.
-
- 7 odpovědí
- 18,2tis zobrazení
-
-
Poprvé co mám Yetíka, jsem vyrazil s kolem (i Yetíkem) někam mimo domov. Mám příčníky i nosiče na střechu od Thule koupené rovnou s autem. Dřív jsem kolo nakládal na Oktávku a to bylo v pohodě, ale dost mě překvapilo jak je to na Yetíka vysoko. Když jsem pak kolo nakládal před cestou domů v mírném svahu (totálně promoklý ), nakládání připomínalo spíš výkon artisty, než pohodovou nakládku. Takže pro ty jež mají tažné zařízení a uvažují o nosiči na kolo, doporučuji nosič na tažné (nemám), nebo na kratší cesty bez zavazadel kolo do kufru.. Pro úplnost: jsem 189cm vysoký
-
- 8 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Dobrý večer,mám Yetika 1,2 TSI,r.v. 2010 a mám lepící soupravu.Chci si dát rezervu,ale nevím,jaký pořídit hever,pod prahem jsem nenašel(a nebo se špatně dívám) žádně speciální místo na nasazení toho heveru.
-
- 1 odpověď
- 8tis zobrazení
-
-
Zdravim yetiho mam obednaneho s Constructem na prevodovku a jeste si necham od otce udelat zamykani padalu homemade. Lidi si to dost vyrabeji je to zalozene na stejnem principu jako znamy Bullock ale je to defakto svarene T cko a nahore je navareny vysaci masivni zamek a cele je to z paskoviny asi 1 cm silne. Mel jsem to uz i na Honde pred 13 lety ted to mame na fabii a vim uz o 5 autech ktere to zachranilo pred kradezi Zamkne to spojku a brzdu takze nejdou seslapnout.Instalace spociva ve podlozeni obou pedalu a zezhora se nasadi zamek s vrchni deskou a zamkne se to, zamek je to ten nevetsi masivni ne ten bezny co je na skrinky Zamykani totiz vubec neni videt a v kombi…
-
-
- 119 odpovědí
- 67tis zobrazení
- 2 sledující
-