Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

223 témat v tomto fóru

1. Front Assistant 1 2 3 4 27

• 658 odpovědí
    • 145.6k zobrazení
    • 2.1k odpovědí
    • 641k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 296 odpovědí
    • 125.7k zobrazení
  2. Žárovky 1 2 3 4 26

• 634 odpovědí
    • 173.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 36.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 11.4k zobrazení
    • 72 odpovědí
    • 23.5k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 69 odpovědí
    • 23.4k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 918 zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 75 odpovědí
    • 19.5k zobrazení
    • 90 odpovědí
    • 52.8k zobrazení
  3. budíky

• 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Díky za info. Já jezdím opravdu pomalu a na spotřebu. Po dálnici 105-115km, prostě aby jízda byla co nejplynulejší. Vypozoroval jsem, že na dálnici je lepší jezdit na D a plachtit a po městě pak většinou jezdím na B a rekuperuju. Když jedu v dané rychlosti po dálnici na benzín, tak jsem mezi 3-4l. Když na baterku tak většinou 15-20kWh. Proto jsem doufal, že bych se měl dostat na těch 50km. Schválně se mrknu, jaké uvidím to převýšení v appce. Ale jestli říkáš, že s dálnicí jsi na podobném dojezdu, tak asi prostě s tou dálnicí se hold dále nedostanu. Jako není to žádné úskalí, ten hybridní mód je super, já jenom dokud mám ještě možnost řešit baterku v záruce, tak abych to neprošvihl. Proti tomu, co tady lidi psali, jsem v podstatě na polovičním dojezdu na elektro. Tak jenom proto.  
    • Došel někdo na něco? Taky mi to drhne při rozjezdu doprava a doleva. :(
    • Vyzkoušej si jestli ti to vůbec nabíjí v autě. Obzvláště jabka s tím mají problém. Na otázku neznám odpověď, ale trochu pochybuji...
    • Jaké jsou dojmy po té dezinfekci ozonem? Vyvanula už z auta ta ozonová vůně? Právě jsem si vyzvedl ozonový generátor 20g/h 🙂
    • Ahojte,  Diki za nazory, zelený Cosmic uz je doma Bola pravda, ze asi sa potreboval trochu "prebudit" kedze podla Cebie za posledny rok najazdil celych 1100km.   Ako pise @Shpoony je to uplne ina liga (teraz, ked som s nim urobil 1000km za 4 dni), ticho, zatah, obstojny zvuk pri zrychleni.    Z coho som ale sklamany je naladenie DSG, v default nastaveni prevodovka neskutocne degraduje pouzitelnost tohto motoru. "D" je pouzitelne tak do mesta a na dochodcovske jazdenie po okreskach (je schopne zaradit a drzat 6 pri 52km/h), "E" nechapem ako niekto mohol vymysliet a dat do takehoto auta, chvilami som mal pocit, ze motor zhasne, radi to asi pri 1900 otackach,zubami-nechtami drzi zaradenu rychlost do 1100 otacok kym podradi. Jedine "S" je pouzitelne.    Cize motor super, ale prevodovka celkom hroza... 
  • Vytvořit nový...