No nevím co přesně má být myšleno tím vypnout. Já jsem si to vypnul když jsem měl auto nové a dost mě to štvalo a i tak mi to zaduplo. Takže nevím kde přesně to úplně vypnout. Nedávno jsem měl úplně top zážitek. ZKusím přiložit video. Podle mě celý problém bude asi taky částečně v senzorech. Mám pocit, že někdy to zadupne i když je místa dost - tipuji to, že senzory občas hodí nějakého ducha a elektronika zadupne. Na videu je to krásně vidět. auto píská jak zběsilé a vidíte, že nikde nic není, jakmile otevřu dveře pískání skončí. Všimněte si, levá strana - nikde nic.
pokud mas pozemek kde mas proste trosku vetsi najezd tak to chapu nasere to kdyz to udela, ale muisim rict ze me to asi 2x i zachranilo a v ten moment mi ty negativni zkusenosti s nesmyslnym brzdenim vubec nevadi. I kdyby me to melo zachranit auto nebo neci auto pred srazkou tak za to budu rad.
Neda se couvat jako se starsimi proste rychlovka je treba proste byt citlivy
@VirtimTo se divím, že ti tam drží to povolovací kolečko. Koupil jsem stejnou kameru a při pokusu o jen nepatrné povolení kvůli montáži v aute mi to z té šestihranné matky vypadlo. Takže teď když budu muset nastavit sklon kamery, mám kolečko v odkládací přihrádce a vždycky ho tam musím nasunout. Jsem nevěděl že to za takový prachy bude takovej šmejd...noční záběry taky hrůza (oproti videům z YT)